- 26 Mayıs 2021
- 125
- 529
- 33
- Konu Sahibi Ponciknasip
Merhabalar şu abda ilac kullanipda önümüzdeki ay kibrisa gidecek olan war mi? Yaptiranlar ne kdr basarili bir yöntem?tecrubelrinizi bahsedeblrmsnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin hangi merkezMerhabalar hangi gün gidyrsnz bnde gdyrm temmuzda. Allah emeklermizi boşa cikarmasn cnm
Dr hit sizin?Sizin hangi merkez
Ay insaalh canimBen 8 9 temmuz gibi regl olacağım 22 sı 23 temmuz gibide kıbrısta olurum diye düşünüyorum![]()
Benimde gynolife arkadaşımDr hit sizin?
Ben geldim kibristayim duaniza cok ihtiyacm war 8 temmuz transfer günümBen 8 9 temmuz gibi regl olacağım 22 sı 23 temmuz gibide kıbrısta olurum diye düşünüyorum![]()
Güzel haberlerle dönmen dileğiyleBen geldim kibristayim duaniza cok ihtiyacm war 8 temmuz transfer günüm![]()
Tesekkur ederm aminGüzel haberlerle dönmen dileğiyleAllah yardımcın olsun canım
Çok sevindim senin adına cnm dualarım seninle inşallah rabbim gönlüne göre versin ,sen benden önce gitmişsin ne güzel bende adetimin gelmesini bekliyorum dört gözleBen geldim kibristayim duaniza cok ihtiyacm war 8 temmuz transfer günüm![]()
Şu an kıbrısta durumlar nasıl peki ,karantina pcr falan devam miBen geldim kibristayim duaniza cok ihtiyacm war 8 temmuz transfer günüm![]()
Amin saolsn cnmÇok sevindim senin adına cnm dualarım seninle inşallah rabbim gönlüne göre versin ,sen benden önce gitmişsin ne güzel bende adetimin gelmesini bekliyorum dört gözle![]()
Evet karantina ve pcr dewamŞu an kıbrısta durumlar nasıl peki ,karantina pcr falan devam mi