• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakınım sevdiğim kız intihar etmiş..

Rabbim ailesine sabir versin , 6 yil evvel benim de dayim intihar etmisti :( boyle bi aci yok dunyada . Rabbim kimsenin basina vermesin....

sevdiğim kızdı aşırı tozta ilac almış zehirlenmiş ailesi onu evde baygın halde bulmuş hastaneye götürmüşler 14 gün boyunca komada kalmış..ve bugun öldü..
Ve intihar sebebi bir erkekmiş..
Ve bir kadın gitti dünyadan.
Cahilce baskılara dayanamayan bir dal kırıldı gitti..
Hayata gözlerini bir kadın yumdu!!!
Cok üzüldümmm öldü ama o yok artık şimdi ..
Ah tatlım başın sağolsun bende nerede bu kız diyorum allah geride kalanlara sabır versin ondan mı keyifsizsin canım benim yaa:(

Öncelikle başın sağolsun. İlaç almak, en sık görülen intihar vakası. Daha acısız olduğu düşünüldüğü için veya gerçekten ölmek istemeyen lakin acısını dışa vurmaya çalışan kişilerce intihar aracı olarak sıkça kullanılıyor. Üzülerek belirtmeliyim ki bu kızcağazımız da gerçekten ölmek istememiş ancak genellikle hayata dönme oranı çok yüksek olan bu aracı seçmesine rağmen şanssızlık eseri hayatını kaybetmiş olabilir. Rabbim bu durumu gözetir; kızımızı cennetine alır inşallah.

Yazdıklarınız doğru..ilaç almak genelde dikkat çekmek için kullanılan bir yöntem.ölmek istememiş sadece görülmek istemiş ama geç kalınmış olma ihtimali çok yüksek :(

Basınız sağ olsun allah affetsin...

Bir iki geldim intihar noktasına öyle bi bunalım öyle bi çaresizlik anıdır ki hayat asla yoluna gitmeyecek herşey böyle berbat olmaya devam edecek ama şimdi yaparsam biter tamamen kurtulurum daha fazlasını çekecek katlanacak halim yok , durumunda oluyor insan bi anlık bi acı sonrasında bitecek diyorsun ve devamını getirebilşrsen getiriyorsun o noktaya geldim bileğime jileti tam atarken kızım geldi aklıma ve sadece çizik atabildim ağladım kızımın yanına gidip ,sonrada sessizce gidip yatağıma yattım eşiminse hiç bişeyden haberi yoktu olmadı da... Kimse için arkada boynu bükük insanlar bırakmaya değmez..

Çünkü intihar etmek boşanmaktan daha kolay di mi?

Ailem arkamda değil
Çocuğumu babasız bırakamam
Ekonomik özgürlüğüm yok
Cesaret edemiyorum bla bla bla

Doğru intihar en mantıklısı..Bir insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor ,benim annem en güzel örneği.merak edersen özelden mesaj atabilirsin anlatırım..Kendine lütfen bunu yapma

Bir hic ugruna nasil kolayca canina kiyar ya bi insan !
Ugruna oldugu adam onu 1 bilemedin 2 yil sonra unutucak.
Ama o gunahlariyla basbasa artik.
Allah affetsin.
Seninde basin sagolsun...

Canım cahilce bir toplum yüzünden intihar etti..tam herkes acıklamasını yapmasada herkesin düşüncesinde sevgilisiyle birsey yasamış oldugu yönünde bunu kaldırmayıp intihar ettigi Allah taksilatinı affetsin..
bu cümle herşeyi açıklıyor ne kolay yargılamak heleki ölmüş bir insanın arkasından nasıl konuşuyorlar ya yaşamış olabilir onu intihara sürükleyenin ne olduğunu nerden biliyorlarda yorum yapıyorlar böyle insanlar yüzünden bence suçluluarı böyle insanlar . allah rahmet eylesin

Allahim merhamet etsin ona haşrolunurken..
Yakinlarina da sabir versin...

Çünkü intihar etmek boşanmaktan daha kolay di mi?

Ailem arkamda değil
Çocuğumu babasız bırakamam
Ekonomik özgürlüğüm yok
Cesaret edemiyorum bla bla bla

Doğru intihar en mantıklısı..Bir insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor ,benim annem en güzel örneği.merak edersen özelden mesaj atabilirsin anlatırım..Kendine lütfen bunu yapma

En mantıklısının intihar olduğunu savunmadım ben dikkat ederseniz öyle olsaydı intihar etmiş olurdum zaten kızım için boşanmadım maddi durum yüzünden boşanmadım yada ailem yok diye boşanmadım da demedim içinden çıkamadığın kendini tamamen çaresiz hissetiğin kötü bi ruh halidir intihar bunu anlatmaya çalıştım kızımın aklıma gelme sebebi annesiz kalmasına sebep olmaktı... Boşanmak gerekli olduğunda tabi ki kolay ben eşimi seviyorum oda beni ama uç gün sonra ne olacağını kimse bilemez ki boşanmaktan da korkmuyorum çalışabilecek ve kızıma bakabilecek gücüm var Allaha şükür. insanların neler yaşadığını bilmeden yorumlamayın lütfen...

Nickimnick Nickimnick birsey sorabilir miyim? Siz hatay falan diyince haberlere baktim ve bu intihar eden yakininiz nisanliymis zaten..ama sizin yazinizda erkek icin canina kiymis yazmissiniz??

Back
X