- Konu Sahibi foreveryours
-
senı cok ıyı anlıyorum bende yasadım gecen yıl hazıran ayında ve sımdı 32 haftalık gebeyım öncemoralını duzeltbugün yine aklıma geldi yaşadıklarım...
Allah'ım başka dert vermesin diyorum her seferinde..neden ben demiyorum aslında..
Boş gebelik yaşadım iki tane..ilk gebelik olsaydı doğucaktı..kollarımda olucaktı meleğim..
Kısmet işte..rabbim böylesini hayırlı görmüş bana..
şimdi ailemden iki kişi hamile..
Biliyomusunuz arkadaşlarım,ablalarım ve kardeşlerim..?
Bana bebeğim için yatak örtüü başlamışlardı..dedilerki yengemde hamile ona verelim..
Neden düşük yaptım çünkü..aslında o benim meleğimindi..olmadı..kuzenim hamile kızı olucakmış..
Bana söyledi duyanlar hemen..alıştım zaten acı çekmeye...kaldıramıyorum artık ama...
Düşük yapıyorum doktora gitmişiz,aman yengenn inş kızı olur,aman şöyle severiz,şöyle şeyler alırız..
Arkadaş içim yanıyo içimmmm....doktorun kapısında revamı söyledikleriniz...
Yaşım 22 bakmayın küçük olduğuma artık yaşananlar beni bıktırdı..
Eşime binlerce şükürler olsun..bi adam hepmi beni mutlu etmeye çalışır..
Kimseyi yanımda istemiyorum aslında eşim olsun sadece yeter..herkese iyiyim diyorum..
Evet iyi oluyorum,olmaya çalışıyorum ama neden hep bişeyler söyleyip en başa gönderiyosunuz beni..
Yıkım yaşıyorum..sizleri okuyorum ,benim gibi olanları..
Düzelmeye çalışıyorum..inanın sizden başka kimsem yok..aslında kimseyle görüşmekte istemiyorum..
Yavaş yavaş bütün bağlantılarımı kesiyorum.rabbim banada nasip edicek inş..
Ama 2 kere aynı şeyi yaşayan insan..hastane kapısının önünde düşük yapıyo dr gelmiş.
Gözünü seveyim konuşulurmu?
Bebek eşyası,ismi,hareketleri,cinsiyeti...olurmu ya?on an ne düşünemedim bişey,,
ama içten içten acımı anlatsam keşke size...
Eşimle konuşuyorum ,dertleşiyorum....onun yanında ağlayamıyorum...çünkü gözümden bi damla yaş gelse benden
çok ağlamaya başlıyor...
Affedin gece gece başınızı şişirdim..
Ama inanın rahatlıyorum.....böyle beni üzenler en yakınlarım..ne yapılırki?ne denir..bi laf vardır ya...
'atsan atılmaz...satsan satılmaz..!'
dahada iyi olucam..toparlanmaya çalışıyorum..rabbim başka büyük dertlerle sınamasın bizi..
herkes en çok acıyı kendisi çektiğini düşünüyor
mesela ben sana derim ki 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım
1 aşılama 2 rahim filmi 1 laparoskopi operasyonu 6 tüp bebek denemem var
(klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurta takiplerini hiç söylemiyorum bile)
ve bunun dışıda aklının alamayacağı kadar çok bitkisel tedaviler ki neler neler
katran buharına oturmaktan tut sıcak arpa lapasında 8 saat sırt üstü yatmaya kadar...
ve bu arada yaşımda 32
benimde çevrem hamile ve bebekli dolu
haliyle bütün konuşmaları bebekleri cinsiyetleri aşermeleri bulantıları
insan aşermeye ve bulantıya bile özenirmi özeniyor işte
yüce Rabbim bütün isteyenlere arasında bizlerede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarrr nasip etsin inşallah
haa bu arada unutmadan tüplerim kapalı tıbbi olarak normal yoldan hamile olmam imkansız
ama ALLAHım her şeye gücü yeten KADİR ve yoktan vareden HALIK Ona sığındım
Bugün yine aklıma geldi yaşadıklarım...
Allah'ım başka dert vermesin diyorum her seferinde..Neden ben demiyorum aslında..
Boş gebelik yaşadım iki tane..İlk gebelik olsaydı doğucaktı..Kollarımda olucaktı meleğim..
Kısmet işte..Rabbim böylesini hayırlı görmüş bana..
Şimdi ailemden iki kişi hamile..
Biliyomusunuz arkadaşlarım,ablalarım ve kardeşlerim..?
Bana bebeğim için yatak örtüü başlamışlardı..Dedilerki yengemde hamile ona verelim..
Neden düşük yaptım çünkü..Aslında o benim meleğimindi..Olmadı..Kuzenim hamile kızı olucakmış..
Bana söyledi duyanlar hemen..Alıştım zaten acı çekmeye...Kaldıramıyorum artık ama...
Düşük yapıyorum doktora gitmişiz,aman yengenn inş kızı olur,aman şöyle severiz,şöyle şeyler alırız..
Arkadaş içim yanıyo içimmmm....Doktorun kapısında revamı söyledikleriniz...
Yaşım 22 bakmayın küçük olduğuma artık yaşananlar beni bıktırdı..
Eşime binlerce şükürler olsun..Bi adam hepmi beni mutlu etmeye çalışır..
Kimseyi yanımda istemiyorum aslında eşim olsun sadece yeter..Herkese iyiyim diyorum..
Evet iyi oluyorum,olmaya çalışıyorum ama neden hep bişeyler söyleyip en başa gönderiyosunuz beni..
Yıkım yaşıyorum..Sizleri okuyorum ,benim gibi olanları..
Düzelmeye çalışıyorum..inanın sizden başka kimsem yok..Aslında kimseyle görüşmekte istemiyorum..
Yavaş yavaş bütün bağlantılarımı kesiyorum.Rabbim banada nasip ediceK inş..
Ama 2 kere aynı şeyi yaşayan insan..Hastane kapısının önünde düşük yapıyo dr gelmiş.
Gözünü seveyim konuşulurmu?
Bebek eşyası,ismi,hareketleri,cinsiyeti...Olurmu ya?On an ne düşünemedim bişey,,
Ama içten içten acımı anlatsam keşke size...
Eşimle konuşuyorum ,dertleşiyorum....Onun yanında ağlayamıyorum...Çünkü gözümden bi damla yaş gelse benden
çok ağlamaya başlıyor...
Affedin gece gece başınızı şişirdim..
Ama İnanın rahatlıyorum.....Böyle beni üzenler en yakınlarım..Ne yapılırki?Ne denir..Bi laf vardır ya...
'ATSAN ATILMAZ...SATSAN SATILMAZ..!'
Dahada iyi olucam..Toparlanmaya çalışıyorum..Rabbim başka büyük dertlerle sınamasın bizi..
herkes en çok acıyı kendisi çektiğini düşünüyor
mesela ben sana derim ki 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım
1 aşılama 2 rahim filmi 1 laparoskopi operasyonu 6 tüp bebek denemem var
(klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurta takiplerini hiç söylemiyorum bile)
ve bunun dışıda aklının alamayacağı kadar çok bitkisel tedaviler ki neler neler
katran buharına oturmaktan tut sıcak arpa lapasında 8 saat sırt üstü yatmaya kadar...
ve bu arada yaşımda 32
benimde çevrem hamile ve bebekli dolu
haliyle bütün konuşmaları bebekleri cinsiyetleri aşermeleri bulantıları
insan aşermeye ve bulantıya bile özenirmi özeniyor işte
yüce Rabbim bütün isteyenlere arasında bizlerede en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarrr nasip etsin inşallah
haa bu arada unutmadan tüplerim kapalı tıbbi olarak normal yoldan hamile olmam imkansız
ama ALLAHım her şeye gücü yeten KADİR ve yoktan vareden HALIK Ona sığındım
Allah kolaylık versin..
Çok doğru diyorsunuz,herkes en büyük acı kendinde sanıyor diye..
9 yıllık evliyim,5 yıl sonra bebek sahibi olmak istedik,son 4 yılda da 3 bebek kaybettim,hepsinin de kalbi durdu,kürtaj oldum..
Hamile kalmaktan bile korkuyorum şuan..
Ama size bakınca,benim derdim de neymiş ki ddim inanın..
Empati yapmaya çalıştım,yumurtlama takibi yapılmıştı bana da çok sinir bozucu ve tamamen stress yaratan bir durum..
Sizin 6 tüp bebek denemeniz,birçok şey..
Allah kolaylık versin..
Ama tüplerinizin kapalı olmasına hiç takılmayın..
Bakın size umut verici birşey anlatayım..
En yakın arkadaşımın 1 tüpü tamamen kapalı,diğer tüpü de geçirdiği ameliyatta dr. hatası yüzünden hasarlıydı..
Ona da doğal yollarla hamile kalman mümkün değil dendi..
Tüp bebek denemelerinden sonra en sonunda ikizleri oldu,şuan 2 yaşındalar..
4-5 ay önce adeti gecikti,tabi ki ciddiye almadı..
Baktı 2 hafta geçmiş hala olmuyor,bunda gariplik var diyip test yaptı ve hamile..
Önce kürtaj olmak istedi çünkü çok yoğun bir iş hayatı,ikizleri ve 3.bebeği zaten düşünmüyordu,hamile kalması mümkün olmadı için de korunmuyordu..
Sonra kürtaj için dr.a gittiğinde orada kararından vazgeçti..
Diğerleri için çektiğim sıkıntıyı biliyorum,bunu da imkansız olduğu halde allah verdi dedi..
Şimdi 5 aylık hamile,3.ye..
Yani hayatta mucizeler oluyor,ve biz bunlara yön veremiyoruz..
bende çok duydum senelerce tedavilerle olmayıp tedaviyi bıraktıktan sonra birden bebesi olanları inşallah bende o gruba dahil olurum :)
hamile olamamak çok zor aynı zamanda evlendiğimiz arkadaşlar kimi 2. kimi 3. bebelerini büyütüyor
ama olupta kaybetmek zannederim ki daha bir zordur Rabbim kimseye evlat acısı vermesin
bütün isteyenlere bu yolda uğraşanlara hayırlı sağlıklı evine neşe huzur mutluluk dolduracak evlatlar versin Allahım..
aslında şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki ama biz sadece eksiğimize odaklanıyoruz
çok şükür Rabbime ki herşeyden önce sağlıklıyız
beni çok seven bir eşim ve ailem var ne eşimden ne ailesinden nede kendi ailemden çocuk konusunda herhangi bir baskı yok
hepsi üzülme İnşallah Rabbim nasip eder kendini çok yıpratma diye üzerime titrerler
burda okuyoruz eşinden kv.den görümcelerden baskı görenleri kısır ilan edilenleri
ne çok yazmışım içimi dökmüşüm bir anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?