• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakında erkek arkadaşımın annesiyle tanışacağım!!!

Şuan nasılsanız ve nasıl kalmak istiyorsanız o şekilde gidiniz bence.. Sadece her zaman giyindiğiniz kıyafetin en uygununu seçmeye çalışın, ama oda giyebileceklerinizin arasında olmalı.. :66:

Ben olsam ufak , şirin bir saksı çiçek götürürdüm.. Benim öyle bir tanışma durumum olmadı, eve gelinmişti.

Birde oturmaya, konuşmaya en çok dikkat ediyorlar anneler, ona dikkat edebilirsiniz ki her zaman yapılması gereken bir durum.

En önemlisi bence kendinizden emin durmalı ve konuşmalısınız.

İnşaallah çok güzel geçer. :71:

Şuan nasılsanız ve nasıl kalmak istiyorsanız o şekilde gidiniz bence.. Sadece her zaman giyindiğiniz kıyafetin en uygununu seçmeye çalışın, ama oda giyebileceklerinizin arasında olmalı.. :66:

Ben olsam ufak , şirin bir saksı çiçek götürürdüm.. Benim öyle bir tanışma durumum olmadı, eve gelinmişti.

Birde oturmaya, konuşmaya en çok dikkat ediyorlar anneler, ona dikkat edebilirsiniz ki her zaman yapılması gereken bir durum.

En önemlisi bence kendinizden emin durmalı ve konuşmalısınız.

İnşaallah çok güzel geçer. :71:

hıım teşekkür ederim :75:

ben yüzyüze tanışmadm henüz ama 5-6 kez telefonda görüştük bazen o aradı bazen ben neyse..
bence kendin ol canm hiç kasma bn dha ilk görüşmedn rhattım ((telefonu kattıgmda naptm bn ahh dedm ama ))
sonra ne kadar canayakın çok tatlı bi kız demiş :16::16:

ooo sonuna kadar hak veriyorum kadıncağıza ilk izlenim kötü olursa ömür billah geçinemeyiz walla hiç alışamaz:))

canım senin karakterinle alakalı rol yapamazsınki..ben normalde çok konuşurum ama annesini babasını gördümmü çok çekiniyorum kaç aydır tanıyorum sonkinde biraz konuşmaya başladım
nekadar konuşsamda bi çekingenlik oluyo yenemiyorum.. insanlarda gayet doğallar ama
hatta inan bayramda onlara giderken neden bilmiyorum ellerim titredi nerdeyse ağladım ağlıycam:59:

saksı çiçek de pinti gbi olmaz mı :D
hep öyle düşünmüşümdü saksı çiçeği ben pinti işi diye:D:D

saksı çiçek de pinti gbi olmaz mı :D
hep öyle düşünmüşümdü saksı çiçeği ben pinti işi diye:D:D

O zaman ben bir pintiyim . :65:

Bana daha hoş gelir.Şimdi çok şık aranjmanlar var. Cam saksılar, içinde su ve taşlar , ustunde bir tabaka ve toprak içinde çiçek.

Hem kalıcı hem anlamlı bence.. Tabii eve gidince daha uygun bir hediye olur belkide.

O zaman ben bir pintiyim . :65:

Bana daha hoş gelir.Şimdi çok şık aranjmanlar var. Cam saksılar, içinde su ve taşlar , ustunde bir tabaka ve toprak içinde çiçek.

Hem kalıcı hem anlamlı bence.. Tabii eve gidince daha uygun bir hediye olur belkide.

sizin için demedm :)
bu güzel olablr aslında mantklı da

Back
X