Yakin zamanda uçak yolculugu yapan var mı yurt ici????

Diloss1

🍒💐🪶🪽✨🫧
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
752
966
53
Iyi aksamlar kol cantama deodorant parfum krem makyaj vs koysam atarlarmi
Internette bagaja yasak demisler sınır varmis vs tam anlayamadim karışıktı. Yardimci olabilcek olan varmı? Bagaja mi yoksa kol cantasina mi koymaliyim? Atarlarmi hangisinden atarlar?

Bagajdami atmiyorlar? Internette tam tersi anlamistim bide deodorantrami ayni sekilde

El bagajinda yasak
Bazi firmalar su dahi almiyor

İnsan deodorantı neden sürekli el çantasında taşır ki zaten, yola cıkarken veya sabah sürmek yeterli değil mi

ucaga elinde aldıgın hicbir seyde sıvı olamaz. yasak, atarlar. ister kol cantan olsun ister sırt cantan ister el bagajın (baş üstü dolaba koyulan yani). bagaja verecegin seyin icine koyabilirsin sıvı

Anladim sagolun mantigini anlamdim sonucta valizdede ucakta olmus olcak
Yani yanimdaki cantama degilde valizime koyayim bunlari

Korona yüzünden tüm el bagajları yasak.
Kol çantanla giriyorsun yani, benim on kilo etmeyecek sırt cantam vardı,normade tepeye bagaja koyardım. Korona kapsamında yasak olduğu için valiz gibi onlara teslim etmek durumunda kalmıştım.
Yani koyun valize, problem yasamazsiniz
Bu yasak hep vardı ki, hiçbir zaman belli bir ağırlığın üstündeki sıvıları uçak içinde taşımaya izin yoktu

Bagaja verin. Ancak deodorant nasıl deodorant? Sprey ve basınçlıysa onu bagaja da almazlar çünkü basınçtan patlayabilir.

Bir ara haberlerde görmüştüm
Yanında bulundurdugu sıvilarla bomba gibi bişey yapmis galiba birileri uçakta

Yaninizda bu yüzden bulundurması yasak
Ama valizde sıvı olsada yanınızda degil sonuçta ona ulaşamazsiniz

Korona yüzünden tüm el bagajları yasak.
Kol çantanla giriyorsun yani, benim on kilo etmeyecek sırt cantam vardı,normade tepeye bagaja koyardım. Korona kapsamında yasak olduğu için valiz gibi onlara teslim etmek durumunda kalmıştım.
Yani koyun valize, problem yasamazsiniz

Bu yasak hep vardı ki, hiçbir zaman belli bir ağırlığın üstündeki sıvıları uçak içinde taşımaya izin yoktu
Ben ilk kez bincem🤗

Bagaja verin. Ancak deodorant nasıl deodorant? Sprey ve basınçlıysa onu bagaja da almazlar çünkü basınçtan patlayabilir.
Evet basincli olanlardan o zaman almiyim baya uzun bi yolculuk olcakti ucaga binmeden eski arkadaslarimlada goruscem icin yanıma almayi dusundum ama yasakmis valizede koymiyim o zaman atmasinlar eger boyleyse

Evet basincli olanlardan o zaman almiyim baya uzun bi yolculuk olcakti ucaga binmeden eski arkadaslarimlada goruscem icin yanıma almayi dusundum ama yasakmis valizede koymiyim o zaman atmasinlar eger boyleyse
O türden olanları hiç almıyorlar. Roll on tarzı olabilir. Diğerlerini de 100 ml'den az bir şişede ise el çantanıza alabilirsiniz. Ama dikkat edin, eğer şişe 100 ml'den fazlaysa, içindeki parfüm azıcık da kalmış olsa atarlar. Aslında havayolları bunu açıklıyor sitelerinde, oradan da bakabilir, ya da arayıp birebir sorabilirsiniz.

icerisinde ki sivinin ne olduguna emin olmadiklari şeyi elinize almaniza musade etmiyorlar guvenlik amaçlı,
hatta ben agridan donerken kumbaramdaki paralari bavula koymustum xrayda bavulda metal var diye bavulu actirip icine baktilar emin olmak icin, kışın topuklu ayakkabi giydim diye ayakkabilarida cikarttirip x raydan gecirttiler 😂

O türden olanları hiç almıyorlar. Roll on tarzı olabilir. Diğerlerini de 100 ml'den az bir şişede ise el çantanıza alabilirsiniz. Ama dikkat edin, eğer şişe 100 ml'den fazlaysa, içindeki parfüm azıcık da kalmış olsa atarlar. Aslında havayolları bunu açıklıyor sitelerinde, oradan da bakabilir, ya da arayıp birebir sorabilirsiniz.
Evet varda karisikti emin olmak icin buraya sormak istedim. 100ml kurali valiz icinde gecerli mi? El cantasi icin yani yanıma alacagim icinmi gecerli?

Iyi aksamlar kol cantama deodorant parfum krem makyaj vs koysam atarlarmi
Internette bagaja yasak demisler sınır varmis vs tam anlayamadim karışıktı. Yardimci olabilcek olan varmı? Bagaja mi yoksa kol cantasina mi koymaliyim? Atarlarmi hangisinden atarlar?
Kol çantasındada sorun olmuyor,

Back
X