• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli erkek ve güzel olmayan kiz ??

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...

bana kalırsa karaktere aşık olunmalı... gel gör ki erkekler böyle değil. ilk gördüğü anda gözüne güzel görünen kızdan hoşlanır.. tabii genelinin böyle olması hepsinin böyle olduğu anlamına gelmiyor. ama cok umutlanma derim.

Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...

bu erkeğin ne kadar kaliteli olduğuyla alakalı. akıllı bir erkek için güzellikten önemli onlarca kısktas olabilir.

Karakterli bi erkekse elbette böyle bi ihtimal vardır. Gönül eğlendiriyorsa karaktere bakmaz, aşık da olmaz.

bana kalırsa karaktere aşık olunmalı... gel gör ki erkekler böyle değil. ilk gördüğü anda gözüne güzel görünen kızdan hoşlanır.. tabii genelinin böyle olması hepsinin böyle olduğu anlamına gelmiyor. ama cok umutlanma derim.

Anladim.. Tskrl cevabin icin

Kadinlar olabilir ama erkekler önce görünüş diyorlar...

Ama illa manken olacak değil herkesin güzel bulduğu kiz tipi başka başka sonuçta

Evet böyle çok iyi bir örnek biliyorum. :34:
Eğer karşındaki erkek yakışıklı olduğu kadar karakteri düzgünse iyi bir bayana aşık olur kesinlikle tipe bakmaz yani.

Neden olmasin
Zaten hep oyle degilmidir . coook yakisikli bi arkadasim kendisinden sonuk bi kizla beraber ama mutlu. Huyu guzel diyor. Beni bunaltmiyor diyor . Yada al sana yakin ornek kendimden vereyim
Kardesim dedi ki dugunden sonra abla sizin dugun resimlerini kime gosterdiysem ablan bu adami cok mu aramis kirk yasinda gibi duruyor yaninda dediler dedi. Kardesime hadi oradani cektim cekmesine ama düşündüm . Bana esim hiiiic oyle gelmiyordu zannedersin brd pitt :)
Resimlere baktim adam kel gerçekten:) ama bana sanki sirma sacli gibi gorunuyor mubarek :)
Ustelik ben 175 esim 180 oldugundan dugunde ben platformu da giyince onu temelli sollamisim boy olarak :)
Benim saçlarım sapsari ve belimde adam kapkara mubarek :)
Inanirmisin esim bana dunyanin en yakisikli erkegi gibi geliyordu :))( hala oyle gerci ama cok inandigim bi soz var GONUL KIMI SEVERSE GUZEL ODUR DEMISLER ..

Bu tarz bir örnek biliyorum. Çok yakışıklı bir arkadaşım ortalama altı bir kıza aşık olmuştu karakterinden dolayı. Gerçi bunun aksi de çok fazla örnek biliyorum ne yazık ki.

valla ben yakışıklı erkeklerin yanında genelde orta halli hatta bana göre pek güzel olmayan ama çok eğlenceli olan kızlar görüyorum
bana mı öyle denk geliyo acaba

valla ben yakışıklı erkeklerin yanında genelde orta halli hatta bana göre pek güzel olmayan ama çok eğlenceli olan kızlar görüyorum
bana mı öyle denk geliyo acaba

Yo bende cok görüyorum öyle örnekler.. Ama gözleri güzel kizlarda oluyo yinede

ne yakışıklı adamların yanında son derece sıradan görünümlü kadınlar var. bilemezsin ki o adamın gözünde o kadın belki de dünya güzelidir. iki insanın birbirinde ne bulduğunu üçücü kişi asla bilemez..

Back
X