• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın kız arkadaşınız var mı?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.781
388
45
Merhaba,

İnsan her şeyi eşi/sevgilisi ile konuşamıyor ve bir kız arkadaşa dosta ihtiyaç duyuyor çünkü onunla konuşabileceğiniz farklı güzel konular paylaşımlar olur...Erkeklerin anlayamacağı konular yani...Saçınızdan tutun da ilişki konuları örgü tarifleri ilişkiler hakkında dertleşmeler vs bilirsiniz...

Ben böyle güzel paylaşımlar hayal ettim hep ama kız arkadaşlarım hep beni hayal kırıklığına uğratmıştır yani bana denkgelenler mi öyle bilmiyorum..Örnek yediğim içtiğim ayrı gitmeyen kız arkadaşım vardı bana kazık attı..Ya da araya kıskançlık giriyor veya sevgilisi varsa sürekli onla olmak gibi bir takıntıları oluyor...Ben bekarım bu arada, evliler de coluk cocuk kocası var kv si var vs..

Sizin can ciğer kız arkadaşınız var mı nasıl sağlıklı sürdürebiliyorsunuz, ne sıklıkta görüşüyorsunuz? Birkaç erkek arkadaş var ama onlarla da uzun uzun konuşulmuyor erkek kafası kestrip atıyorlar konuları...Herşeyi paylaştığım bi kız arkadaşım olsaydı keşke benle aynı şeylerden zevk alan çok isterdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yakın sayılabilecek bir arkadaşım yok çünkü mesafeyi severim ama derdimi anlatacak arkadaşım var. Her şeyi de anlatmamak gerekiyor bazılarının ağzında bakla ıslanmiyor çünkü. Temkinli davranmak lazim

Önceden vardı ama yok çünkü en çok fedakarlığı ben yaptım onun dertlerini dinledim dinledim öğütler verdim yanında oldum destek oldum gel gelelim benşm dertlerim olunca tlfda 1 2 kere anca dinledi ondan sonra da bi daha kesti bağlantıyı hiç yok kız arkadaşım aslında olanlar var ama onlara da güvenmiyorum varsa yoksa eşim herşeyi onunla konuşuyorum yapacak bişey yok

Yok ve ben de eksikliğini çekiyorum. Kafa dengi, birlikte bişiler yapabileceğim ya da herhangi bir konuda yardım isteyebileceğim kız arkadaşım yok. Hoş erkek de yok dkdkdkdk

Benim şu an hayatımda olan en taze arkadaşım 3 yıllık. O da bir kişi. Geri kalan tüm arkadaşlarım (yakın olup sürekli konuştuğumuz) en az 15 yıllık arkadaşlık ettiğim çocukluk arkadaşlarım😁😁 o 3 sene önce tanıştığım arkadaşım dışında hayatıma kimseyi kolay kolay sokmadigim için de yanılma yaşamadım. Olayları bu şekilde yürütüyorum 😁

valla eşi geçtim annene ablana bile anlatamadığını dostuna anlatıyosun. insan bu yani taş kaya değil paylaşmak istiyor.. derdin var kimseye anlatamıyosan suya anlat derler..
evet bu hayatta kimseye güvenilmez ama dost başkadır, helede güvendiysen dost candır ya gerisi heyecan

Bazı insanlar vardır aylarca görüşmezsin ama bilirsinki ordadır bi telefonunda eski kaldıgın yerden devam edersin muhabbetine
Arkadas değil ama böyle dostum bikaç tane var sagolsunlar
aynen öyle bir telefon açarsın sanki hergün konuşuyor gibi aynı sıcaklığı hissedersin. katılıyorum

Ve şunu farkettim kadınlar arasında bir konuda daha yukarıdaysan misal dış görünüş, bulunduğun konum ya da aile yapısı gibi, o arkadaşlığa bir şekilde bir şeyler oluyor. Ya bunları aşmış olması lazım tamamen ya da senin ondan daha iyi olmaman lazım. Genellemeleri sevmem ama benim kurduğum arkadaşlıklar bunların altında ezildi.

Çok arkadaşım var, samimi olduklarım da var aralarında. Ama iki kişi var ki hayatlarında olan her şeyi bildiğim, hayatımdaki her şeyi bilen. En ufak şeyi anında yetiştirdiğim, bir gün bile sesleri çıkmasa merak ettiğim,dürttüğüm. Arkadaşlığın fiziken değil ruhen yanyana olmak olduğunu bana öğreten iki ağzını yediğim güzel insan; Lyanna Mormont Lyanna Mormont ve Estraven Estraven ...

Bu da sizin konu vesilesiyle onlara teşekkür mesajım olsun. Aşkımı ilan ettim kk'da :KK53:

Önceden vardı ama yok çünkü en çok fedakarlığı ben yaptım onun dertlerini dinledim dinledim öğütler verdim yanında oldum destek oldum gel gelelim benşm dertlerim olunca tlfda 1 2 kere anca dinledi ondan sonra da bi daha kesti bağlantıyı hiç yok kız arkadaşım aslında olanlar var ama onlara da güvenmiyorum varsa yoksa eşim herşeyi onunla konuşuyorum yapacak bişey yok

Benzer sebeplerden benim de yok...bi kız vardı sevgilisiyle evlenmek için cok depresyonlara girdi inişli çıkışlı ağlamalar vs hep yanında oldum nihayet cocuk evlenmeyi kabul etti ..arkadaş beni düğününe dahi çağırmadı...hep boyle sanssızdım

Yok ve ben de eksikliğini çekiyorum. Kafa dengi, birlikte bişiler yapabileceğim ya da herhangi bir konuda yardım isteyebileceğim kız arkadaşım yok. Hoş erkek de yok dkdkdkdk

Hiç arkadaşınız yok yani...Benim kız yok ama erkek var o da sevgiliyi bulunca eminim yokolacaktır..bu aralar benim de yok gibi bişey

Ve şunu farkettim kadınlar arasında bir konuda daha yukarıdaysan misal dış görünüş, bulunduğun konum ya da aile yapısı gibi, o arkadaşlığa bir şekilde bir şeyler oluyor. Ya bunları aşmış olması lazım tamamen ya da senin ondan daha iyi olmaman lazım. Genellemeleri sevmem ama benim kurduğum arkadaşlıklar bunların altında ezildi.
Malesef aynen...ama üstün olmasan da kıskanacak bişeyler hep buldular...kıskanınca da kötü tavırlar olmaya başlıyor

var hem de biiir sürü. hepsinin yeri ayrı. ama birisi var mesela annesiyle babam üniversite arkadaşı, doğduğumdan beri tanıyorum, ilk okuldan itibaren beraber okuduk. kendi abimden kardeşimden bile yakın bana.

bir de yukarıda bir üye yazmış mesela fiziken değil ruhen de paylaşım çok önemli. her başım sıkıştığında yazdığım Milana22 Milana22 ve Nooption Nooption örneğidir. arkadaş değil abla ama olsun. :p :KK200:

Çok arkadaşım var, samimi olduklarım da var aralarında. Ama iki kişi var ki hayatlarında olan her şeyi bildiğim, hayatımdaki her şeyi bilen. En ufak şeyi anında yetiştirdiğim, bir gün bile sesleri çıkmasa merak ettiğim,dürttüğüm. Arkadaşlığın fiziken değil ruhen yanyana olmak olduğunu bana öğreten iki ağzını yediğim güzel insan; Lyanna Mormont Lyanna Mormont ve Estraven Estraven ...

Bu da sizin konu vesilesiyle onlara teşekkür mesajım olsun. Aşkımı ilan ettim kk'da :KK53:
Yaaa gözümden kalpler çıktııı :KK200:
Arkadaşlık başka şey, dostluk bambaşka şey.

Kudralobar da biyas da yaptığım, yapmadığım hatta daha yapmayı düşündüğüm her şeyimi bilir. Birbirimize hak veririz, vermeyiz, bazen cidden azarlarız hatta "kızacaksınız ama..." diye anlatırız, ama anlatırız, saklamayız. Bir şekilde üçümüzün birbirimize bir şey anlatmama seçeneği iptal olmuş vaziyette :D

"Hangi kıyafeti giyeyim" diye boy boy resimler atarız, bir yere yürürken "sıkıldım yürürken seni arayayım dedim" diye birbirimizi 'kullanırız', beraber ağlaşırız gülüşürüz. Birbirimizin evine girip çıkan, eşlerimizi (benim yok) sevgililerimizi (bu da yok), annelerimizi (bu benimki) tanıyan insanlarız.

Sevgim kabardı ha şu an.

Back
X