- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi birkedilianne
Ne münasebet kendi kedimi adam istemiyor diye bırakacağım, ama aynı adam istiyor diye köpek sahiplenecegim? Yok artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de kedi çocuklarım var, onları istemeyeni ben de istemem, ikna olmuyor diye bi seçenek yok benim için.hadi kardeşim bana başka koca mı yok diye teee en başta ilerletmem işi bu raddeye ki yapmışlığım vardır .he başka bir durum olsaydı ne biliyim sever ama alerjisi kötüdür, şartları zor bir yere gidiyorumdur annemde kalır evet üzülürüm mesela yurtdışında yaşadığım dönemde evdeydiler tabi de annem kedilerimle benle ilgilendiğinden daha fazla ilgilendiği için asla aklım kalmadı kalmaz kalmazİkna edemedim. Köpek sahipleneceğiz ama kediyi ikna edemedim. Şimdi yavrum annemde annem ona hayran resmen ama ondan ayrılacağımı düşünmek sabahları onu görmemek şirin oyunlarını görmemek... nefes alamıyorum düşündükçe. Buna benzer bir durum yaşayan var mı
Çocukken kediyle ilgili bir travması var. O yüzden onunla empati yapabildiğim için üzerine gitmek istemiyorum. Bu arada o kabul etseydi de annem kedimizi bana vermezdi ancak başka kedi sahiplenebilirdik çünkü annem kediye çok bağlı. Her ne kadar evimizde 5 papağan kocaman bir akvaryum 4 tane hamster da olsa kedinin yeri annemde çok ayrı. Ben sadece oğlumdan ayrılacağım diye üzülüyorumbenim de kedi çocuklarım var, onları istemeyeni ben de istemem, ikna olmuyor diye bi seçenek yok benim için.hadi kardeşim bana başka koca mı yok diye teee en başta ilerletmem işi bu raddeye ki yapmışlığım vardır .he başka bir durum olsaydı ne biliyim sever ama alerjisi kötüdür, şartları zor bir yere gidiyorumdur annemde kalır evet üzülürüm mesela yurtdışında yaşadığım dönemde evdeydiler tabi de annem kedilerimle benle ilgilendiğinden daha fazla ilgilendiği için asla aklım kalmadı kalmaz kalmazbabam da öyledir elinde olsa evi çiftliğe çeviricek.ama senin adamı sevmedim..
Kedi annemin kedi sahiplenmeye ikna edemedim köpeği de isteyen benimNe münasebet kendi kedimi adam istemiyor diye bırakacağım, ama aynı adam istiyor diye köpek sahiplenecegim? Yok artık.
Kediyi bırak köpek sahiplenelim demedi ki siz onu nereden çıkarttınız? Köpek sahipleneceğiz dedim ben sadeceHiçbir şekilde hiçbir hayvanı istemese bir nebze anlarım (yine de adamı değil, kedimi seçerim).
Ama "kediyi bırak köpek sahiplenelim" demesi çok çirkin. "Eski masanı getirme, yenisini alırız" der gibi. Duyguları olan bir canlıdan değil de ev eşyasından bahsediyor sanki. Çok bencilce. Hayvanları gerçekten seven insan davranışı değil bu.
Annem beni veriyor ama kediyi vermezYanıza alın evlenince olmuyor mu? Anneniz vermek istemez mi?
Yok hayır çocukluktan kalma bir travması var kedilerden korkuyor. Hayvanları seviyor lakin sadece kediden çok korkuyorarkadaşımın kedisi annesinde kalmış
zaten kedi de alıştığı evi ortamı istiyor
bir de anne tüm gün evde olunca kedi o a alışkın
arkadaş eve yeni kedi almıştı
anladığım sizin eşiniz kedi istemiyor
köpek demişsiniz ona da alışır seversiniz
lakin çok merak ettim kedi bakımı daha kolay değil mi köpeği kabul eden kediyi neden istemiyor
sizi susturmak için alternatif mi öneriyor sadece
Kedi konusunda travması var o yüzden ne yaptıysam yenemedi korkusunu.Beni nefes alamayacak kadar kötü durumda bırakan , bunca üzüntüme merhamet etmeyen bir adamla evlenmezdim.
Küçük bir detay ama adam hakkında cokca bilgi veriyor.
Benim de kedim var. Evlensem büyük ihtimal evde bırakırım çünkü kedim aşırı utangaç ve travmali bir kedi. Yatıya misafir gelse üzüntüden iki gün yatağın içine saklanıyor. Böyle bir kediye evinden ve çok sevdiği annem babamdan ayırıp bilmediği bir adamla beraber yeni bir eve sokarsam iyice psikolojisi bozulur. Ama sizin konuda olaydan tek menfaatli çıkan eşiniz olacak insan.
Ve size dayattığı şey hiç hoş degil
o zaman yazdığınızı güncelleyin herkes yanlış anlamış yazdığınızdan çok başka bir şey anlaşılıyoÇocukken kediyle ilgili bir travması var. O yüzden onunla empati yapabildiğim için üzerine gitmek istemiyorum. Bu arada o kabul etseydi de annem kedimizi bana vermezdi ancak başka kedi sahiplenebilirdik çünkü annem kediye çok bağlı. Her ne kadar evimizde 5 papağan kocaman bir akvaryum 4 tane hamster da olsa kedinin yeri annemde çok ayrı. Ben sadece oğlumdan ayrılacağım diye üzülüyorum
Kediyi bırak köpek sahiplenelim demedi ki siz onu nereden çıkarttınız? Köpek sahipleneceğiz dedim ben sadece
Çocukken kediyle ilgili bir travması var. O yüzden onunla empati yapabildiğim için üzerine gitmek istemiyorum. Bu arada o kabul etseydi de annem kedimizi bana vermezdi ancak başka kedi sahiplenebilirdik çünkü annem kediye çok bağlı. Her ne kadar evimizde 5 papağan kocaman bir akvaryum 4 tane hamster da olsa kedinin yeri annemde çok ayrı. Ben sadece oğlumdan ayrılacağım diye üzülüyorum
Kedi annemin kedi sahiplenmeye ikna edemedim köpeği de isteyen benim
Yaaa kiyamam ben sizeÇocukken kediyle ilgili bir travması var. O yüzden onunla empati yapabildiğim için üzerine gitmek istemiyorum. Bu arada o kabul etseydi de annem kedimizi bana vermezdi ancak başka kedi sahiplenebilirdik çünkü annem kediye çok bağlı. Her ne kadar evimizde 5 papağan kocaman bir akvaryum 4 tane hamster da olsa kedinin yeri annemde çok ayrı. Ben sadece oğlumdan ayrılacağım diye üzülüyorum
Herkes öyle anladığına göre anlatımınızda yanlışlık var. Zira ben de öyle anlamıştımKediyi bırak köpek sahiplenelim demedi ki siz onu nereden çıkarttınız? Köpek sahipleneceğiz dedim ben sadece
Çok az bir borcumuz var fazla değil o bittikten sonra inşallah sahipleneceğiz. Kedi benim için bir başkaydı ama nasibim böyleymişYaaa kiyamam ben sizeAma bence köpek sahiplenmeden önce de düzeninizin oturmasini bekleyin.İlla kedi şart değil ki sokaktaki pisilerle devam edersiniz :)
Yanlış anlamayın ama bugünün yarini da var ayrilik durumu olursa annenizin evine götüremezsiniz. Bu da cocuk gibi sahiplenmek için uygun zaman olmali sartlar olgunlaşmalıÇok az bir borcumuz var fazla değil o bittikten sonra inşallah sahipleneceğiz. Kedi benim için bir başkaydı ama nasibim böyleymiş