Yakınlarım çok üzüyor beni..Kahroluyorum Artık...

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Bugün yine aklıma geldi yaşadıklarım...

Allah'ım başka dert vermesin diyorum her seferinde..Neden ben demiyorum aslında..
Boş gebelik yaşadım iki tane..İlk gebelik olsaydı doğucaktı..Kollarımda olucaktı meleğim..

Kısmet işte..Rabbim böylesini hayırlı görmüş bana..
Şimdi ailemden iki kişi hamile..

Biliyomusunuz arkadaşlarım,ablalarım ve kardeşlerim..?
Bana bebeğim için yatak örtüü başlamışlardı..Dedilerki yengemde hamile ona verelim..

Neden düşük yaptım çünkü..Aslında o benim meleğimindi..Olmadı..Kuzenim hamile kızı olucakmış..
Bana söyledi duyanlar hemen..Alıştım zaten acı çekmeye...Kaldıramıyorum artık ama...
Düşük yapıyorum doktora gitmişiz,aman yengenn inş kızı olur,aman şöyle severiz,şöyle şeyler alırız..

Arkadaş içim yanıyo içimmmm....Doktorun kapısında revamı söyledikleriniz...
Yaşım 22 bakmayın küçük olduğuma artık yaşananlar beni bıktırdı..
Eşime binlerce şükürler olsun..Bi adam hepmi beni mutlu etmeye çalışır..
Kimseyi yanımda istemiyorum aslında eşim olsun sadece yeter..Herkese iyiyim diyorum..

Evet iyi oluyorum,olmaya çalışıyorum ama neden hep bişeyler söyleyip en başa gönderiyosunuz beni..
Yıkım yaşıyorum..Sizleri okuyorum ,benim gibi olanları..

Düzelmeye çalışıyorum..inanın sizden başka kimsem yok..Aslında kimseyle görüşmekte istemiyorum..
Yavaş yavaş bütün bağlantılarımı kesiyorum.Rabbim banada nasip ediceK inş..
Ama 2 kere aynı şeyi yaşayan insan..Hastane kapısının önünde düşük yapıyo dr gelmiş.
Gözünü seveyim konuşulurmu?

Bebek eşyası,ismi,hareketleri,cinsiyeti...Olurmu ya?On an ne düşünemedim bişey,,
Ama içten içten acımı anlatsam keşke size...

Eşimle konuşuyorum ,dertleşiyorum....Onun yanında ağlayamıyorum...Çünkü gözümden bi damla yaş gelse benden
çok ağlamaya başlıyor...

Affedin gece gece başınızı şişirdim..
Ama İnanın rahatlıyorum.....Böyle beni üzenler en yakınlarım..Ne yapılırki?Ne denir..Bi laf vardır ya...
'ATSAN ATILMAZ...SATSAN SATILMAZ..!'
Dahada iyi olucam..Toparlanmaya çalışıyorum..Rabbim başka büyük dertlerle sınamasın bizi..

bu kadar isyankar vari konuşmayın nolur...allah herşeyi bilen ve görendir...
ondan iyi bilemez kimse..dua edin bol bol...
şükredin halinize...allah sağlığınızı bozmasın..nasibinizde varsa elbet allah verir size de...
başkalarıyla kıyaslamayın kendinizi....

İnanınki isyan etmiyorum..Bi kere bile rabbime neden ben demedim..Bi anda patladım böyle içim acıdı..
Yoksa çok şükür halime..Allahım başka dert vermesin..

merhaba arkadaşım.yazdıklarını okudum da bitmek tükenmek bilmeyen acım tazelendi,1 sene oldu bugün 6 aylık erken doğum yüzünden ikiz bebeklerimi kaybettim. seni çok iyi anlıyorum.ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.kalbimin yangını hiç geçmedi,unutamıyorum hep gözümde canlanıyorlar.Allah kimseye yaşatmasın.biliyormusun benimde kayınvalidem ve görümcem aynısı yapıyor.ne zaman bir araya gelsek yok onun çocuğu doğmuş şunun çocuğu yürümeye başlamış,o kadar acımasızlar ki anlamak çok güç.İnşallah bizde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz,her şeyden önce güçlü olmalıyız morelimiz yüksek olmalı bak eşin ne güzel sana hep destek oluyormuş benim eşimde hep bana destek olur sağolsun.üzülme,ağlama güçlü ol ki tekrar hamile kalabilesin.Allah her şeyi gönlüne göre versin....

Annemde çok düşük yapmış. Şuan 4 çocuğu var.
İnşallah Rabbim kısmet eder de alırsınız sizde bebeğinizi kucağınıza..
Umutsuzluğa kapılmayon..
Lüzumsuz insan çok malesef.
Empati kurmaya çalışan yok hiç..

2 güzel meleğiniz var sizi ebediyette bekleyen demekki..

Son düzenleme:

Başın sağolsun inankinki çok üzüldüm..Aslında böyle laflar tıkıp durmasalar çok daha çabuk toparlanıcaz...Acınızı yaşattıysam tekrar affola..Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin..Kimsenin kollarını boş bırakmasın..Evet canım eşlerimiz olmasa çekilmez olurdu zaten..

Çok doğru bi cümle..Empati kurmaya çalışan yok..Amin inş..
Hayırlısını versin rabbim..

hayır almadım.dedigim gibi iyiyim aslında.böyle sürekli laf söylemeseler bi sorun olmıcak.bide cok cabuk etkileniyorum.

hayır almadım.dedigim gibi iyiyim aslında.böyle sürekli laf söylemeseler bi sorun olmıcak.bide cok cabuk etkileniyorum.

Hiç kimse birşey demesin, iyi olmak kolaydır. Önemli olan çevre faktörüne rağmen iyi olmaktır. Asıl bunu başarmalısınız. Herkesin ne söylediğini kontrol edemeyeceğimize göre hayatla başetmeyi öğrenmelisiniz. Hani buradan ben kolay kolay yazıyorum ama bunu en iyi siz bilirsiniz. Siz yaşadınız çünkü. Başedemediğinizi anlar anlamaz bir yardım almanız faydalı olacaktır. Kendi kendinize yapacağınız şeylerde vardır, hava değişimi, küçük bir tatil, evcil hayvan (çocuk olunca salmamak kaydıyla), hobi kursu gibi size ne iyi geliyorsa ona odaklanın.

çok şirin bi kedim var onunla avunuyorum :) dogru soyluyosunuz,aslında kulak asmamak ama yapamıyoruz iste..

Ne kadar şanslısın ki seni bu kadar iyi anlayan,seni çok seven bir eşin var. Bunun için bile ne kadar şükretsen az,hayatını adadığın insanın seni mutlu etmeye çalışması her zaman yanında olması ne kadar da güzel bir şey.
Ayrıca çok ayıp etmişler,milletin ağzı torba değil ki büzesin.. Benim kuzenim de 24 yaşındayken düşük yaptı o çektiği acıları çok iyi biliyorum seni de anlayabiliyorum. Şuan 26 yaşında ve 7 aylık hamile :) Hiçbir zaman ümidini kesme,çok çok zor yaşadıkların ama eşine sarıl sımsıkı sonra da Rabbime.. Bol bol dua et ki için ferahlasın.. Allah'ım yardımcın olsun inşallah..

Yaşadığın sürece hiçbir zaman pes etme,dimdik kal ayakta

İsyan etmeyin..
Allah bilir,biz aciz kalıyoruz..

Ben sizi çok iyi anlıyorum,ama siz belki beni anlayamazsınız..

Benim de 3 kaybım var..
''Eğer doğsaydı'' ile başlarsa her cümle asla iyileşemezsiniz..

Benim ilk bebeğim doğsaydı 4 yaşında.
2.bebek doğasydı;2,5 yaşında
3.bebek doğsaydı 1 ay önce kucağıma almıştım...

Ayrıca benim yaşım sizinkinden fazla..

Yani; bunları düşünmeyin çünkü başka türlü yarına bakamıyorsun...
Allah size ve eşinize sağlık versin,geleceği zamanı allah biliyor,böyle düşünün,yaşınız da çok genç hatta küçük bile denebilir..

Bunu dışardan biri söylemiyor inanın sizden daha fazlasını daha uzun yıllar içinde yaşamış biri söylüyor..

Çevrenizi de boşverin...
Herkes hakettiğini yaşarmış..
Kötü niyetlisini de iyi niyetlisini de allah görüyor..
Siz kendi aile yaşantısınıza bakın..

Allah sabır versin..insanlar çok acımasız..hayatın her alanında böyle..Bahsettiğiniz kişiler için Allahın gazabı büyük olur kalp kırmak çok günah çünkü..ki Allahtan olan bişe bu..yaşınız da çok genç,eşinizin desteğiyle inş toparlanırsınız tekrar hamile kalırsınız Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

söze allah seni eşinden ayırmasın demekle başlamak istiyorum.. allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın.. ama böyle şeyler yaşamak çok ağır çok zor ama dünyanın sonu değil.. inşallah sizinde bir gün miss kokulu bir evladınız olur, allah isterse nasip ederse olur..o seni üzen densizleri hiiiç kafana takma, kötü niyetli değiller belki ama densizler, belki de cahiller onlara kızılmaz boşver.. sen kendi yoluna bak hayatına bak, rabbim bir gün hiç beklemediğin bir anda sana da bu mucizeyi nasip eder inşallah :)

canım geçmiş olsun,benimde ilk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı,
seni az çok anlıyorum, belki 2. bebeğimide kaybedicem bunu bilemeyiz
ama ben 1-2 günde toparladım kendimi,akrabalardan gelen telefonlar biraz bunaltmıştı ama
hiçbir zaman senin kadar kötü etkilenmedim,etkilemelerine izin vermedim.
sen izin verdiğin sürece seni üzebilirler unutma.
çok kafana taktığın buraya başlık açmandan belli,
benim annem 5 kayıp yaşadı,2 çocuğu var kardeşimle aramda 11 yaş var düşünebiliyormusun.
11 yıl boyunca aynı acıları çekti ama hiç belli etmeden,onu şimdi anlıyorum.
senin yaşın daha 22 eminim bi sürü çocuğun olacak, en azından hamile kalabiliyorsun bunu düşün,
hiç hamile kalamayanlar ne yapsın canım??
eşine-gençliğine-sağlığına...kısaca elinde olanlara şükret ve üzme kendini.

seni anlıyorum canım aralıkta bebeğimin kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum...... inan bana herkese kendi acısı çok daha büyük geliyor bende hala ara ara ağlıyor üzülüyorum ama şükür inançlı insanlarız.. meleğim öbür dünyada karşılayacak bizi......onun düşüncesi yetti topralnmaya... şimdi yeniden istiyoruz bebek ama Rabbim sağlıkla geleceği zaman nasip etsin hepimize.. kendini üzme Rabbim büyük..

Son düzenleme:
hepinize teker teker tesekkur ederim arkadaslar.Yorumlarınız icimi cok rahatlattı...Allahım daha büyük dertler vermesin.Benim gbi olan arkadaslarmda çok gecmis olsun.Rabbim hayırlısını nasip etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…