Yakınlarımızı okeyden kurtarmak!!!!!

size kötü bir haberim var bu okey yüzünden babam evde annemle konuşmaz,sohbet etmez oldu en sonunda bir kavga kıyamet annem evi terketti nolur bana yol gösterin babamı nasıl kurtarıcam bu internetten gözleri bozuldu annem terketti hem sağlığından hemde annemden oldu Hala diyoki internete karışmayacaksa gelin otursun bıktım artık ya ne biçim bir babam var benim?????????

size kötü bir haberim var bu okey yüzünden babam evde annemle konuşmaz,sohbet etmez oldu en sonunda bir kavga kıyamet annem evi terketti nolur bana yol gösterin babamı nasıl kurtarıcam bu internetten gözleri bozuldu annem terketti hem sağlığından hemde annemden oldu Hala diyoki internete karışmayacaksa gelin otursun bıktım artık ya ne biçim bir babam var benim?????????

internet kablosunu boz canım. laptopunda oyun programını sil felan. ay ne bileyim aklıma bunlar geldi. babana da havalardan mış bağlantı olmayışı filan de. yoksa teknik bir sorun yokmuş ben aradım servisi de. onu kahveye gönder. zaten kahvenin tadına yine ulaşınca interneti bırakır sanırım

:roflol:o hoooooooooooooooooooo 4. lazıomza bana ulaş abla beaaaaa.
bırak agız tadıyla döşensin o fayanslar

canım bnm babamda oyanrdı ama sıkıldı artık pek takılmıyo oynasada senin baban kadar değildir

sanırım bencede neti boz sonrada baba servisi aradım sıra gelince gelicekler de sen de kahveye git orda

idare et de belki düzelir olmazmı? bide şey yapabilirsin üyeliğinin şifresini değiştir ama gene açar bide

kahveden gelmezse ne yapıcan cnm işin zormuş ya kafam karıştı...

kızlar yöntemleriniz için saolun da babam laptopu aldığı gibi soluğu telekom da alıyo yani iice kurdu oldu bu işin bıkacağını sanmıyom her bi yöntemi öğrendi kerata!!(duymasın)anneme de diyom yemeğini aşını koy önüne git keyfine bak diyom çünkü babam keyfine vardı ya yattığı yerden oynamanın bırakmaz artık.sen kendi hayatına bak diyom ama???bilemiyom artık....ifrit dediğin doğru oynasın ama abartıyo ya sabah gözünle birlikte laptop düğmesi otomatik açılıp kapanıyo yaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Back
X