Yakınlaşma yüzünden ayrılmalı mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur93
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yakınlaşmaktan kasıt cinsel bişeylerse izin vermemelisin sen istemediğin sürece.
ve o da zorlarsa ayıp etmiş olur. ama eğer ilişkiniz uzun süreliyse ve istediği şeyler dudaktan öpmek gibi şeyse haklıdır bence.

dudaktan öpmek el ele tutuşmak zaten bence de normal insan içinde olmadığı sürece.ama onun kastettiği dokunmak vs.

bencede kendınden asla ödün verme, bır ınsan sevdıgını mutlu etmek ıçın calısır
benım dusunceme gore ılıskılerde,fakat erkek arkadasın sen bunu ıkaz ettıgın halde defalarca tekrar edıyorsa,bunun
altında baska dusunceler aranır ve bı arkadasa katılıyorum soylemeden söylemeye coookk fark var...:41:

hiç de anormal bi istek değil ayrılmayı düşünmen,daha ilk senen ve ilişkin bu boyutta..Aynı insanla seneyi bi sonraki seneyi ve bi sonraki seneyi düşün,üniversite bitene kadar sence bu masumiyette devam edebilir misiniz??
şu anki durumundan rahatsızsın ama zamanla herşey normalleşir ve değer yargıların bile değişir
ben bunu bilir bunu söylerim...
Ayrıca konuyu sevgilinle konuşmuşsun ve sonuç alamamışsın. Ayrılmayı bile düşündüğüne göre demekki cidden seni rahatsız eden bişeyler var...

öte yandan ailenden uzak bi başına yaşıyosun,ve en büyük dayanağın sevgilin,ayrılırsan eksikliğini çok hissedersin:-/

karar senin tabii de bence konuyu saptırmadan araya başka şeyler katmadan -hem şöyle yapmıştın geçen günde şunu demiştin falan değil de seni seviyorum ama içinde bulunduğumuz durumu sevmiyorum,geceleri başımı yastığa huzurlu koyamıyorum,ailemle konuşurken bile kızarıyorum..Ben böyle bi insan olmak istemiyorum lütfen ayrılalım tarzı cümleler kurarsanız bikaç hafta içinde sizin şartlarınızı kabul etmiş olarak döneceğini düşünüyorum.Cümle uzun olunca özne yüklem pek bi uyumsuz oldu mazur gör:) yeniden birleştiğinizde de yeni sevgili gibi başlar ve o yollara pek girmezsiniz ,dışarlarda buluşursunuz...
he geri gelmedi mi???
inan bu durumda kazançlı sen olursun,sana verdiği değeri görerek

*son olarak çok merak ettim nasıl bi yurt böyle her istediğinizde gidip kalabiliyosunuz,benim sevgilim evime gelecekken bile karşı komşu görmesin diye türlü taklalar atıyoruz :))

dudaktan öpmek el ele tutuşmak zaten bence de normal insan içinde olmadığı sürece.ama onun kastettiği dokunmak vs.

benim de öyle bir sevgilim vardı.
eğer dokunmama izin vermezsen senden ayrılırım demişti.
sonra 1 sene katlandım ben ona. sonra şimdiki sevgilimle tanıştım tekmeyi bastım. haketmiyor böyle insanlar bizi.

hiç de anormal bi istek değil ayrılmayı düşünmen,daha ilk senen ve ilişkin bu boyutta..Aynı insanla seneyi bi sonraki seneyi ve bi sonraki seneyi düşün,üniversite bitene kadar sence bu masumiyette devam edebilir misiniz??
şu anki durumundan rahatsızsın ama zamanla herşey normalleşir ve değer yargıların bile değişir
ben bunu bilir bunu söylerim...
Ayrıca konuyu sevgilinle konuşmuşsun ve sonuç alamamışsın. Ayrılmayı bile düşündüğüne göre demekki cidden seni rahatsız eden bişeyler var...

öte yandan ailenden uzak bi başına yaşıyosun,ve en büyük dayanağın sevgilin,ayrılırsan eksikliğini çok hissedersin:-/

karar senin tabii de bence konuyu saptırmadan araya başka şeyler katmadan -hem şöyle yapmıştın geçen günde şunu demiştin falan değil de seni seviyorum ama içinde bulunduğumuz durumu sevmiyorum,geceleri başımı yastığa huzurlu koyamıyorum,ailemle konuşurken bile kızarıyorum..Ben böyle bi insan olmak istemiyorum lütfen ayrılalım tarzı cümleler kurarsanız bikaç hafta içinde sizin şartlarınızı kabul etmiş olarak döneceğini düşünüyorum.Cümle uzun olunca özne yüklem pek bi uyumsuz oldu mazur gör:) yeniden birleştiğinizde de yeni sevgili gibi başlar ve o yollara pek girmezsiniz ,dışarlarda buluşursunuz...
he geri gelmedi mi???
inan bu durumda kazançlı sen olursun,sana verdiği değeri görerek

*son olarak çok merak ettim nasıl bi yurt böyle her istediğinizde gidip kalabiliyosunuz,benim sevgilim evime gelecekken bile karşı komşu görmesin diye türlü taklalar atıyoruz :))

öncelikle yorum için teşekkürler.yurt konusuna gelince , biri görecek diye o kadar utanıp sıkılıyorum ki ama o kadar doğal ki insanlara göre bu..yurt okulun içinde kız erkek yurdu yan yana ve yasak yok kalmadığın sürece.gece belli bir saate kadar izin var yani.keşke olmasa :/

benim de öyle bir sevgilim vardı.
eğer dokunmama izin vermezsen senden ayrılırım demişti.
sonra 1 sene katlandım ben ona. sonra şimdiki sevgilimle tanıştım tekmeyi bastım. haketmiyor böyle insanlar bizi.

Çok doğru..kendi psikolojik sağlığım çok daha önemli onun isteklerinden :/

Kıskançlık konusunda da sertçe uyarmanı söylemiştim, iplememiştin. :ssz:
Bunda da fikrim aynı. Bir kere alaşağı etmezsen isteklerin ardı arkası kesilmez, her konuda böyledir bu.
İnsanın sınırları olmalıdır'ı geçmek lazım, herkesin sınırı var. Önemli olan karşındakine bunu anlatabilmek. :34:

İpledim ipledim hatta geçtim karşısına bu kıyafetlerle geziyorum ben yeter artık dedim.hala tartışıyoruz kıyafet konusunu bakalım nereye varacak ama yeter bu baskı yahu.:34:

sertçe konuşmalısın yakınlaşması konusunda.
ayrılmayı bile düşündüğünü söylemelisin bu konu yüzünden.
zaten o saatten sonra yine devam ediyorsa seni sevmiyor demektir.

öncelikle aşırı kıskançlığın sevmekle bi ilgisi yok
sen istememene rağmen sana yakınlaşması da saygısızlıktan başka bir şey değil
ben olsam kullanılıyomuş hissine kapılırdım

bende arkadaşlara katılıyorum. senin istemediğin birşeyi sana yapmaya çalışıyorsa bence dikkatli ol. helede çok kıskançsa ilerde hiç çekilmez. Allah korusn daha fena şeylerde olur.

bence kendinden ödün verme kesinlikle.. eminim ara ara aklından gecer, seviyorum onu o da beni seviyor, bir şey olmaz diye düşünürsün... bir şey olmaz belki ama sen kendinden taviz verdiğin için kendine saygını kaybedersin bir süre sonra... ve yanlış olduğunu düşünüyorsun, şuan için hazır değilsin belli ki böyle bir şeye, sonrasında yine her şey yolunda gitse bile hep içinde bi pişmanlık olur... taviz tavizi getiriyor, hep daha fazlasını isteyecektir bi kere kabul edersen... :(

asırı kıskanclık sevgıyle alakalı degıl asla degıl ya kendıne ya karsısındakıne guvenı olmayan yada sureklı arayısta olan ınsan kıskanır kısı kendınden bılır hesabı ondan karsısındakınede guvenmez yakınlasmak ıstemıyorsan ızın vermıceksın ya sana saygı duyar yada keyfı bılır duymazsa zaten gercekten sevmıyodur sadece cınsellık ıcın yaklasıyodur ve sızden sıkısınca baskalarının kollarına atılması an meselesıdır

bısey daha eklemek ıstıyorum benım eskı sevgılım yenı kocam ılk tanıstık 1sene bekledı benı opmek ıcın:1:benım ılk goz agrımdı ben cok utangactım esın 6 7 ay kadarda onun opucugune karsılık vermemı bekledı :52:benım cok fazla turkan soray kanunlarım vardıda:34:ben ılk tanıstıgımız gun beraber olma kararı verdıkten sonra bır bır soledım bak dedım benı nasıl goruyosun agır baslı hanım hanımcık dedı bak dedım ben bundan 3senede gecse bole olurum benden cınsel acıdan beklentılerın varsa hıc baslamayalım bana ters dedım oda daha cok hosuma gıder benım tamam dedı ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh ogunler geldı aklıma cok asıktık bız bırbırımıze:16:neyse konuyu dagıtmayayım:16: adam gıbı adam cıddı dusunen adam cınsel anlamda kendını sakınan kızdan hoslanır hoslanmıyorsa sıkayet edıyorsa budurumdan sıze yaklasımı ortadadır

Son düzenleme:
ben burda cok konu okudum 6yıldır beraberdık evlenıcektık bırbırımızı cok sevıyodum beraber olduktan sonra benden uzaklasmaya basladı ortada bısey yokkenden ayrıldı dıyen saf kızlarımızı erkek mılletıne guvenmeyın:20:

ben burda cok konu okudum 6yıldır beraberdık evlenıcektık bırbırımızı cok sevıyodum beraber olduktan sonra benden uzaklasmaya basladı ortada bısey yokkenden ayrıldı dıyen saf kızlarımızı erkek mılletıne guvenmeyın:20:

bende katılıyorum. Hele de her özelinizi paylaşmayın. Gün gelip yüzünüze vurmakta üstlerine yoktur :)

sevgilin de olsa herşeyden önce senin istediklerin önemli sen ne istiyorsan nasıl rahat ediyorsan sana saygı duymalı ama eğer duymuyorsa ciddi anlamda üyük bir uyarıyı hakediyor demektir sert bir dille de olsa uyar ayrılmayı bile düşündüğünü aöyle zaten bu laf karşısında ayrılma gibi düşüncesi varsa zaten senin de onu düşünmene gerek yok bence umarım hakkında hayırlısı olur böyle bir insanla da bir ömür geçmez sevgili mahiyetinde yani karar senin.

Back
X