• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakınım sevdiğim kız intihar etmiş..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
sevdiğim kızdı aşırı tozta ilac almış zehirlenmiş ailesi onu evde baygın halde bulmuş hastaneye götürmüşler 14 gün boyunca komada kalmış..ve bugun öldü..
Ve intihar sebebi bir erkekmiş..
Ve bir kadın gitti dünyadan.
Cahilce baskılara dayanamayan bir dal kırıldı gitti..
Hayata gözlerini bir kadın yumdu!!!
Cok üzüldümmm öldü ama o yok artık şimdi ..

sevdiğim kızdı aşırı tozta ilac almış zehirlenmiş ailesi onu evde baygın halde bulmuş hastaneye götürmüşler 14 gün boyunca komada kalmış..ve bugun öldü..
Başlık sevdiğim kız intihar etmiş şeklinde olunca,günah çıkarmaya gelen erkek üye sandım,tam saydıracaktım ki içeriği okudum:))
Başınız sağolsun.

O sadece bu dünyada yok ama kabir hayatında artık.Allah yardımcısı olsun ve başınız sağolsun...

Çok üzüldüm Allah ım ailesine ve size sabır versin...
başınız sağolsun :KK43:
Allah rahmet eylesin.... bir erkek icin degmez
Offf çok yazık, başınız sağ olsun...
Basiniz sagolsun.
Cok saolun kızlar bilmiyorum Nasıl yaptı bumu degermiydi bilmiyorum ama değmiş işte...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah

Değmez bi başkası için canına kiymaya yaşadım gördüm

Yıllar önce benimde bi arkadaşım bi erkek arkadaşı için ilaç içip intihar etmişti çok seviyorlardı birbirlerini ağzından düşürmezdi adını
Sevgilisi çok geçmeden başkasıyla evlendi
Olan gencecik yaşta intihar eden adı güzel Zeynebe oldu çok gençti 18 yaşında toprağa girdi:KK42: annesi de acısına fazla dayanamadı 5 yada 6 yıl sonra oda vefat etmişti :KK43:
Hiç kimse için ölmeye deger mi
Degmiyo işte herkes yuvasını yeniden kuruyo :KK43:

Allah sabır versin çok zor :( ailesi için üzüldüm.bin bir emekle büyüt o yaşa getir beş para etmezin biri için gencecik yaşında toprağa girsin.ama işte belirli yaş dönemleri çok riskli hayata başka bir açıdan bakıyoruz o yaşlarda.zaman geçtikçe insan daha bir realist oluyor.Allah size ve ailesine sabır versin.

Back
X