• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakında kel kalmaktan korkuyorum :(

Allah razı olsun yardımınız için çok teşekkür ederim.ben sarımsak özlü şampuan kullanıyorum bi süredir.ama sarımsak tüketmeyi denemedim.sizin gibi birkaç kişi daha önerdi mutlaka düzenli tüketicem.ve söyledğiniz tarifi de uygulamaya başlıcam.o kadar çok harcama yaptım ki en azından maddi olarak zorlamycak bi şey.saç ekimini ben de çare olarak görüyodum.bikaç merkezle görüştüm kadınlarda başarılı olamadıklarını söylediler.benim her yerden eşit oranda döküldüğü için ense bölgemde yeterli verici yok malesef.ama topic düşünebilirim ilerde..bu arada doğum kontrol hapını testosteron hormonunu baskılamak için kullanmaya devam edicem.doktorum sakıncası olmadığını söylemişti.tekrar sağ olun desteğiniz için...:)

Rica ederim, bildigimiz ne varsa paylasmaliyiz elbette.

Arkadasin biri guatr'dan soz etmis, kesinlikle cok hakli. Ben ondan bahsetmeyi unuttum. Benim annemde de seneler sonra guatr cikti ve dokulmeyi tetiklemis olabilecegi ortaya cikti.

Kesinlikle ona da baktirip varsa tedavinizi yaptirin. Ise yarayacaktir.

Saglikli gunler dilerim. :)

Bana Allah yeter...

guatr için mutlaka test yaptırcam amin çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Birde doğal haplar var Almanyada Bierhefe Tabletten diye( bira mayası hapları) diyorlar. Türkiyede yok sanırım. Birçok kişiden duymuştum saçlar için çok çok iyi olduğunu. İçinde binbir tane mi mineral ve vitaminler var. Adı neden Bira mayası onu bende bilmiyorum :) Belki bi tanıdığınız varsa Almanyadan getirtebilirsiniz.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Saclarin inceldiyse dokulen saclarinin kokleri kepek gibi ve beyazsa kokleri cok yagliysa sende benim kader ortagimsin
bu belirtiler varsa evet genetik dokulmen var

Rica ederim, bildigimiz ne varsa paylasmaliyiz elbette.

Arkadasin biri guatr'dan soz etmis, kesinlikle cok hakli. Ben ondan bahsetmeyi unuttum. Benim annemde de seneler sonra guatr cikti ve dokulmeyi tetiklemis olabilecegi ortaya cikti.

Kesinlikle ona da baktirip varsa tedavinizi yaptirin. Ise yarayacaktir.

Saglikli gunler dilerim. :)

Bana Allah yeter...

Benimde guatrim var ama hormonlarim normal annenizde hormonlar normal miydi
hormonlar normalse dokulmeye etkisi yok diye biliyorum ama bundan supheliyim dogrusu

Canım herkes cesaret edemez ama ben olsam kazırdım gerekirse biraz peruk takarsın tamamen saçlarını kaybetmekten iyidir :31: hem kazıtıp hemde düzenli bakım yaparsan düzelir diye düşünüyorum :34:

Sac kazitmak hic bir seyi daha iyi yaomaz sacta internettw binlerce sayfada yaziyor bence yanlis oneri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sarımsak denedim birkaç kez ama sonuç alamadım şuan sarımsak özlü bi şampuan kullanıyorum.kullandığım bitkisel ürünler bi şekilde etki ediyo aslında yeni saç çıkıyo ama çok fazla uzamadan dökülüyo tekrar.onların dökülmesini nasıl engellyeceğimi bulamadım henüz :(

Lavanta suyinu kaynat ve isirgan suyunu sacini bunlarla yika banyo cikisinda ama durulama.samouandan sonra sac kremini surup bu islemi yaparsan cok iyi olur.benim sacima com iyi gelmisti.bide taze ceviz yaprajlarini kaynat ve sacini banyodan sonra bunula yika mutlaka faydasi olacak inan selametle:)

Biotin değerine baktır muhakkak. Eksikliği saç dökülmesi yapıyor. bende de erkek tipi dökülme vardı az daha kel kalıyordum. 20 30 tane tahlil yaptırdım her şeye bakıldı hormonlarda dahil. Hiçbir şeyde sorun çıkmadı sadece Tahlilde biotin eksikliği çıkınca biotin takviyesi yaptım. Şuan tamamen dökülmem durmuş durumda.

Sac kazitmak hic bir seyi daha iyi yaomaz sacta internettw binlerce sayfada yaziyor bence yanlis oneri

o senin düşüncen :34: abimde kel kalıyordu bi kış sürekli saçlarını kazıttı şimdi uzun saçları var kel falanda değil :6: ki bunu bilmeyende yoktur herhalde :34: ayrıca ben tedavi olmasın demek istemedim hem tedavi olsun hem saçları dahada güçlensin diye kazıtsın dedim bakımda yaparsa bence daha hızlı düzelir :32:

Ne kadar çok dökülürse dökülsün kadınlar hormonlarından dolayı asla kel kalmazlar diye biliyorum arkadaşım..
Korkma, güçlendirici şampuanlar, sabunlar filan var.
Ben yağ kullanıyorum, benim de saçlarım seyrek, bayağı gürleşme var.
Hem doktora da gitmişsin, durumun çok kötü olsaydı doktorun söylerdi zaten, merak etme.
Geçmiş olsun.

bende de alopesi cikti kortizon ignesi vurdular sac derisinin altinda saclarim cikiyor simdi canim

bende de alopesi cikti kortizon ignesi vurdular sac derisinin altinda saclarim cikiyor simdi canim

Benim de genetik dökülmem var.hangi doktorlara gittin canım ve olumlu olumsuz neler söyledi doktor? Benim yeni saçlarım çıkıyo ama dökülüyo tekrar.:(

Saclarin inceldiyse dokulen saclarinin kokleri kepek gibi ve beyazsa kokleri cok yagliysa sende benim kader ortagimsin
bu belirtiler varsa evet genetik dokulmen var

Evet tüm belirtiler mevcut bende...peki önerebileceğin bi sey var mı ? Sen hangi doktorlara gittin neler söylendi?

Evet tüm belirtiler mevcut bende...peki önerebileceğin bi sey var mı ? Sen hangi doktorlara gittin neler söylendi?

malesef canim bisey bulamadim bi kere gittim sac diplerime bakti ne kadar zamandir dokulmen var doye sordu panplus diye bi hapla bioxin sampuan ve sprey verdi hapi cok kisa sure kullandim spreyle sampuani kullanmadim zaten cok onceden sampuani kullanmistim bi faydasini gormedim. Isirgan suyuyla hafta da uc kez falan yikamayi dusunuyorum. Sac diplerim cok kurumustu pul pul olmustu gecmesi icin bepanthen ve bemiks ampul kullandim duzeldi sac diplerim bi de onlari kullanmaya devam etmeyi dusunuyorum. Ve sampuan kullanmayi biraktim dokulmem durmadi ama biraz olsun azaldi ve kokleri biraz daha guclendi. Genetik hastaligimizi ortadan kaldirmadan dokulme sorunundan kurtulamicaz sanirim. Psikolojim cok bozuldu benim de hep saclarimin guzel olmasini isterdim simdi ondan vazgectim yeterki eski gur saclarim geri gelsin

Şuan kazıtmam mümkün değil.belki son çare olabilir ilerde.sizin de genetik mi şuan ne durumda saçlarınız?

Genetik dokulme de kazitmak care degil malesef iki defa kazittim ama dokulme durmadi

malesef canim bisey bulamadim bi kere gittim sac diplerime bakti ne kadar zamandir dokulmen var doye sordu panplus diye bi hapla bioxin sampuan ve sprey verdi hapi cok kisa sure kullandim spreyle sampuani kullanmadim zaten cok onceden sampuani kullanmistim bi faydasini gormedim. Isirgan suyuyla hafta da uc kez falan yikamayi dusunuyorum. Sac diplerim cok kurumustu pul pul olmustu gecmesi icin bepanthen ve bemiks ampul kullandim duzeldi sac diplerim bi de onlari kullanmaya devam etmeyi dusunuyorum. Ve sampuan kullanmayi biraktim dokulmem durmadi ama biraz olsun azaldi ve kokleri biraz daha guclendi. Genetik hastaligimizi ortadan kaldirmadan dokulme sorunundan kurtulamicaz sanirim. Psikolojim cok bozuldu benim de hep saclarimin guzel olmasini isterdim simdi ondan vazgectim yeterki eski gur saclarim geri gelsin

Aynı hisleri paylasıyiruz sadece iki sene önce çok gür saçlarım vardı..gün geçtikçe azalıyo bölgesel dökülmedigi icin anlasilmiyo disardan ama ben farkediyorum kedi kuyrugu kadar kaldı saçım..bu saç beni ne kadar idare eder daha bilmiyorum panplus kullaniyorum ben de ikinci kutuma basladım.ama bi farklilik yok saçlarım hala cansız ölü gibi.demir degerim 33 cktı en az 80 olmalyms diye duydum onin icin de hap kullandım.yok yani fayda etmiyo..ne olcak bizim bu halimiz.:(hormonlarına baktırdın mı sen onlar ne durumda peki

Aynı hisleri paylasıyiruz sadece iki sene önce çok gür saçlarım vardı..gün geçtikçe azalıyo bölgesel dökülmedigi icin anlasilmiyo disardan ama ben farkediyorum kedi kuyrugu kadar kaldı saçım..bu saç beni ne kadar idare eder daha bilmiyorum panplus kullaniyorum ben de ikinci kutuma basladım.ama bi farklilik yok saçlarım hala cansız ölü gibi.demir degerim 33 cktı en az 80 olmalyms diye duydum onin icin de hap kullandım.yok yani fayda etmiyo..ne olcak bizim bu halimiz.:(hormonlarına baktırdın mı sen onlar ne durumda peki

Uc kez hem de normal cikti guatrim var ama kucuk. hormonlara bi etkisi yok.inanir misin guatr oldugundan suphe edip kontrole giderken insallh vardir da dokulme sebebim budur diye dusundum yani o dereceye geldim. Kazittim biraz uzadilar elimle yokladim hala dokuluyodular isirgan sabunu aldim ilk kullnimda koklerin guclendigini hissettim elimle yokladigimda dokulmuyodulardi o kadar sevinmistim ki ama uzadikca dokulmeler geri geldi bu sac dokulmesinden sebep sac koparma hastaligi da cikti bende hem ben kopariyorum hem kendi dokuluyo biktim artik ama yok duzelmiyo

Uc kez hem de normal cikti guatrim var ama kucuk. hormonlara bi etkisi yok.inanir misin guatr oldugundan suphe edip kontrole giderken insallh vardir da dokulme sebebim budur diye dusundum yani o dereceye geldim. Kazittim biraz uzadilar elimle yokladim hala dokuluyodular isirgan sabunu aldim ilk kullnimda koklerin guclendigini hissettim elimle yokladigimda dokulmuyodulardi o kadar sevinmistim ki ama uzadikca dokulmeler geri geldi bu sac dokulmesinden sebep sac koparma hastaligi da cikti bende hem ben kopariyorum hem kendi dokuluyo biktim artik ama yok duzelmiyo

Benim testosteron hormonum normal degerlerin biraz ustunde ckti tuylenme de var bende ultrasonda kistlee de gordu doktor.ilac kullaniyorum aylardir hormondan olsaydi durmasi gerekirdi ama durmuyo dökülme...kortizon iğnesinden bahsetmis bi arkadas bi de onu deneyelim belki ise yarayabilir.ben 15gun sonra endokrin uzmanina görüncem bi de.inşallah bi çare bulabilirim.senle de paylasirim mutlaka.sen kaç yaşındasın bu arada kaç senedir devam ediyo dökülme

Benim testosteron hormonum normal degerlerin biraz ustunde ckti tuylenme de var bende ultrasonda kistlee de gordu doktor.ilac kullaniyorum aylardir hormondan olsaydi durmasi gerekirdi ama durmuyo dökülme...kortizon iğnesinden bahsetmis bi arkadas bi de onu deneyelim belki ise yarayabilir.ben 15gun sonra endokrin uzmanina görüncem bi de.inşallah bi çare bulabilirim.senle de paylasirim mutlaka.sen kaç yaşındasın bu arada kaç senedir devam ediyo dökülme

21 yasindayim cok eskiye dayaniyo 10 sene falan olmustur. Bogazinin altinda falan mi var tuylenme benm var oralarda sulale de de var bu yuzden genetik oldugunu dusundum hep

Back
X