Merhaba .bi konuda dertlesmek istedim... eşim işten geliyor yemek vs uyku moduna geçiyor .bazen geceye kadar oturduğu da oluyor ama cinsellik yok bir ayı he ti.ozlemedin mi diyorum yorgunluk var diyor...öyle sevgisizlik yok aramizda ama bu konuda mesafeliyiz.ben yaklasincada yok .n'olacak böyle bilmiyorum
Fazlası abartı böylesi eksik , ne denebilir bilemiyorum , bir sorun bir problem olabilir mi ? İş stresi hayatla ilgili problemler veyahut başka şeyler ?
Merhaba .bi konuda dertlesmek istedim... eşim işten geliyor yemek vs uyku moduna geçiyor .bazen geceye kadar oturduğu da oluyor ama cinsellik yok bir ayı he ti.ozlemedin mi diyorum yorgunluk var diyor...öyle sevgisizlik yok aramizda ama bu konuda mesafeliyiz.ben yaklasincada yok .n'olacak böyle bilmiyorum
Kaç yıllık evlisiniz? Çocuğunuz var mı? Eşiniz ne iş yapıyor, ağır bir işte çalışıyor olsa bile 1 ay cinsellik olmaması, yaklaşmaması normal değil. Aranızda konuşulmayan sorunlar varsa mutlaka konuşulmalı.
1 aylık bir ara fizyolojik olarak mümkün değil. Depresyon ilacı (ya da etki edecek bu tip bir ilaç) kullanmadığı sürece veya ereksiyon problemi yaşamıyorsa başka bir sıkıntı olduğunu düşünürdüm ben.
1 ay çok uzun bir süre. Geri kalan her şey yolunda demişsiniz, başka hastalıklar kullandığı bir ilaç var mı?
Ama bu durum normal değil, ben kabul edemem
Benim eşimde yorgunken kılını kıpırdatmaz. Şimdi birde hamilelik var araya baya süre girdi ister istemez. Aranızda bir soğukluk vs yoksa çok dert etme bence. Hem her ilişkinin dinamiği farklıdır. Herkes her hafta yapmalı diye de bir kaide yok.
Bir ay çok uzun süre. Oyalayan başkaları mı var diye bi düşünmedim değil. Erkekler bi şekilde kendilerini tatmin etmenin bir yolunu bulurlar sizinle veya sizsiz. Dikkatini çekecek tarzda giyindiniz mi veya güzel kokular mumlar ılık duş vs ortamı bi ısıtır gibi geldi. Gün içinde romantik bi mesaj ya da.
Bende de oluyor bazen bu durum. Hatta bazen cinsel isteklerim elimden alınmış gibi buz gibi oluyorum ama ben stresli bir dönemde geçtiğim için böyleyim eşime de söyledim bunu zaten. Belki sizin eşiniz de böyle bir dönemden geçiyordur.