• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakin gordugum arkadaslarimdan biri

Biraz önce konu açan arkadaş okur umarım kocası arkadaşlarının eşiyle gorusturmuyor diye şikayet ediyordu :) mesafe her zaman iyidir hep derim...

İşlerine karışması haricinde ,bebeğinizin sağlığı için görüşmeyi keserdim.Kucağınızda olduğu halde nasıl hırpalar,ısırır?Siz de Ona demiyor musunuz ,nasıl çocuk bu böyle,dikkat et kardeşine zarar vermesin diye.

Kendisi de farkinda bunun hatta komsulari da diyorlarmis eyvahh kacin..... Geliyor diyorlarmis cocugu icin. Kp ve kaynanasinin boyle simarttigini soyluyor ama bence alakasi yok.

Ben yıkarım da ne demek.
Sizden yüz almış herşeyi ben bilirim havasında takılıyor.
Ağzının payını verin bir daha da görüşmeyin ya :olamaz:

Ya aslinda en son birkac ay once görüştük hani surekli her hafta her ay gorusmeyiz ama her gordugunde boyle. Ben arkadasima gitsem oglunu yikamak istemem mesela neden yikayimki hem

Ya aslinda en son birkac ay once görüştük hani surekli her hafta her ay gorusmeyiz ama her gordugunde boyle. Ben arkadasima gitsem oglunu yikamak istemem mesela neden yikayimki hem

Bilmişlik taslayan herşeyi ben bilirim havasında biri.
Görüşmek durumunda kalırsanızda bi kez tersleyin tavrınızı görsün.
O kadar cocuklardan anlayan biri olsa mahremiyet eğitimini bilir ve bunu söylemez.

Onun sizinkinden büyük çocuğu var ya her şeyi o iyi bilir her şeyi o iyi yapar şimdi deli mi ne ya annesi sensin en iyisini sen yaparsın çocuğun için her çocuk aynı değil ki kardeşle kardeş bile aynı olmuyor bırakın çocukluğu hamileliği bile aynı olmuyor kaldı ki onun çocuğuyla seninki niye aynı olsun da onun uyguladıkları senin çocuğuna yarasın.
Benim de ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse annemin de ilk torunu o yüzden annem çok hevesli yelek örüyor battaniye örüyor falan kayınvalidemle telefonda konuşurken kayınvalidem kızım ben örmeyi bilmem ama ne istersen alırım sana dedi eltim hemen arkadan atladı annene söyle boşa örmesin o yeleklere giydirmeye sıra gelmiyo diye onun 3. çocuğu olacak her şeyi kendi bilir bende de böyle elti var. Resmen cahillikten yapıyorlar sizin arkadaş da öyle.

Bi komsumuz var. kizi bicir bicir, anneside evhamli yani kadinin yuzunden panigini anliyorum. Abla istersen ben yedireyim, ben oynayayim, uyutayim diyorum acikcasi. Belki sizinde oyle bir ifadeniz vardir.

Onun sizinkinden büyük çocuğu var ya her şeyi o iyi bilir her şeyi o iyi yapar şimdi deli mi ne ya annesi sensin en iyisini sen yaparsın çocuğun için her çocuk aynı değil ki kardeşle kardeş bile aynı olmuyor bırakın çocukluğu hamileliği bile aynı olmuyor kaldı ki onun çocuğuyla seninki niye aynı olsun da onun uyguladıkları senin çocuğuna yarasın.
Benim de ilk çocuğum olacak Allah nasip ederse annemin de ilk torunu o yüzden annem çok hevesli yelek örüyor battaniye örüyor falan kayınvalidemle telefonda konuşurken kayınvalidem kızım ben örmeyi bilmem ama ne istersen alırım sana dedi eltim hemen arkadan atladı annene söyle boşa örmesin o yeleklere giydirmeye sıra gelmiyo diye onun 3. çocuğu olacak her şeyi kendi bilir bende de böyle elti var. Resmen cahillikten yapıyorlar sizin arkadaş da öyle.

. .

Back
X