Yakın çevresindeki evli erkeklere sarkan evli kadınlar!

Aslında anlatmak istediğme bu iyi bir örnek.sağolun ya.

ya ben mi yanılıyorum.
kadının aklında biri varsa ona odaklanır genelde.Erkek hayatında önemli biri varken biri ona şisttt yapsa aklı karışabilir.

nedenmiş bizimde oluyor etramızda kafamızı karıştıranlar .erkekleri neden böle görüyorsunuz anlamıyorum .bu toplumun bize dayatmasından başka birşey değil.erkekler bunu kullanmasını çok iyi biliyor .ben nasıl sadıksam oda olucak ha olmadı mı kapı orda yani kimseyi zorla tumuyoruz değil mi.

Bana sorarsan cicim ayları geçince her şey değişebilir.Herkes bir ömür sürsün diyorsa amazonlar gibi savaşsın.Hele karşısında canlı bir tip varsa.Çünkü bazı insanlar çok evcil bazıları değil.

ben bu durumun sadece kadınlara özgü olduğunu düşünmüyorum.
etrafındakilere sarkan kadın sayısından daha çoktur erkek sayısı.
insanın kendine saygısı olduktan sonra bunlarla arasındaki mesafeyi korumayı bilir.
aldatan hiçbir erkeğinde tuzağa düştüğünü sanmıyorum,
erkek erkek olduktan sonra,kendine saygısı olduktan sonra hiç bir kadın kandıramaz.

bu bi cinsiyet değil şahsiyet meselesi çürük elma heryerde oluyo ama giderek çoğalıyo toplumumuzda maalesef

iyide o zaman diğer kadından da sıkılcak ki o adam .sonra başkasını bulacak yani adamın kişilksiliği ve dengesizliği bence.

Bu fenomen tavrınızı sevdim. Bizim kafamız karışamaz mı?O da kendine dikkat etmeli.Güzel ülkemde kadınlar buraya gidiyorsa çok iyi.Ama hemen kapıya koymayın ya.Çocuklar olur,evlilik uzun sıkıcı olabilir.Ama duruma göre tavır alınabilir.Bunun erkeği kızı yokkk.

hani bir fıkra varya;
bir alman ,bir fransız birde türk kadına sormuşlar kocanız sizi aldatırsa naparsınız diye,
fransız demiş boşarım.
alman demiş ben de aldatırım.
sıra türk e gelmiş,türk cevap vermiş''''benim kocam yapmaz''''

bende onun gibi cevap vericem''''benim kocam yapmaz.'''
en azından ben öyle düşünüyorum.
ama gün gelirde öyle birşey olursa kadına suç bulmayacağımdan eminim.
herkes kendi yoluna der çeker giderim.

Arkadaşlar......!
kadın-erkek ayrımı yaptıysam özür.
Ama ne olurrrr asıl konu:
yakın çevresine yapılınca bu durum.
Öfke ve mide bulantısı olmuyor mu?
ve bu insanların ruh hali nedir ?
Biliyormusunuz,ben okadından daha güzelim.
daha eğitimliyim sanrısıyla avını seçen tipler var.
yada erkeğin bir hobisi bir zaafı üzerinden gidenler.

ya ben mi yanılıyorum.
kadının aklında biri varsa ona odaklanır genelde.Erkek hayatında önemli biri varken biri ona şisttt yapsa aklı karışabilir.

sen odaklanabiliyorsun ve kocan senın ondan başkasına odaklanmanı kabul etmıyorken sen neden onun aklının karışabileceğini düşündün ki?

sonuçta sen birisi yüzünden aklın karışsa kocanın senı vurabileceğini az çok akıl edersin peki kocayı mazur görmek neden ?

kocaman adam bunlar çocuk değil ki eline bi şeker verelim kandıralım?

nefs diye birşey var hem kadında hem erkekte, biz sahip olmayı boynumuzun bir borcu olarak görüyorsak aynısını erkekten de bekleriz...

diye düşünüyorum kendine haksızlık etme erkeğe kıyak geçme

yok ben kendim için dedim .giden gider başka kadına ben ne yapayım zincire mi vurcam adamı .be elimden geldği kadarıyla ssverim sayarım ha yine gitmek sitiyorsa gider .fenomen olmak için söylemiyorum ki.biten biter o aldı elimden bu aldı demek saçma benim için .eğer benimkini elimden alıyorsa o erkek istediği için alıyordur yoksa dedğim gibi en güzeli gelse yüz vermez seven erkek benim anlayışım budur .
evet benimde çevremde var erkekler benimde çelinebilir aklım o zaman ben kötü olucam onun aklı karşışırsa ama o erkek .yok öle yağma .bu konuda aynıyız .aşk bu bir başkası girerse araya aşk olmaz o aşkın olmadığı yerde ben zaten olmam.

evli erkeği ayartmak için harekete geçen bütün kadınlar psikolojik olarak rahatsızdır bence...yakın uzak farketmez ama yakın olunca daha bir nefret sebebi olur..

forumda vardı buna benzer bi konu vardı eşi kızkardeşiyle aldatmıştı kadını
şimdi yabancı bı kadınla kız kardeşe aynı öfke olmaz kızkardeşını daha çok öldürmek istersin..

ben anladım sanırım seni...

Aynen katiliyorum cinsiyet degil sahsiyet meselesi...

Evlendigim ilk aylarda esimin arkadaslarindan bikmistim daha dogrusu arkadaslarinin eslerinden kendi esleri onlari dinlemiyor sohbet etmiyor diye alismislar benim esimi arayip rahat rahat dertlesiyorlar sakalasiyorlar 1-3-5derken bi gun sinirlendim esime kizdim yüz veriyorsun tepene cikiyorlar arkadasinin kizinin okulunda olanlardan bize ne? niye sana anlatiyor dedim cunki esi onu dinlemiyor! dinleyecek anlayacak birini ariyor... Bu sen degilsin bi kiz arkadasini kuzenini annesini vs arasin seni degil dedim.

Bi daha ki sefere kisa tut konusmayi ilgisiz davran anlattiklarina dedim bir kac kez böyle yapti sonra tel ler yavas yavas kesildi.

Simdi senede 3-5 kez görüsüyoruz o arkadaslarla dogum gununden dogum gunune hepsinin 2ser tane cocugu var.

Gecen gun yeni görev yerinde meslektasi biz alisveristeyken aradi görevle ilgili bir seyler soruyordu ama esim oyle kirila kirila konusuyor ki sinir oldum, telefonu kapatir kapatmaz kesin bir kadinla konustun dedim evet ama niye boyle sordun ki dedi, dedim kirilmaktan bir hal oldun duzgun konus bi daha boyle egilim bukulme cocuk gibi konusma! özürdiledi bu kiz herkesle boyle cocuk gibi konusuyor insan ister istemez bi sure sonra onunla konusurken oyle konusuyor haklisin ozurdilerim dedi.

Eskiden varligini fark etmeyen kadinlar evi isi arabasi olduktan sonra (evi ve arabasi evlilik sonrasi oldu butun butceyi ben yonlendirmeye basladim, kilik kiyafet degisti utulu gomlekler sik ayakkabilar filan) birden asilmaya basladi.

Maddiyat pesinde kosanlar kadin erkek fark etmez, ilgi eksikligi olanlar yada macera yasamaya calisanlar insanlarin evinin icindeki huzuru kaciriyor malesef.

Bu arada esime hic soylemesemde evlendigimiz ilk yil 2 arkadasi bana bariz asilma kabaliginda bulundu, esime caktirmamak icin catladim bi dahada gorusmemk icin onlarla elimden geleni yaptim partylerine gitmedim, yemek davetlerini kibarca reddettim.

Ona fark ettirmeden onu da o arkadaslarinan yavas yavas uzaklasirdim malesef insanin cevreside böyle seylerde cok etkili oluyor.

Son düzenleme:
Arkadaşalar iki örnek vericem.Herkes sırrını bana anlatıyor.Bunlar deli etti beni.Artık baştan tavır koyuyorum anlatmasınlar.
örnek vermek istemezdim,suç işlemiş gibi oluyorum sanki.
bir tanıdık bildiğin eşinin iş arkadaşına ve kankisine sarktı.kankisinin kafası karştı diğeri kabul etti.Ama eşini bırakıp onu alacağı yok.oda alsın demiyor zaten.ikisi evli.
diğer örnek:kadın evli eltisinin eşiyle gizli gizli.ikisininde çocukları var.kimse ayrılma peşinde değil.Adam eğitimli.kadını bu etkiledi.adamda kadının güzelliğinden.kadında utanma yok ya.benim yanımda bile onu çağırıyor.ben tepkimi belli ettim.

adam karısını aldatır ama suçlu yine karşıdaki kadın olur anlamak mümkün değil
siz o kadınla değil erkekle evlendiniz sorumlu olduğunuz kişi kocanız
kadın cilveli olmasaymışta yılışmasaymış ...
aynı şey evli kadınlar içinde geçerli tabii.

ben arkadaşalarımı çok severim.çok değer veririm.Ama hepsine dedim ki,ailecek görüşmeyelim.Gerek yok.Ama görünce selam veririz,biraz konuşuruz o kadar.Herkesin kafası rahat.Bazılarının eşleri çok güven telkin ediyo bana bu seferde arkadaşımın içine yersiz bir kuşku düşmesin diye yine görüşmüyorum.Arkadaşım sonuçta benim için esas olan.

Direk kadınlara yönelik suçlayıcı bir konu olmuş verdiğiniz örnekler= kadın çağırıyor,kadın ayartıyor vs....
Etrafta hertürlü insan var arkadaşım onları değiştirmek zaten mümkün değil,hatta eski türk filmlerinde bile bol bol var zaten
Ayartmak isteyen çok olur,evliliğinin sorumluluğunu almayan evlenmeyecek kadında erkekte....

Bu sabah öyle bir telefonla uyandm ki annem arıyor.babamı yakalamış.telde konuşurken.o kadar şoktayım ki babam 52 yaşnda ben hamileyim torunu olacak.21 yaşnda bi erkek kardeşim var.nasıl yapar 26 yıldır evliler 26 yıl bu kadın saçını süpürge etmiş hem evde hem işte çalışmış çocuk büyütmüş bu mudur bunun karşılığı.üstelik konuştuğu kadında evli ve 2 çocuğu varmış.günah değilmi o çocuklara üstelik ufaklarmış çocukları.kocası bi haber bu olaylardan.fazla söz söyleyemiyorm.o kadar sinirliyim ki.şimdide babam telefon açmış ağlıyor bari sen beni anla kızım diye çok pişman.annem bi yandn yıkılmış.şaşkınım şoktayım üzgünüm.

Son düzenleme:
aldatılıp kocasını,sevgilisini değil de karşıdaki kadını suçlayan kadınlar aldatılmayı zaten hakediyorlar.Tekrar tekrar da aldatılacaklardır.Cinsel duygusal birliktelikler aldatmaya girer de,sarkmak olayı biraz belirsiz.Kimisi konuştuğu zaman sarkıyor der,kimi teşekkür ettiği zaman sarktı der,kimi baktığı zaman sarktı der.Aman Allahım.Allah böylelerinden korusun.Her türlü iftirayı atarlar.Eğer kadın sarkıyorsa ve partneriniz(eş,sevgili) karşılık vermiyorsa niye bu kadar abartıyorsunuz ki.Tamam insan sinirlenebilir de bu kadar abartmaya gerek yok.Sevgiliniz karşılık vermiyorsa sizi seviyor ve size bağlı karşılık veriyorsa size yeterince bağlı değil sizi sevmiyor anlamına gelir bu.Ha tamam evlilik de farklı bir olay birbirinize resmi olarak sadakat sözü vermişsiniz hayatınızı birleştirmişsiniz.Ama ya evli olmayanlara ne demeli.Biriyle birlikte olunca ne siz onun ne de o sizin sahibiniz olmuyor.Sizi sevmeyen bir adamı 'elde tutmak' için suçunu başkasına atmak da ne oluyor.Sizi sevgiliniz aldatmış oluyor, o kadın değil.Eğer bu gerçeği kabullenemeyecekseniz ayrılın ,ayrılınca da mutlaka acı çekeceksinizdir.Ama sizi sevmeyen bir adama takılıp da onun suçunu başkalarına atmaktan iyidir.

Bu yazdıklarımı kimseye cevap niteliğinde yazmadım.Genelleme yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…