yakın zamanda işsizlik maaşı alanlar yada bilgisi olanlar

Kontes001

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
10.907
17.518
498
İşsizlik maaşı kaç ay ve ne kadar veriyorlar acaba bilgisi olan var mı. Asgari ücret üzerinden.

İşsizlik maaşı kaç ay ve ne kadar veriyorlar acaba bilgisi olan var mı. Asgari ücret üzerinden.

yakınım alıyor asgarıden yatmıştı 435 tl alıyor. prim sayısı fazla oldugundan ve son 3 senede hıç raporu olmadıgından dolayı 10 ay boyunca alacak ( en fazla 10 ay)
benım raporum oldugundan 8 ay almıştım prımım cokto ama rapor etkılıyomuş nette bu yazmıyodu mesela

Ben 3 ay aldım. İlk ay 1,5 aylık olduğu için 620 tl diğer aylar 420 tl civarı aldım. 3 aydan sonra da yarım alıyorsun sanırım 200 küsur tl.

Çok iyi inşallah bana da 400 küsür verirler

çıktıgın tarıhe göre mesela ayın 15ındemı çıktın dıer ayın sonunda 1,5 aylık yatırdıklarından fazla alıyosun sonrakı aylar sabıt 435.son ayda 15ınde cıktıysan 15 gunluk yatıyor

çıktıgın tarıhe göre mesela ayın 15ındemı çıktın dıer ayın sonunda 1,5 aylık yatırdıklarından fazla alıyosun sonrakı aylar sabıt 435.son ayda 15ınde cıktıysan 15 gunluk yatıyor
Hmm anladım teşekkür ederim bilmiyordum :)

bir de şu var. diyelim işsizlik maaşı aldın.2-3 ay sonra yeni bir işe girdin ödemeler kesildi ama yeni girdiğin işten memnun kalmadın kendi isteğinle dahi ayrılsan işsizlik maaşının kalan ayları başvurunca ödenmeye devam ediyor. işçi bulma kurumu söylemişti bana da.

bir de şu var. diyelim işsizlik maaşı aldın.2-3 ay sonra yeni bir işe girdin ödemeler kesildi ama yeni girdiğin işten memnun kalmadın kendi isteğinle dahi ayrılsan işsizlik maaşının kalan ayları başvurunca ödenmeye devam ediyor. işçi bulma kurumu söylemişti bana da.
Aa bu da iyiymis. Ama calismayacam bi süre

Arkadaşlar işsizlik maaşlarını yeni mi aldınız ? Bence primlerinizden kaynaklanıyor bana az alıyorsunuz gibi geldi. Bende temmuz ve ağustos ayında aldım. Haziran 30unda sözleşmem bitti ve başvurdum. Temmuz 30da ise işsizlik maaşımı çektim 812 tl almıştım. Ağustos 30da da yine aynı maaşı çektim

Arkadaşlar işsizlik maaşlarını yeni mi aldınız ? Bence primlerinizden kaynaklanıyor bana az alıyorsunuz gibi geldi. Bende temmuz ve ağustos ayında aldım. Haziran 30unda sözleşmem bitti ve başvurdum. Temmuz 30da ise işsizlik maaşımı çektim 812 tl almıştım. Ağustos 30da da yine aynı maaşı çektim
Ben de yaz aylarında aldım. Evet primden kaynaklanıyor sanırım. Asgariden yatıyor benim ki.

Esim Nisanda birakti isi, Aralika kadar alma hakki vardi, simdi ise girdi tabi, kestiler.
Esim 730 tl aliyordu galiba. Bi de bu sure icinde iskur size is bulmaya calisiyor, bulduklari islerin gorusmesine uc kere gitmezsen sorun yaratiyorlar.

bende asgari ücret üzerinden 425 lira alıyorum priminize göre en az 6 ay en fazla 10 ay alıyorsunuz

Back
X