yakın bir arkadaşımın sorunuyla ilgili

Dini bütün adam böyle olmaz :19: asla ve asla :19: Bir tek bu konuda zaafım dediği şey koskocaman cehennemlik bir mevzu o nasıl iş :41:

canım dini bütün biri sevgilisinden bırak anal ilişikiyi normal anlamda bile bu tip şeyler talep etmez..bu adam bu kızı asla sevmiyor.zaaflarını anlamış kullanmaya çalışıyor..

ayrıca hani anal ilişki konusunda kendime engel olamıyorum gibi birşey demiş sanırım,bu adam biseksüel falan olmasın :26:

çocuk kızı kullanmak istiyor ..çünkü kız bunu istemiyor onun istediği için yapıyor ..bu çok kötü .resmen cinsel istismar ..yarın öbür gün ayrılırsalar kız için yıkım olur ..

canım dini bütün biri sevgilisinden bırak anal ilişikiyi normal anlamda bile bu tip şeyler talep etmez..bu adam bu kızı asla sevmiyor.zaaflarını anlamış kullanmaya çalışıyor..

ayrıca hani anal ilişki konusunda kendime engel olamıyorum gibi birşey demiş sanırım,bu adam biseksüel falan olmasın :26:

bu açıdan hiç bakmamıştım teşekkürler

Dini bütün adamlar sevgilisinin elini tutarken bile çekinir. Bu beraber olalım diyor. Din anlayışı da değişti..

Arkadaşınız 10 yaşında değil, "dini bütün" adamın böyle şeyler istemeyeceğini bilir. Bir erkekle çıkacak kadar yaşı büyükse neyin ne olduğunu da bilir diye varsayıyorum.

üstelik yaşıda büyük allah akıl fikir versin:19:

Dini bütün adam sevgilisini -Allah ın evli insanlara bile yasakladığı- ilişki türüne zorlamaz...

Muhtemelen sevgilisi hamile kalmasın da başına iş almasın diye bunu istiyordur. Ya da eşcinsel eğilimleri, değişik fantazileri var...

Arkadaşının öncelikle bilmesi gereken şey bu yaratık cinselliğe bu kadar düşkünse 2 ay boyunca manuel takılmaz mutlaka kendi yaşadığı yerde cinselliği yaşadığı başka kadınlarda vardır. Dini bütün hali böyleyse acaba inançsız olsa ne olacaktı? Dinimiz hak yolu varken b.k yolunu yasaklamıştır. Ters ilişki gerçekten direkt boşanma nedenidir. Arkadaşının sözde sevgilisinin hayvanlarla ilişki yaşayan sapıklardan hiç bir farkı yok. Ne demek arkadaşın hayır dediği zaman telefonlarına bile çıkmıyor olması, bu kız resmen kendini kullandırıyor bu adam yarın kalkıp grup seks yapalım derse ne olacak kaybetmemek için onuda mı kabul edecek? Adam normal değil ama arkadaşında gerçekten normal değil. Ortada aşk yok sevgi yok normal bir cinsel ilişki yok. Bir arkadaşın dediği gibi arkadaşının hamile kalmasından ve kendi başına kalmasından korkuyor bu pislik, kendi korunduğu zaman ilişkiden zevk alamıyorsa içindeki pisliği en rahat atacağı yolu bulmuş adam keyfine bakıyor, yoksa kızın bekareti falan umrunda değildir. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Onsuz yaşayamam diyormuş ya insanlar dünyadaki en büyük varlıkları olan anneleri babaları çocukları ölünce bile yaşayamaya devam ediyorlar arkadaşın bence beynini tekrar aktif duruma getirmeli. Arkadaşın bir uzmandan yardım almayı kabul etmiyorsa sende kendini daha fazla yıpratma alan memnun veren memnun bırak ne halleri varsa görsünler zaten bu ilişkinin sonu ayrılık yani arkadaşın iyi bir tekme yiyecek o zaman yine sana gelip ağlayacak. Bence sen o zamana kadar biraz enerji depola.

bence arkadaşınızın sevdiği çocuk samimi değil akadaşınızı kullanmak istiyor yada kullanmış arkadaşınız size doğruyu söylemiyor bence çocukla ilişkisi olmuş çocuk devam etmek sitiyor kız artık sitemiyor bırakmakta istemiyor sevgilisini lkim demiş ya orda çelişki var konuşmaktan ne zaar gelirki bikızı bin kişi istwer bir kişi alır arkadaşınız sizden bişeyler saklıyor bence çocuğu onu kullandığını çok iyi biliyor...

sen dost olarak vazifeni yapmışsın.uyarmışsın.hem de uzun zamandır.ayrıl demişsin,bunlar normal değil demişsin,destek al demişsin ama nafile.bu kız saplantılı,duygusal olarak zayıf,cahil ve korkak.adam sapık,bencil ve sadist.o sebeple sen bu çarpık dostluktan kaçarak kurtul.ileride olacak olanları düşünürsek çok kötü şeyler yaşayacakın.bu kızcağız kullanılıp atılacak sonra sen aylarca onun depresyonunu dinleyeceksin.tam toparlanıp karşısına yeni biri çıkacak ve yine o adamın her dediğini yaparak seni öfke nöbetlerine sürükleyecek.24 yaşı küçük bir yaş değil.bu yaşta kişiliğinin oturması lazımdı.ama ben ortada kişilik falan göremiyorum.o artık iflah olmaz.bu adamdan kurtulsa başka bir sapık bulacak yine sana dert yanacak ama seni dinlemeyecek vs.boşver.böyle arkadaşlık olmaz.onu dinlediğin çözüm üretmeye çalıştığın saatlerine yazık.senin psikolojini de bozuyor çünkü.kendi ruh sağlığın için kendin gibi normal ilişkiler yaşayan,düşünceleri normal olan insanlarla görüş.hasta insanlardan uzak dur.

arkadaşıma defarlaca anlattım konuştum ama dediği şu o benim ilkim ve sonum olacak. Hayatına onsuz devam etme düşüncesine bile katlanamıyor :( gayet aklı başında bir kızıdr normalde ailesi onu çok sever her konuda destekler. arkadaşıma dayanamayıp özgüven problemi olduğunu söyledim ama bir etki etmiyor çok uğraştım ama bilişsel yapısı bozulmuş vaziyette. Çocuk küsünce defalarca arıyor, mesajlar atıyor mailler atıyor beni bırakma diye :(

Başka bir hatayatı olabileceğini düşünemiyor tatlı bir kızdır. Bir sürü birileriyle tanıştırmak istedi ama bu düşünceye bile tahamülü yok

afedersin, ama açıkca küçük birşeyden bile erkek arkadaşı problem yapıp küsebilir, sırf benim dediklerimi yapsın diye. çünkü seni asla bırakmayacağını biliyor,
peki onun yaşadığı şehirde neler yaptığını bilmek bile istemiyorum. umusamıyordur bile, zaten biliyor, beni asla bırakmaz çünkü beni deli gibi seviyor.
Bu yüzden onun hata yapmasına izin veriyorsun. Fakat onda seni kaybetme duygusuyla yaşasaydı, zaten kolay kolay hata yapmazdı, kendine çok dikkat ederdi.
Sen bu akılla devam ettikçe, gör bak, aldatılırsında!!! Senin kıymetli biri olduğunun hissini ver ona.

Küstüğünüzde bir gün onu arama, bak göreceksin, nasıl derin düşüncelere kapılıyor. dicekki ozaman, kıza neoldu böyle.
dakika başı beni arardı yalvarırdı neolur beni bırakma diye, acaba şimdi yenisinimi buldu, yeni birisiylemi çıkıyor. neolduda bu kıza birden herşeyi kesti. Bak gör seni kazanmak için, ondan başka nazik erkek yoktur.

benden bir örnek veriğim, bende bi zamanlar hadı gel özür dilerdim, halbuki hatalı ben değildim, sırf aramız düzelsin diye. yalvarırdım, neolur diye. Baktım ki, gururumu kaybediyorum, arkadaşımda bana taktirleri vermişti. sana önerdiklerimi ben uyguladım! Hep evi terk ediyordu, eşyalarını alıyordu sırf beni yalvartmak için, halbuki suçlu ben değilim.
Onunla barışıp her öfkelendiğinde ev terk edilmez dediğimde tatlıya bağlamıştık. sonra bir tartışmadan 1 ay sonra vs yine gitti.
Bu sefer çook üzüldüm evet, sonumuz böyle nasıl olacak diyordum. Fakat onu ne aradım ne sordum. zaten merak eden bir adam, kendiliğinden evine çıkıp gelmezmi.
Demekki umursamıyor kızım kabul et dedim kendi kendime. Bu sefer unutmak için, gittim süslendim, saçımla uğraştım. Ben güzelim dedim, erkeklerin arayıpta bulamadığı bir özelliğe sahibim dedim kendi kendime. değer mi seni değersiz kılan bir erkek için deyip kendimi rahatlattım.
Sonra 1 gün geçti. Akşam ben otururken kapı çalındı, meğerse oymuş. hiç birşey demeden kapıyı açtım, içeri girdi, mesafeli davrandım, fakat evime her gelen misafir gibi ona birşeyler ikram ettim çay gibi. somurtmadım. şöyle düşündüğün vakit, meğerse cep telini kapamış, benden bir msj arama msj birşeyler gelmeyince, kendi kendine allah allah bu kızı ben hiç böyle tanımıyorum ne olduda arayıp sormadı diye, merakından evine geldi. yaaa arkadaşlar.. işte, alın size en güzelinden bir örnek. ondan bu yana ona mesafeliyim. Kıymetimi anladı!!!

Sen üzerine düştükce onu yanlışlara itersin, istediğini yap ben sensiz zaten yapamıyorum o yüzden sorun yok deyip yalvarıyorsun!
İlkin ve sonun diye birşey yoktur. Benimde ilkim! ama bana zarar vereren bencil birisiyle ne işim olabilir. Seninkisi yol değil!!!!

Benim yazdıklarımı lütfen bi dene. sonra buraya yazarsın! kendini kötü hissetme! an ve an buradan paylaşalım ve sana buradan an ve an yardımcı oluruz!

merhaba kızlar çok yakın bir arkadaşımın sorunu için sizden yardım istiyorum. Kendisi sevgilisi nedeniyle üye olup konu açmak istemedi benden rica etti. Yorumlarınızı okuyacak. Benim telkinlerim bir işe yaramadığı için sizden fikir istiyorum.

arkadaşım 24 yaşında kpssye hazırlanıyor sevgilisi de aynı şekilde. 1yılı yeni doldurdular oda arkadaşının sevgilisi vasıtasıyla tanışmışlardı farklı şehirlerde yaşıyorlar ve 2 ayda 1 görüşüyorlar. Sevgilisinin cinsellik konusunda garip istekleri olduğunu ve kaybetmemek adına görmezlikten geldiğini hep söylüyordu sonra şaka yaptım diyordu. bunları artık çok kafaya takmaya başladı hızla kilo veriyor ve ders dahi çalışmıyor. İlişkisini bitirmesini defalarca önerdim ama onsuz olamayacağını, onun hayatındaki tek şansı olduğunu ifade ediyor. Ayrıntıları çok bilmediğim için çok yorumda bulunmuyordum ama nerdeyse sinir krizi geçirerek bir şeyler anlattı.

sevgilisi çelişkilerle dolu bir insan kızın elbise giymesine, makyaj yapmasına her şeye karşı ama ondan cinsel anlamda beklentileri var sana zarar vermeden birlikte olacağız dediğini söyledi. Ben de anal ilişki mi diye sorunca ağlayarak bir şeyler anlattı. Onu kaybetmemek için isteklerinin çocuğunu kabul ettiğini ama bunu yapmak istemediğini yapmadığı zamanda sevgilisinin günlerce konuşmadığını, kendisii cezalandırarak telefonlerıne çıkmdığını ifade etti . Sevgilisi dinine de çok bağlı biri ve kıza söylediği tek çelişkim bu içgüdülerim beni anla diyor.

Ben sürekli dinledim bitirimesini rica ettim ama bağımlı hale gelmiş. Psikoloğa yönlendirmek istedim kabul etmiyor çok üzülüyorum. Şimdiye kadar cinsel mevzularda espriyle karışık bir şeyler söyledi bana taki bu krizimsi şeyi geçirinceye kadar ogün anlattı çok üzüldüm :( Şimdiden teşekkürler kızlar

Adam bu şekilde anal yoldan cinsellik yaşamaya alışmış. Bununla alakalı bir yazı okumuştum sitenin birinde.
Anal yoldan birlikteliğe alışan erkekler bir daha eskisi gibi cinselliği reddediyorlarmış.
Bu arada, dini bütünlükten bahsetmiş de hangi kitap anal yoldan olsun normal yoldan olsun bir erkek ve bir kadının birlikteliğini nikahsız yürütmekle alakalı emirler içeriyor?
Adam dini kullanarak kendine paravan yapmış, sana zarar vermeyeceğim diyerek kızlık zarını kastederken ve onu tamamen sağlıksız bir cinsel methoda sürüklerken arkadaşının ruhunda olmayacak yaralar açıyor.
Kaldı ki bu ilişkiyi yaşamanın sonucu büyük tuvaletini tutamamak...
Seven bir dini bütün erkek sevdiğini bu yola sürüklemez... :19:

Üzüldüm ama yapıcak birşey yok asıl problem arkadaşında, hayatında o çocuk olsun veya olmasın arkadaşının psikolojik desteğe ihtiyacı var. Tek bir kişiye saplantıyla bağlanıyor, sinir krizi geçirecek kadar rahatsız olacağı durumlara sırf yalnız kalmamak için giriyorsa, kendini çok değersiz hissediyor demektir.

arkadaşıma söyledim akşam okuyacağını söyledi ve ben bir süre yorumda bulunmayacağım kendini dinlemek istediğini belirtti. ben yoruldum üzülüyorum ama artık çok yozruldum. tüm yorumlarınız için teşekkür ederim

Rahmetli annemin bir lafı vardır, çok severim ; vermekle dost olan her gün küsülü gezer derdi...

Tavizin sonu yok orası malum. Yorumları da kız arkadaşınla beraber sevgilisine de okutuver belki dank eder ;

Be hey dindar geçinip, seni seven bir kadını kaprisleriyle zorlayıp sonra da zaaf diyen arsızzzz !!! Şu an elime düşen seni bir kaşık suda boğarım, anal olunca Allah görmüyor mu ? Senin gibilere ancak pislik denir, insan sınıfından olmayan, edebinle ak yolunda gitmek varken ..k yolunda debelenen pislik !!!!!!

Kıza gelice ; aşk güzel şey kızım ancak hayatın merkezi değil. Kendine kıymet vereceksin ki kıymetin olsun. Kullandırma bedenini, gidiyorsa da gitsin. İnsanlar evlatlarını,ana,babalarını kaybediyor yine yaşıyor nedir bu onsuz yaşayamam tribi. Kullanıp attığında onsuz kalacaksın zaten

Kusura bakmayın arkadaşlar tarzım değil bu, belki de banlanacağım ama dayanamadım, çok sinirliyim:47::47::47:

Son düzenleme:
Back
X