cinsel birlikteliği olmadı çocuk ben sana öyle bir zarar veremem diyor ama bunu istiyor. O kadar çelişkili bir durum ki. Bende çocuğun rahatsız olduğunu düşünüyorum geçmişte çok bozuk bir yaşantısı olmuş her şeyi yapmış yaşamış 3 yıldır tam tersi bir yol çiziyor ve tek bu konuyu kontrol edmediğini ifade ediyor
Daha neee :)
Arkadasin hala devam ediyorsa bu cocukla cildirmis olmali :)
Ben onsuz ölürüm yasayamam vakasi her genc kizin basina gelir, sonradan ölmediginizi hayatin daha da güzellestigini fark edersiniz ama biraz zaman alir, hepsi bu.
Ben arkadasinizi elestirmiyorum, cünkü üniversite döneminde böyle sapkin erkeklere bir sekilde asik olan birakamayan cok insan tanidim. Gönül bu ota da konar b.k`a da diye ünlü bir söz var ya, tam o durum yani :)
Yani bagimliligin ne demek oldugunu biliyorum.
Siz kendinizi yipratmamaya calisin, bu tarz insanlari o bagimliliktan koparmak zordur. Ben denedim, biliyor musun o bahsettigim arkadasi kurtaracagim diye ben psikolojik cöküs yasamistim. Anlamiyordu cünkü. Biliyordu ama degistiremiyordu falan. Bir kere tam ikna ettim sanmistim, tekrar gitmis. Beni görmeliydin, o kadar emek harcadiktan sonra yikilmistim. 3 gün hicbir insan evladiyla konusmadim, ki yurtta kaliyorum 6 kisiyle düsün. Herkes kizim cevap versene diyor, ben agzimi acmak istememistim... Ruh gibiydim. Dilerim sen de benim gibi kendini kaptirmazsin.
Sonra böyle insanlardan uzak durmam gerektigini anladim. Ailesi okulu biraktirdi da hayati kurtuldu.
Dolayisiyla arkadasiniz okuyorsa bana kizmasin, siz bir takim seyleri anlamaya calismaz ve hala bu bagimlilik batagindan cikamazken aslinda olan etrafinizda sizi seven ve yardim etmek isteyenlere oluyor bunu unutmayin. Cok kiziyorum böyle insanlara, gurur diye birsey vardir. Fazlasi da zarardir ama belli bir düzeyde olmazsa hayatta hicbir sey elde edemezsiniz. Onu da kaybedersiniz.
Hos o cocugun bir süre sonra kizi terk ettigini ve sadece ihtiyac gidermek icin aradigini da ilave edeyim. Belki düzeltebiliriz seni unutamiyorum diyor, isini gördükten sonra, günlerce aramiyordu...
Arkadasiniz anlamazsa ve siz de yiprandiginizi hissetmeye baslarsaniz, arkadasliginizi cok uzatmayin. O istemedikten sonra degismeyi, kimse yardim edemez.