Yakına taşınma işi

aynı sorun bendede var şuan çalışıyorum ama hafta sonu oldugunda süreklı gelip gitmeler yoruyor inanki. çalışmayınca nasıl olucak bilmiyorum. bir an önce taşınmak istiyorum
Haklisin biz calisanlar hafta sonu geliyor diye sevinecegimize bu gelme gitmeler yoruyor insani hafta icini daha cok seviyorum ben.

Arkadaşlar dört senelik evliyim kayonvalidem ile sürekli olmasada belli aralıklarla sorun yaşıyorum.fırsatını bulduğunda her işime karışmaya çalışan veni yönetmeye çalışan biri ve beklentileri ise hiç bitmez.şimdiye kadar evleri ortalama uzaklıktaydı ve ben durumdan çok memnundum.şimdi ise evimizin iki üç apartman yakınına taşınıyorlar.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum önceden haftada bir görüşüyorduk ve biz onlardaysak gayet güleryüzlü oluyordum onlar bizdeyse de çok güzel ağırlıyordum.şimdi benim bu güleryüzlü halimden faydalanıp sürekli görüşmek isteyeceğini düşünüyorum ters davransam bu kez yakına geldik diye böle yapıyo diye sorun çıkacak eşimlede aram açılacak lütfen fikir verin bana
Haftada 1 olayini uygulamaya devam edin derim. Calisiyosanz zaten is bahane olur. Calismiyosanz da ya evde isiniz olur ya disarda. Ben sadece aradaki mesafeyi bozmamaya ugrasin derim

Arkadaşlar dört senelik evliyim kayonvalidem ile sürekli olmasada belli aralıklarla sorun yaşıyorum.fırsatını bulduğunda her işime karışmaya çalışan veni yönetmeye çalışan biri ve beklentileri ise hiç bitmez.şimdiye kadar evleri ortalama uzaklıktaydı ve ben durumdan çok memnundum.şimdi ise evimizin iki üç apartman yakınına taşınıyorlar.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum önceden haftada bir görüşüyorduk ve biz onlardaysak gayet güleryüzlü oluyordum onlar bizdeyse de çok güzel ağırlıyordum.şimdi benim bu güleryüzlü halimden faydalanıp sürekli görüşmek isteyeceğini düşünüyorum ters davransam bu kez yakına geldik diye böle yapıyo diye sorun çıkacak eşimlede aram açılacak lütfen fikir verin bana
İşiniz çok zor eğer sizin taşınma imkanınız varsa siz de taşının , kv yi memnun etmek zor birde sorunlar yaşamışsınız mümkünse taşının sizde .

İlk çocukta ayrı kalmak başkalarına düşkün olması babaannenin hep sevmek icin gelip gitmesi (bebeginizi) can sıkıcı olur şimdilik Belli bir zaman sonra heleki 2. Çocuktan sonra kafa dinlemeye çarşı pazara gitmeye arkadaş buluşmasına gidince bırakma ihtiyaci duyacaginiz zamanlarda ohh biraz kafa dinleyeeyim diyeceginiz zamanlarda birinin çocuklara bakama ihtiyacı duyacaksınız. Kayinvalide niz bakıyorken baksın çocuğa ne var sevsin zamanı gelince ihtiyacınız olacak kadına onuda düşünün bence.

Back
X