aynen en midemi bulandıran kadın figürüdür bunlar. vakti zamanında eşimin iş yemeği ve eğlencesine katıldığımda yeni tayin olan o kadın ve kocası ile tanıştım. kadın inanılmaz sıcakkanlı şirin sevimşi iyiyliksever ilgili bir tipdi. kocası ise tam bir ök..üz denilebilecek türden az konuşan ve birbirleri ile değilde daha çok etrafla ilgilenen bizimde ne iyi insanlar dediğimiz tiplerdi taki beraber bir geziye çıkana kadar. anladımki kadın aranıyordu ve bu sempatik tavırları aslında kendini kabul ettirme çabası ve sevdirme psikolojisi idi. insan insanı yolculukta tanırmış gerçekten. kadın otobüste birtürlü yerine oturmuyordu sürekli geziyor zırt pırt eşimi yanına çağrıyor kocası ile hiç işi yoktu. eşimle kadının davranışları üzerine bir tartışma yaşadık daha sonra o böyle olduğuna pek imkan vermiyordu. zaten bu erkekler kadın davranışları konusunda gerçekten alık gibi davranıyorlar sonradan o da gözlemleri ve diğer iş arkadaşlarının kadın hakkında söyledikleri sonrasında haklı oldumu anladı. hatta işyerindeki erkekler kadına bir isim bile takmışlar duyunca karnım yarılmıştı gülmekten
Sırf kadına suç bulunmasını doğru bulmuyorum.
Hangi kadın adamın peşinden ısrarla koşar yüz bulmasa, hangi adam ışık görmese evli kadının peşine düşer?
Birbirine boncuk dağıtmayanı bulmaz gibime geliyor bu işler. Olsa da böyle aleni olmaz.
Ne kadınlar masum, ne erkekler.
Evliysen, hatta sırf ilişkin varsa o taraklarda bezin olmayacak.
eskiden erkekler asilirdi simdi kadinlarrrrr
bir seferinde bende burda yazmistim aslinda cok cadiyimdir öyle her seye papuc birakmam
kadin demisti sizden bir tane daha varmi demisti esimde yok baska kapiya demisti ayyyy ben
dondum kaldim
allah böyle insanlara akil fikir versinnnn
aslında haklısınız erkekte yakın çevresine yaptığında kalitesini gösterir.Ama biliyoruz ki kadın istemezse bi şey olmuyor.Ve kadın daha kontrollü diye düşündüğümden.Birde arkadaşım kadın kendini fazla küçülttüğünde erkekler arkasından nasıl konuşuyor.o kadını bana pasla felan ne laflar,özür dilerim.Bu açıdan kadın bunları nasıl görmezden gelir diye.
Hangi kadın adamın peşinden ısrarla koşar yüz bulmasa, hangi adam ışık görmese evli kadının peşine düşer?
Birbirine boncuk dağıtmayanı bulmaz gibime geliyor bu işler. Olsa da böyle aleni olmaz.
Yakın çevresindeki evli erkeklere sarkan evli yada bekar kadınlar,bunlar geri zekalı mı?Herkesi aptal sanırken kendilerini düşürdükleri durum.Bu leke çıkar mı yahu.Ayrıca arkadaşını yada bir akrabanı kaybetmeye değer mi?Erkekler ne yazıkki böyle bir tuzağa kolay düşebilir.Ama evli bir kadını hiç masum bulmuyorum.Bu tipler birde hoşsohbet olur,cömert olur.Sana çok değer veriyormuş pozlarında olur.
Bu yaşa gelene kadar,hafızamda birikmiş şeyler var.Evli bir kadın yada erkek evliliğinin bir döneminde buhran yaşamış.Aldatmış.Ama yukarıdaki gibi değil.Bu bana o kadar çirkin gelmiyor.Hatta günümüzde erkek yada kadın ileriye gitmeyen kurlaşamalarda yapıyor.Ama komşu,arkadaş,akraba bunlara ilişenlere uyuz oluyorum.Bir sonlarıda olmuyor,ayrılıyorlar,rezillikleri karı oluyor.
Sizde böyle örnekler gördünüz mü?Benim gibi mi düşünüyorsunuz arkadaşlar.
Ben tek başına erkeği de suçlayalım demiyorum ki. :44:
Evli bir adama asılan kadın da, buna ortam sağlayan adam da suçlu bana göre.
Kadın istemezse olmaz gibi bir şey de yok bence. Kadın diyelim kafaya taktı, adam mesafesini koyacak. Kadının yine peşinden gitme şansı kalmaz, burada yüzlerce kadınız. Bir kişi bile "evlilik umrumda değil, karşımdaki evli adama aşık olsam sonuna kadar asılırım!" der mi? Demez. Burada hepimiz çok iyi insanlarız da foruma üye olmayan kadınlar mı kötü? Eee nerede bu tabiri caizse "o kadın"lar?
erkek biraz kro yada muhafazakarsa onunla fazla konuşmam.Bunlarla karşılıklı sigara içenler var.Ama medeni biriyse sınırlarımı belli ederek sohbet edebilirim.Ama arkadaşlarımın eşleriyle az konuşur ve özel mevzular konuşmam.Ne bileyim bana etik gelmez.tabiki eğer uzun süredir o kişi ile bu davranışlarına rağmen hala bir diyalog varsa erkeğin de hoşuna gidiyor demektir ve zaten bu işler de böyle başlar. yanlız genel olarak kur yapma halinde ya da sevimli esprili arkadaş canlısı yani sevgi kelebeği gibi gezen aslında özel hayatında çok mutsuz kadınlar varki bunlar genel olarak zaten duygusal açlıklarını yanlış yöntemlerle karılamaya çalışıp evli olma kılıfına bürünmüş kadınlar ve böyle kadıların çokluğu da bir gerçek malesef.
mesela ben yolda tanıdığım her erkekle konuşmam selamlaşmam belki de yetiştirirliş tarzım böyle bilmiyorum bazen medeniyetsizmiyim diye sormuyor değilim kendimefakat her gördüğüyle konuşan şakalaşan selamlaşan kadınlar nedense bana hep itici gelmişlerdir. Belki de erkeklerin kafalarında çevirdikleri resimleri çok iyi tahmin ettiğimden bilmiyorum ama erkeklerin kendi aralarında nasıl değerlendirdiklerini biliyorum açıkcası ve buna asla fırsat vermek istemem.
evet söylediklerinizin büyük kısmına katılıyorum.. lakin kırmızı ile belirttiğim kısımlar hariç..erkek de düşmeyecek arkadaşım bu tuzağa..eğer böyle düşünülürse aldatıldığı halde buna göz yuman mutsuz kadınlar oluyor çevremizde.. erkeklerin nefsi daha büyüktür diye onları bu şekilde hoş görmemeliyiz.. ben sürekli eşim ve kendim için dua ediyorum.. gözlerimizi ve nefsimizi haramdan sakın rabbim diye...asıl erkekler yapınca daha pis oluyor benim gözümde.. sana ALLAH katında emanet edilmiş bi karın varkken ne istersin diğer kadınlardan.. rabbim her iki cinsi de korusun..
işyerinde
bekar bir bayan, yeni evli müdürümüze sarkmaya başlamıştı.
adam karısını boşadı onunla evlendi.
karısı gayet güzel bir kadındı. bekar bayanda fena değildi.
ama olan oldu.
ya bu konu da hep kadınlara suç buluruz ama bı kere
bir kız benden çokça güzel bir kız tam bir çıtır okuldan alt sınıfta tıyatroları var ve oyunlar için müzik yapması için güya sevgilimden yardım istemiş..
facede yazışmışlar ve bu bana söylenmemiş ben tesadüfen görüyorum 2 ay sonra!yani söyledi aslında sevgilim ama kızın garip hitapları olduğunu söylememiş nedense!
kızdaki konuşma tarzı şu ay bitaneciiiik tatlıımmm çok şekersiinn ne olur geel oyunları izlemeye bak lütfeeen
ulan ben bu kadar cilveli konuşmuyorum sevgilimle derken...
benim hiç kimseye pas vermeyen sevgilim kıza tabi canım!!!! elimden gelen yardımı ben yaparım canım!!-kimseye canımlı konuşmaz-gelemiyorum oyununa diyerek neden gelemediği hakkında 10 tane açıklama yapmış kusura bakma falan demiş...
başka kızlarla olan yazışmalarına baktım onlarla gayet saygılı olması gerektiği gibi konuşurken bu kıza bi ayrıcalıklı davranmış...
o gunden beri kızlara hiç suç bulmam yapan yapıyor ama artık sevgilime %100 güvenmiyorum..
başka kızlarla gayet bir sınır çerçevesinde konuşurken bu kıza neden böyle davrandığını aklım almıyor şimdi suç kızın mı?
hatırlayınca yıne sinir oldum...
bir kerede bu kız okulda düşmüş bayılmış sen ambulansa bin kızı hastaneye götür başında 4 saat bekle...
ben o kadar salak bi insanım ki bunda art niyet aramadım ama demek ki kızla ilgilenmiş...
şimdi kız buna tuzak kurdu da bu tuzağa erkek düşmüş mü oldu lütfen tuzağa düşen masum kocalarımız edebiyatını yapmayalım..
bir ilişki 2 taraflıdır kımse kımseyı tuzağa düşüremez düşmek istemeyen olmadıkça...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?