Ben de İstanbul Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde rapor hazirladm benim şöyle diyeyim Mayıs ayından beri uğraşıyorum rapor için ama hem benden kaynaklı hem hastaneden kaynaklı 2ay uzadı ben tam müsait oldum eşim izin almış izine çıktı memleket e gittik rahim filmi çektirmek için gittm 1ay sonra cekmediler enfeksiyon rastladilar cekmedik dediler ama cekinmis iki tüpte açık diye yazmışlar sonra sonra ki ay yine gittm bukez öyle böyle stres felan dengem şaştı yine olmadı kanama var dedi ler sonra ki ay yine gittm çekindim ama iki tüp kapalı tabi doktorum kabul etmedi tekrar çektirmek zorunda kaldım yine denge bozukluğu vardı yine cekmediler sonra yine yine bikmistim artık bitse diye cekinsem diye sabır çekiyordum sonunda çekindim iki tüpte açık çıktı hemen toparladım bütün evraklar i git gel yorucu bide benden sağlık kurulu raporu çıktı ama ilaç raporu için özel de yaptirdigima dair kağıt doküman istedi 1haftada onunla uğraştım alabilmek için verdim sağlık kuruluna salı gittm haftaya Çarşamba gel dedi al raporu nu dedi 1hafta sürüyor oda öyle geçti şimdi regeli bekliyorum uzun oldu biraz ama kusura bakma