- 5 Mart 2024
- 652
- 331
- 23
- Konu Sahibi Gizmooberoo
-
Teşekkür ederim evet bunu gördüm satıcı profilinde şehir aydın yazıyor. Lieracın resmi sitesinde de satış noktaları sadece eczaneler gösteriyor. Siz ne kullanıyorsunuz çatlak kremi olarak?Trendyolda kendinin resmi satışı var
Ben yeni almadım 3 ay filan olmuştur. İnternet sitesine ben de güvenemediğim için eczaneye sorayım dedim , böyle cilt bakımı vs de yapan büyükçe bir eczaneydi, trendyol vb sitelerden daha ucuzdu, almıştım direk.Teşekkür ederim evet bunu gördüm satıcı profilinde şehir aydın yazıyor. Lieracın resmi sitesinde de satış noktaları sadece eczaneler gösteriyor. Siz ne kullanıyorsunuz çatlak kremi olarak?
Bende lierac ile bio oil kullanıyorumTeşekkür ederim evet bunu gördüm satıcı profilinde şehir aydın yazıyor. Lieracın resmi sitesinde de satış noktaları sadece eczaneler gösteriyor. Siz ne kullanıyorsunuz çatlak kremi olarak?
Evet pahalı da olsa sanırım eczaneden alacağım ben de bekleyip. Beymene de güvenemedim daha evvel sahte kozmetiğe rastlanmış. Ankarada mısınız?Ben yeni almadım 3 ay filan olmuştur. İnternet sitesine ben de güvenemediğim için eczaneye sorayım dedim , böyle cilt bakımı vs de yapan büyükçe bir eczaneydi, trendyol vb sitelerden daha ucuzdu, almıştım direk.
Dönüşümlü mü kullanıyorsunuz?Bende lierac ile bio oil kullanıyorum
Değilim maalesefEvet pahalı da olsa sanırım eczaneden alacağım ben de bekleyip. Beymene de güvenemedim daha evvel sahte kozmetiğe rastlanmış. Ankarada mısınız?
Bu arada ben de badger belly oil ve liearac ı dönüşümlü kullanıyorum, ona da bakabilirsinDeğilim maalesef
Aa teşekkür ederim bakıcam şimdi. Onu da mı eczaneden aldınız? Bir de yağlı bir his bırakıyor mu?Bu arada ben de badger belly oil ve liearac ı dönüşümlü kullanıyorum, ona da bakabilirsin
Aa teşekkür ederim bakıcam şimdi. Onu da mı eczaneden aldınız? Bir de yağlı bir his bırakıyor mu?
Evet fiyatı lierac kadar baktımYok onu hb dan almıştım ama o da biraz fiyatça artmışyoğun kıvamı çok fazla sürmeye gerek kalmıyor kokusu hoş, ve bence güzel nemlendiriyor
Yani şansıma ama kullanmasam da içim rahat etmez. Genetiı olarak çatlamaya yatkınım en azından bir kısmını önleyebilirim belki.Lierac ve bio-oil hatta ablamın yaptığı sarı kantaronu kullanmıştım ama yine de çatladım. Çatlamayan da çatlamıyor belki daha fazlasını önlüyordur bilmiyorum ama çok da güvenmeyin kremlere yağlara
Teşekkür ederim evet eczaneden alacağım risk almak istemedim.Lieracı ilk başlta eczane sitesinden almıştım internetten iyiki de öyle yapmışım. İkinci şişeyi hb den almıştım ve sahte çıktı. İade ettim neyse ki kabul ettiler. Bence ya eczanelerden ya da eczane sitesinden alabilirsiniz. Şu an tekrar bakıyorum dediğim sitede 1300 olması lazım.
Valla ikiz göbeğim var kremin K sini görmedi catlamadımLierac ve bio-oil hatta ablamın yaptığı sarı kantaronu kullanmıştım ama yine de çatladım. Çatlamayan da çatlamıyor belki daha fazlasını önlüyordur bilmiyorum ama çok da güvenmeyin kremlere yağlara
Sen hındıstan cevizi yağı ve bebek yağını karıştır kullan bak boşver öbür kremiTeşekkür ederim evet eczaneden alacağım risk almak istemedim.
Ne kadar şanslısınValla ikiz göbeğim var kremin K sini görmedi catlamadımkrem falan korumuyor yırtılacak olan yırtılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?