Nişan yakinda nisanlanacaklar icin:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım ben 4 günlük nişanlı bir hatun olarak yazayım dedim
öncelikle rabbim hiçbirimizi utandırmasın herşey gönlümüzce olsun inş
18.11.2012 pazar günü benim için unutamayacaım çok gzüel bir gün olarak kalacak inş
herşey çok güzeldi şükürler olsun
nişanlığım,makyajım,türbanım,mekan çekimimiz,mekanımız,kalabalığımı,takılarımız ki ben bu kdara beklemiyordum
herşyede önce havanın güzel olması benim için çok önemli idi
inş sende hayırlısı ile atlatırsın ogüzel gününü
bol bol dua et allaha ben yattım kalktım dua ettim nasip etti allahımda

canım ben 4 günlük nişanlı bir hatun olarak yazayım dedim
öncelikle rabbim hiçbirimizi utandırmasın herşey gönlümüzce olsun inş
18.11.2012 pazar günü benim için unutamayacaım çok gzüel bir gün olarak kalacak inş
herşey çok güzeldi şükürler olsun
nişanlığım,makyajım,türbanım,mekan çekimimiz,mekanımız,kalabalığımı,takılarımız ki ben bu kdara beklemiyordum
herşyede önce havanın güzel olması benim için çok önemli idi
inş sende hayırlısı ile atlatırsın ogüzel gününü
bol bol dua et allaha ben yattım kalktım dua ettim nasip etti allahımda

amin inşallah ya bizde de hava güzel olur kalabalık olur
yer kocaman ya boş olmasında takı falan önemli değil

Evet canim ben 15 ekimde sozledim, 3 aralikta nisanim olacak :)

vayyy benden bi hafta önce yapcan demek bütün ayrıntıları bekliyorum
tanışma isteme söz derken buda geçer ya nasıl olcak diyosun ama sen farkına varmadan olmuş bitmiş:):)
allah ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsinnnn

vayyy benden bi hafta önce yapcan demek bütün ayrıntıları bekliyorum
tanışma isteme söz derken buda geçer ya nasıl olcak diyosun ama sen farkına varmadan olmuş bitmiş:):)
allah ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsinnnn

canım sözümde herşey istediğim gibi olmadı
ama nişan alışverişim harika geçti.Sana benden bir tavsiye nişan alısverısıne cıkacaksan ablan veya kız kardeşın varsa onu al annen gelsın ve karsı taraftan anlasabıldıgın tek bı kısıyı al benım kayınvalıdem 2ay önce vefaat ettiği için sözlümün yengesi geldi o kadar güzel geçti ki herşey dilediğim gibi oldu :) allah herkesin içine sindirsin:))

evet zaten birtek benim nişan kıyafetim hazır:) alışveriş alyans işlerini filan aralık ayı içinde hallederiz dedik :)

canım sözümde herşey istediğim gibi olmadı
ama nişan alışverişim harika geçti.Sana benden bir tavsiye nişan alısverısıne cıkacaksan ablan veya kız kardeşın varsa onu al annen gelsın ve karsı taraftan anlasabıldıgın tek bı kısıyı al benım kayınvalıdem 2ay önce vefaat ettiği için sözlümün yengesi geldi o kadar güzel geçti ki herşey dilediğim gibi oldu :) allah herkesin içine sindirsin:))

Canım alışverişe çıktık biz herşey çok güzeldi benimde
birtek takı kaldı alyans falan onuda sözlümle halletcez inş..:)

bende 1 aralıkta nişanlanacağım kızlar (bi değişiklik olmassa belki 12.12.12side olabilir :D) isteme nişan birarada evde olucak aileler arasında :) pasta ve kurabiye şöle düşünüyorum sizce nasıl :16:

$nisan07.webp

bu kurabiyenin kalpli olanını düşünüyorum çok dadlu dimi :9:

$DSC06686.webp

Hayırlı olsun canım. Ben bu yakınlarda değil ama mayısa gibi nişanlanacağım. Bizde söz, nişan bir arada yapacağız. Kurabiye ve pasta çok şirin. :16:

bende 1 aralıkta nişanlanacağım kızlar (bi değişiklik olmassa belki 12.12.12side olabilir :D) isteme nişan birarada evde olucak aileler arasında :) pasta ve kurabiye şöle düşünüyorum sizce nasıl :16:

Eki Görüntüle 559160

bu kurabiyenin kalpli olanını düşünüyorum çok dadlu dimi :9:

Eki Görüntüle 559161

bnce gayet hoş heheh abimde 12.12.12 demişti ama çarşambaya denk geliyor ya bana uymaz salonda çünkü:(

Back
X