Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dini bütün biri sevgilisinden bırak anal ilişikiyi normal anlamda bile bu tip şeyler talep etmez..bu adam bu kızı asla sevmiyor.zaaflarını anlamış kullanmaya çalışıyor..
ayrıca hani anal ilişki konusunda kendime engel olamıyorum gibi birşey demiş sanırım,bu adam biseksüel falan olmasın :26:
arkadaşıma defarlaca anlattım konuştum ama dediği şu o benim ilkim ve sonum olacak. Hayatına onsuz devam etme düşüncesine bile katlanamıyorgayet aklı başında bir kızıdr normalde ailesi onu çok sever her konuda destekler. arkadaşıma dayanamayıp özgüven problemi olduğunu söyledim ama bir etki etmiyor çok uğraştım ama bilişsel yapısı bozulmuş vaziyette. Çocuk küsünce defalarca arıyor, mesajlar atıyor mailler atıyor beni bırakma diye
![]()
Başka bir hatayatı olabileceğini düşünemiyor tatlı bir kızdır. Bir sürü birileriyle tanıştırmak istedi ama bu düşünceye bile tahamülü yok
merhaba kızlar çok yakın bir arkadaşımın sorunu için sizden yardım istiyorum. Kendisi sevgilisi nedeniyle üye olup konu açmak istemedi benden rica etti. Yorumlarınızı okuyacak. Benim telkinlerim bir işe yaramadığı için sizden fikir istiyorum.
arkadaşım 24 yaşında kpssye hazırlanıyor sevgilisi de aynı şekilde. 1yılı yeni doldurdular oda arkadaşının sevgilisi vasıtasıyla tanışmışlardı farklı şehirlerde yaşıyorlar ve 2 ayda 1 görüşüyorlar. Sevgilisinin cinsellik konusunda garip istekleri olduğunu ve kaybetmemek adına görmezlikten geldiğini hep söylüyordu sonra şaka yaptım diyordu. bunları artık çok kafaya takmaya başladı hızla kilo veriyor ve ders dahi çalışmıyor. İlişkisini bitirmesini defalarca önerdim ama onsuz olamayacağını, onun hayatındaki tek şansı olduğunu ifade ediyor. Ayrıntıları çok bilmediğim için çok yorumda bulunmuyordum ama nerdeyse sinir krizi geçirerek bir şeyler anlattı.
sevgilisi çelişkilerle dolu bir insan kızın elbise giymesine, makyaj yapmasına her şeye karşı ama ondan cinsel anlamda beklentileri var sana zarar vermeden birlikte olacağız dediğini söyledi. Ben de anal ilişki mi diye sorunca ağlayarak bir şeyler anlattı. Onu kaybetmemek için isteklerinin çocuğunu kabul ettiğini ama bunu yapmak istemediğini yapmadığı zamanda sevgilisinin günlerce konuşmadığını, kendisii cezalandırarak telefonlerıne çıkmdığını ifade etti . Sevgilisi dinine de çok bağlı biri ve kıza söylediği tek çelişkim bu içgüdülerim beni anla diyor.
Ben sürekli dinledim bitirimesini rica ettim ama bağımlı hale gelmiş. Psikoloğa yönlendirmek istedim kabul etmiyor çok üzülüyorum. Şimdiye kadar cinsel mevzularda espriyle karışık bir şeyler söyledi bana taki bu krizimsi şeyi geçirinceye kadar ogün anlattı çok üzüldümŞimdiden teşekkürler kızlar