• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakınım sevdiğim kız intihar etmiş..

Basınız sağ olsun allah affetsin...

Bir iki geldim intihar noktasına öyle bi bunalım öyle bi çaresizlik anıdır ki hayat asla yoluna gitmeyecek herşey böyle berbat olmaya devam edecek ama şimdi yaparsam biter tamamen kurtulurum daha fazlasını çekecek katlanacak halim yok , durumunda oluyor insan bi anlık bi acı sonrasında bitecek diyorsun ve devamını getirebilşrsen getiriyorsun o noktaya geldim bileğime jileti tam atarken kızım geldi aklıma ve sadece çizik atabildim ağladım kızımın yanına gidip ,sonrada sessizce gidip yatağıma yattım eşiminse hiç bişeyden haberi yoktu olmadı da... Kimse için arkada boynu bükük insanlar bırakmaya değmez..

sevdiğim kızdı aşırı tozta ilac almış zehirlenmiş ailesi onu evde baygın halde bulmuş hastaneye götürmüşler 14 gün boyunca komada kalmış..ve bugun öldü..
Ve intihar sebebi bir erkekmiş..
Ve bir kadın gitti dünyadan.
Cahilce baskılara dayanamayan bir dal kırıldı gitti..
Hayata gözlerini bir kadın yumdu!!!
Cok üzüldümmm öldü ama o yok artık şimdi ..
Allah mekanını cennet eylesin

offf deger mi hicc deger mi yaa :(
degil bir erkek icin, kimse icin hic bir sey icin degmez. insan cani tatlidir ya kolay mi oyle vazgecmek. demek kolaymiski yapabiliyorlar :( :(

benimde sevgilimin arkadasi intihar etmisti. cok etkilenmistim. cocugu taniordum hic oyle birisi degildi. o da bir kiz icin kiymisti canina. olan ailesine oldu tabi. ooff off :(

Allah rahmet eylesin, üzüldüm denecek hiçbir şey yok.Allah kimseyi bu derece çaresiz bırakmasın. Aklıma yıllar önce üniversite de okurken intihar eden kız geldi ,yaşasa 40 yaşında olurdu.O da aşk için intihar etmişti. AŞIK olduğu çocugu ailesi aldı üniversiteden. Rahmet istedi talihsiz kızcağız. ALLAH rahmet eylesin

sevdiğim kızdı aşırı tozta ilac almış zehirlenmiş ailesi onu evde baygın halde bulmuş hastaneye götürmüşler 14 gün boyunca komada kalmış..ve bugun öldü..
Ve intihar sebebi bir erkekmiş..
Ve bir kadın gitti dünyadan.
Cahilce baskılara dayanamayan bir dal kırıldı gitti..
Hayata gözlerini bir kadın yumdu!!!
Cok üzüldümmm öldü ama o yok artık şimdi ..
allah rahmet eylesin.. çok zor, ailesine sana sabır versin. mekanı cennet olsun

Back
X