Yakınınızın tavsiyesi ile biriyle görüştünüz mü?Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Koyu kotumu giycem dar,üstüne bordo bulüz,topuklu botlarım .fönüm ve grili makyaj düşünüyorum.Onunda enerjisine göre konuşurum.
Akraba tavsiyesi için uygun biri olduğunu düşünüyorum.Babamdan çekinir yoksa...

Çok teşekkür ediyorum.:)

nasıl biri olduğunu bilmiyosun o yüzden sakın çok dekolte bişey giyme. belki bu konuda çok hassastır. biraz çekici biraz hanım hanımcık ol :)

İşallah canım benim:)

Artık şuraya gözü yaşlı konu açmayayım.

Artık yüzüm gülerek yazmak istiyorum.

Bütün kapılar o kadar yüzüme kapandı ki...Olcak işlerim hep direkten döndü.Kesiliverdi...

Artık bir ilk olsun.

ben "Bütün kapılar o kadar yüzüme kapandı ki...Olcak işlerim hep direkten döndü.Kesiliverdi..." durumunu hala yaşıyorum.. insallah senin için yeni güzel şeylerin başlangıcı olur. darısı başımıza..

Son düzenleme:
Ay işallah canım.Tip olarak hep gönlümden geçirdiğim biri var ya...İçime sindi.
Olmazsa üzülcem gibi bu yüzden korkuyorum.O kırıklığı çekmekten işte :((

Kendine hakim ol canım..:20: Çok yaşadık hayal kırıklıkları, üzüntüler:kkk: Bu uyarıyı ilk kendime yaparaktan diyorum ki olaya ilk başta mantıkla bak canım.. Denklem çözermiş gibi.. Uygunsuz birşey mi gördün sakın onu değiştirebileceğini düşünme. Sakın duygularına yenilip kendini kaptırma:71:

Hadi bakalım gazan mübarek olsun :kkk:

Bekliyoruz hayırlı haberlerini..

Kendine hakim ol canım..:20: Çok yaşadık hayal kırıklıkları, üzüntüler:kkk: Bu uyarıyı ilk kendime yaparaktan diyorum ki olaya ilk başta mantıkla bak canım.. Denklem çözermiş gibi.. Uygunsuz birşey mi gördün sakın onu değiştirebileceğini düşünme. Sakın duygularına yenilip kendini kaptırma:71:

Hadi bakalım gazan mübarek olsun :kkk:

Bekliyoruz hayırlı haberlerini..

GÖRÜŞTÜM KIZLAR BÜGÜN.

Ben bıktım bu iş güç muhabetinden.İllaki işe giricem bir insana bu kadar üstüne gelinmz ki hep aynı muhabbet..

Allahım bana güzel iş versin de hepsine kapak olsun.

Bilmiyorum bu işler nasıl olur ne ne demek çözemedim.

En son sende düşün bende düşün dedi aracı kişiye bildirirm.

BEN İŞİ GİRMEDEN BİRŞEYLER YOLUNDA GİTMİCEK Mİ....

İnsani özellikler hoşuma gittii istediğim gibi ..Daha tananbilir alışabilr belki ama şu iş güç maddi durum olayı bitiriyo...

GÖRÜŞTÜM KIZLAR BÜGÜN.

Ben bıktım bu iş güç muhabetinden.İllaki işe giricem bir insana bu kadar üstüne gelinmz ki hep aynı muhabbet..

İnsani özellikler hoşuma gittii istediğim gibi ..Daha tananbilir alışabilr belki ama şu iş güç maddi durum olayı bitiriyo...

Nedense birşey diyemiyorum ..zaman içinde tanımak ve alışabilmek...daha cevrta gelmedi zaten....olumu gibi gelmedi ;?????

Son düzenleme:
GÖRÜŞTÜM KIZLAR BÜGÜN.

Nedense birşey diyemiyorum ..zaman içinde tanımak ve alışabilmek...daha cevrta gelmedi zaten....olumu gibi gelmedi ;?????

görüştüğün kişi mi sorun etti iş durumunu?

bende eşimle böyle tanıştım...annesi çok ısrar etti, önce olmaz dedim, bir sene geçti tekrar tekrar derken, kıramadım artık...öylesine olur dedim, sonra görüştük ve evliyiz 3,5 senedir.. :) bu işler biraz böyle oluyor sanırım...biz bir cafede oturduk önce...orda buluştuk...hiç kasmadım gayet rahattım, o benden heycanlıydı...
giyim kuşam konusunda ne abarttım, nede çok rahat giyindim...ikisinin ortası...
bu giyinme işi biraz dikkat edilmesi gereken bi durum..çünkü eğer çok rahat giyinirsen günlük giysilerin gibi, ciddiye almadığını öenmesemediğini adam yerine koymadığını gösteriyor...eğer fazla abartırsan şık görünmek için en güzel giysilerini giyersen, bu defada adam gurur abidesi oluyor benim için takmış takıştırmış gelmiş gibisinden.. :)
ben gayet sade giyindim, kapalı olduğum için makyaj yapmam zaten, olduğum gibiydim anlayacağın...oda öyleydi, çok iyi geçti...şükür nasipmiş olduk gittik :)
sana tavsiyem heyecan yapma, fazla rahat tavır sergileme, kız arkadaşınla muhabbet eder gibi olma...fazla konuşma ama çok da susma...orantıyı kuracan artık..hayırlısı olsun...
unutma, konuşurken gözünün içine bak...kaçırma gözlerini...bakışlar vücut dilinde en önemli etkendir...

aaa ben biraz geç yorum yazmışım :( görüşme olmuş zaten...
konu sahibi canım fazla takılma...işine takan insan zaten evlenilmeye değmeyen biridir...ilerde bıdı bıdı herşeye kılıf bulur...
onun önceliği işmiş, oda olmayınca düşünelim demiş geçmiş..kendi bilir...gidene yol ver...hiç üzülme..sende çok takıyorsun gibime geldi iş meselesini...
birazda nasip de bekle...allaha bırak...

anlamadım sen çalışmıyorsun diye o mu istemedi?

Konuşmalardan bunu anladım.Nedeni net bilmiyorum. yAkınımızdan haber gelmedi. Ama iş güç ,atanma ,öğretmen ol değişleri.
Erkekler mi kadınlara bakçak ,kadınlr mı erkeklere .Zamane erkekleri onlara bakabilecek kadın arıyor.Tamam onlarda haklılıar zaman sor asgari ücret veriyor çoğu yer..Zaman içinde kimin ne olacağı belli olmaz tabi...

tABİ BEĞENMEME İHTİMALİ VAR BİŞİY DİYEMEM.iNSAN KIRILIYO....

Öğlğn görüşmüştük.Bu saate kadar haber gelmedi ise hiç gelmez demii...

aaa ben biraz geç yorum yazmışım :( görüşme olmuş zaten...
konu sahibi canım fazla takılma...işine takan insan zaten evlenilmeye değmeyen biridir...ilerde bıdı bıdı herşeye kılıf bulur...
onun önceliği işmiş, oda olmayınca düşünelim demiş geçmiş..kendi bilir...gidene yol ver...hiç üzülme..sende çok takıyorsun gibime geldi iş meselesini...
birazda nasip de bekle...allaha bırak...

Evet canım olmadı diye üzülmüyorum. İş olayı takıntı haline geldi bana zaten..

yavrum gel sana ben bakarım diyen biri çıksın direk varıcam.

Üniversitem bitti iş bulunur kuzenim haklı imiş daha erken diyerek haklı çıktı insan düzenini oturtmadan evlilik bile olmuyyor.

Bana da ders oldu . Oturup işime gücüme bakarım. Kapak atarım.

anlamadim, adam daha ilk görüsmede sana ise gir diye baski mi kurdu?
ALLAHIM yarabbim ne günlere kaldik, bunun gibilerde erkegim diye dolaniyor ortalikta...

anlamadim, adam daha ilk görüsmede sana ise gir diye baski mi kurdu?
ALLAHIM yarabbim ne günlere kaldik, bunun gibilerde erkegim diye dolaniyor ortalikta...

Evet hep iş konuştuk.Öğretmen ol .Atanmam zor zorlu süreç dedim.Yüzü düştü.Kendi işinden memnun değil.Mecburiyetten yapıyom diyor.
Sanınrm karşı tarafa yakınmız öğretmen demişler ama atamadığmın üstüne basmamışlar.

Ben dedim süreç içinde iş bulunur dedim. Olmuyo işte öyle dedi.Hey Allahım.
Erkek mi bana bakcak benmi ona
Bıktım bu muhabetten artık..
Ben oraya çiçek gibi gittim ama sonuç ???

Konuşmalardan bunu anladım.Nedeni net bilmiyorum. yAkınımızdan haber gelmedi. Ama iş güç ,atanma ,öğretmen ol değişleri.
Erkekler mi kadınlara bakçak ,kadınlr mı erkeklere .Zamane erkekleri onlara bakabilecek kadın arıyor.Tamam onlarda haklılıar zaman sor asgari ücret veriyor çoğu yer..Zaman içinde kimin ne olacağı belli olmaz tabi...

tABİ BEĞENMEME İHTİMALİ VAR BİŞİY DİYEMEM.iNSAN KIRILIYO....

Öğlğn görüşmüştük.Bu saate kadar haber gelmedi ise hiç gelmez demii...

boşver üzülme. önce her şartta evine bakabilecek biri olmayı bilmeli. sen atansan ne yapcaktı sana güvenip işi mi bırakcaktı. kendini suçlama ve üzülme, peşine de düşme. Allah daha hayırlı insanları çıkarsın karşına..

Back
X