- Emoji Skoru
- 359
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kataraktpenguen17
-
Selam kızlar
Şu an fena sayılmayacak şekilde giden bir ilişkim var, şükür ona bir lafım yok ama bir sorun var ve bunu konuşsam mı konuşmasam mı bilemedim...
Kendisi vokal birisi, beni çok yakın gördüğünden sanıyorum ki devamlı ters giden birşey olduğunda bana yakınır diğer arkadaşlarına bunu yaptığını duymadım.
Bunu bazen direkt bana yapmaz ama mesela ben oradayken yapar... Onu dinleyen bir tek ben olurum yani
Bir süredir bu durum gözüme batmaya başlamıştı, üstelik benim yardım edebileceğim şeyler de değil bunlar veya yardım edeyim/ edebileceğim ne varsa yapayım diyorum yok diyor, yakınıyor yakınıyor bende ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırıyorum...
Açıkçası bir süre sonra dinlemek de istemiyorum. .. bilmiyorum ailemden hiç böyle görmedim sanırım babamın yakındığın hiç hatırlamam yakınmaz bize belli etmeden her şeyi halleder
Bu öf o oldu bu gitti bu bitti deyip duruyor...
Çok gerçekten çok seviyorum
Kalbini de kırmak istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım, konuşatım mı sizce ne yapayım bunalıyorum
Vokal yalnız mı demek oluyor?
İnsan sevgilisiyle dertleşmez mi?
Benim sevgilim yani şimdi tabii kocam benden başkasıyla dertleşse çok bozulurdum.
Anlıyorum dediğinizi kızlar ama bunun devamlı ve bütün gün olduğunu düşünün...Bence siz olaya yanlış yerden bakıyorsunuz. Bence sizinle paylaşıyor ve bana göre bunda bir sorun yok. Bu çözüm bulmanizı beklemek değildir.
Anlıyorum dediğinizi kızlar ama bunun devamlı ve bütün gün olduğunu düşünün...
Tabiki benimle dertleşsin bende onunla dertleşiyorum ama bilmiyorum ne demek istediğimi anlarabildiğimden çok emin değilim
Ay evet şükür demek istediğim buyduBazı insanlar sürekli bir seylerden şikayet eder böyle bir şey mi?
Aynısını düşündüm ilk başta.Bir şey anlamadım, şarkı mı söylüyor?
Yani belli bir derdi var da hep onu mu anlatıyor durup dururken?Anlıyorum dediğinizi kızlar ama bunun devamlı ve bütün gün olduğunu düşünün...
Tabiki benimle dertleşsin bende onunla dertleşiyorum ama bilmiyorum ne demek istediğimi anlarabildiğimden çok emin değilim
Konuşacak başka konu açsanız. En basitinden gittiğiniz yer yediğiniz yemek izlediğiniz filmleri falan konuşsanız.
Alıngan biri mi direkt deseniz başka şeyler konuşsak sürekli dert dinlemek beni yoruyor diye.
Böyle sürekli şikayet eden insanla konuşmak çok zor.
Sanırım genel karakteri bu şekildeYani belli bir derdi var da hep onu mu anlatıyor durup dururken?
Yoksa her şeyden mi şikayet ediyor?
Benim de bir derdim vardı,sürekli kocamı şişirdim gece gündüz. Bayaa sürdü bu durum.
Sonra çözüldü de rahatladık hep beraber.
Alıngan değil normalde ama böyle ini döken ilen birisi de değil işte o yüzden birşey derim de alınır diye korkuyorum diyemiyorum bugün mesela çatladım patladım konu değiştirsem bu sefer önemsemiyorum gibi düşünecek gibi geliyorKonuşacak başka konu açsanız. En basitinden gittiğiniz yer yediğiniz mekan izlediğiniz filmleri falan konuşsanız.
Alıngan biri mi direkt deseniz başka şeyler konuşsak sürekli dert dinlemek beni yoruyor diye.
Böyle sürekli şikayet eden insanla konuşmak çok zor.
Yani belli bir derdi var da hep onu mu anlatıyor durup dururken?
Yoksa her şeyden mi şikayet ediyor?
Benim de bir derdim vardı,sürekli kocamı şişirdim gece gündüz. Bayaa sürdü bu durum.
Sonra çözüldü de rahatladık hep beraber.
Mesela 3 saat konuşuyorsanız sürekli 3 saat boyunca şikayet mi anlatıyor?Alıngan değil normalde ama böyle ini döken ilen birisi de değil işte o yüzden birşey derim de alınır diye korkuyorum diyemiyorum bugün mesela çatladım patladım konu değiştirsem bu sefer önemsemiyorum gibi düşünecek gibi geliyor
Bugün mesela neredeyse tamamen onun şikayetlerini dinledim bütün gün çözüm bulmaya çalıştık çalıştım birşey anlamadım bugündenMesela 3 saat konuşuyorsanız sürekli 3 saat boyunca şikayet mi anlatıyor?
Yani açıkçası sıkıntılı ya hiç çekilmiyor. Böyle her şeyi şikayet eden insan sabır gerektiriyor Dert dinlemek için mi sevgili oldunuz. Gez toz tiyatro sinema canlılık biraz.Bugün mesela neredeyse tamamen onun şikayetlerini dinledim bütün gün çözüm bulmaya çalıştık çalıştım birşey anlamadım bugünden
Ay evet şükür demek istediğim buydu
Evet mesela bugün bütün gündür şu yok internet yok konuşuyoruzYani açıkçası sıkıntılı ya hiç çekilmiyor. Böyle her şeyi şikayet eden insan sabır gerektiriyor Dert dinlemek için mi sevgili oldunuz. Gez toz tiyatro sinema canlılık biraz.
Bence konuyu değiştirmeye çalışın ya da açıkça konuşun.
Peki basit şeyleri de şikayet ya da dert ediniyor.( Sokakta, trafikte rahatsız olduğu durum gibi her şey mi ona dert)
Çok seviyorum ama gerçekten son 1 aydır bu konularda iyice gözüme batıp darlattıYani böyle bir arkadaşım vardı enerjimi emmisti zor kurtuldum :) ama bu ikili ilişkilerde böyle olmuyor. Eşim bana derdini anlatır ama şikayet etmez mesela ama ben hem anlatır hem şikayet ederim(bu ara içinden cikamadigim bir durum var çünkü) sürekli alternatifler sunar eder ama ben darlamaya devam ederim :) eşim böyle yapsa sanırım çok hoşlanmam ya. Mızmız erkek çekilmez