• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli erkek ve güzel olmayan kiz ??

Aldatacak erkek ne vefa dinliyo ne başka bir şey bu adamda düzgün bir karakter var demek ki.Türkiye ye Beyaz Show a geldiğinde bile ne numaralar vermiş kadınlar kendisine adamın umru olmamış.Böyle sadakatlisi hepimizin başına:23:

Beraber azmetmişler.Doğru,karakteri bozuk olan yapacağını yapar.Beyaz Show'da ısrarla alyansını göstermişti,bu çok güzel bir şey.Nereye kimle geldiğini unutmamış.

Son düzenleme:
şu bir gerçek ki herkes gözüne hoş gelene aşık olur ama göze hoş gelmesi için karşıdaki kişinin güzellik standartlarına tamamen uyması gerekmez.

herkesin güzellik anlayışı farklıdır.

şuan bu konuyu okuyan birçok kadın kendini güzel olarak tanımlıyordur. illaki çevrelerinde onları güzel bulan ve onlara iltifat eden insanlar vardır.

ama muhtemel çoğumuz onları görsek çok sıradan bir tip deriz. yani demek istediğim şöyle yakışıklının yanında çirkin kız lafı çok saçma oluyor.

eminim o çirkin denilen kızı da güzel bulan vardır belki o da kendini güzel sanıyordur.

kimi zayıf kimi balık etli kimi minyon kimi boylu poslu kız sever. bilemezsin.

dünyada bir insan bile yoktur ki herkes tarafından beğenilsin.

mesela kadınlar kulübünde bir başlık vardı yakışıklı erkekler diye baktığımda şok oldum ya kimleri yakışıklı buluyorlar diye. :53:

birçoğuna ben yakışıklı demem mesela. :6:

ondan dolayı bana yakışıklılık güzellik kavramları çok soyut geliyor.

sen onun tipiysen ne ala neden hoşlanmasın.:23:

olabilir şekil a ben :27: benim eşim benden küçük gayet yakışıklı tabi artis gibi diyemem :9: bense gayet sade makyaj flan yapmayan şişman bir hatunum 7,5 senedir birlikteyiz nerdeyse 4 aylıkta evliyiz :16:

sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesin:ssz:Ünse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi....:16:Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...

Eki Görüntüle 1003522

Ama bu kadinda kolay kolay kimsede olmayan birsey var OZGUVEN... Adami gormus masasina gitmis teklif etmis bu kadar basit. Reddedilecegini bile dusunmemistir o ozvuvenle. Burada cogumuz bu kadindan daha alimlidir ama onun ozguveninin kacta kaci var acaba?

Bir erkek zaten seni karakterin için sevmişse sende onu aynı şekilde bu gerçek aşktır
Günümüzde nadir diye düşünüyorum bu tarz sevmeler ...

Ama bunların bir hikayeleri var.Bu adam daha ünlü münlü değilken bu kadının çalıştıgı bara gidiyor.Kadın Josh'ı beğeniyor ve içkiyle bir kağıt yolluyor."Dünyanın en şanslı erkeği olmak ister misin? Bu gece,numaram xxxx" diye.Josh kaçırmıyor tabi :27: Sonra sevgili oluyorlar,kadın Josh'ın menajeri oluyor resmen.Figüranlık ayarlıyor,kostümlerini seçiyor falan.Bugünlere birlikte geliyorlar.Josh çok karakteri düzgün bir adam,evlilik böyle olmalı.Ortada tipten ziyade bir azim,bir emek var..

Benim bildiğim erkeklerin böyle bir hikayesi varsa önce arabayı sonra evini sonunda da kadını deği§tirir....gerçi bazıları o kadar beklemeye de tahammül etmez ya......

olabilir şekil a ben :27: benim eşim benden küçük gayet yakışıklı tabi artis gibi diyemem :9: bense gayet sade makyaj flan yapmayan şişman bir hatunum 7,5 senedir birlikteyiz nerdeyse 4 aylıkta evliyiz :16:

Òzel değilse ne kadar yaş farkı var

Ama bu kadinda kolay kolay kimsede olmayan birsey var OZGUVEN... Adami gormus masasina gitmis teklif etmis bu kadar basit. Reddedilecegini bile dusunmemistir o ozvuvenle. Burada cogumuz bu kadindan daha alimlidir ama onun ozguveninin kacta kaci var acaba?

Doğru yazdığınız gerçekten özgüvenli kadın güzel olmasa bile dikkat çekiyor ve erkeklerinde en çok bu tarz kadınlardan etkilendiklerini düşünüyorum bende :31:

Evlenebilir, sevebilir ama asik olmaz, zannetmiyorum.. Erkeklerin ask anlayisi cok farkli..

Güzellik göreceli birşey mesela kimileri kenan imirzalıoğlu'nu yakışıklı bulur kimisi de (mesela ben) bulmaz kimisne göre bergüzar korel güzeldir bence güzel değil kısacası bakış açısına göre değişir.

Evlenebilir, sevebilir ama asik olmaz, zannetmiyorum.. Erkeklerin ask anlayisi cok farkli..

şuna katılıyorum erkekler en azından hoş buldukları kızlara aşık olurlar ama bunun için illa da süper güzellikte olmak gerekmez.

zaten etrafta kaç tane acayip güzel kız var ki. gayet herkese aşık olan erkekler de var.

belki konu sahibinin hoşlandığı çocuk da onu hoş bulacak ve aşık olacak.

hatta belki hoşlandığı çocuk o kadar da yakışıklı değil de konu sahibi elektrik aldığı için öyle görüyor.

biraz klişe olacak ama aşk elektrik iki kişi arasındaki çekim meselesi.

yok saçımı yapıyım şöyle yapıyım böyle giyiniyimle yaratılan şey yapay hoşlanmadır.

bana kalırsa aşkın temeli aradaki çekime dayanır aslında ya vardır ya yoktur. o çekim varsa karşındakini zaten hoş görürsün.

şuna katılıyorum erkekler en azından hoş buldukları kızlara aşık olurlar ama bunun için illa da süper güzellikte olmak gerekmez.

zaten etrafta kaç tane acayip güzel kız var ki. gayet herkese aşık olan erkekler de var.

belki konu sahibinin hoşlandığı çocuk da onu hoş bulacak ve aşık olacak.

hatta belki hoşlandığı çocuk o kadar da yakışıklı değil de konu sahibi elektrik aldığı için öyle görüyor.

biraz klişe olacak ama aşk elektrik iki kişi arasındaki çekim meselesi.

yok saçımı yapıyım şöyle yapıyım böyle giyiniyimle yaratılan şey yapay hoşlanmadır.

bana kalırsa aşkın temeli aradaki çekime dayanır aslında ya vardır ya yoktur. o çekim varsa karşındakini zaten hoş görürsün.

Bence bi insan kendini begenmiyorsa, onu kimse begenmez. O isigi yansitamaz cunku karsiya..

Konu sahibinin basligi direk 'guzel olmayan kiz'.

Bi insan her seyden once kendine guvenmeli..

Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...
sımdı sana basımdan gecen bı olayı anlatayım lısenın ılk senesınde bırısı ıle tanıstım. gayet ıyıydı tıpı bana gore :D yanımda gorenler aa sunlara bak falan derdi ama aldırmazdık baya surdu bu 1 yıl falan. yalanımız dolanımız olmadı ıkımızınde ama gel gelelım sıkıldım ben hersey tıp degıl.. sonra oda anladı sıkıldıgımı falan bitti. yani erkekler ilk basta kızların guzellıgıne onem verır ama bazısıda vermez. guzellıgın ona yetmezse tatlı dilile etkılersın.. yanı olasılıga vurursak %55 olabilir.. :27:

sana şu resimle cevap vereyim.Bu erkek bu kadına yıllardır sadık ve aşk doluysa bana hiç bir erkek çıkıp vıdı bıdı etmesin:ssz:Ünse ün yakışıklılıksa sonuna kadar e mütevazilik bu aşk bu sadakati de ekleyince gözümde 10 numara oluyor kendisi....:16:Yanındaki kadın çok mu güzel,bence sıradan bile değil.Al işte...

Eki Görüntüle 1003522

Aklımdan da tam bu örneği vermek geçiyordu :9::9:

Tabi ki erkekler ilk bakışta yanıma yakışacak mı diye yaklaşırlar çünkü ilk bakışta hiçbir erkek senin karakterini bilemez ki :31:

Sonradan eğer tanırsa ve karşındaki de adam gibi adamsa neden olmasın :9:

Boşuna demiyorlar güzellik göreceli bir kavramdır diye kesinlikle doğru ..

Son düzenleme:
en güzelide öyle oluyor...
dis güzelligim icin beni sevecek adam geldigi gibi gitsin, istemezdim...
ben esimi gördügümde bu cocuk bana bakmaz, elini sallasa ellisi demistim.
ama o öyle muhtesem bi insan ki, ellisini degil elli bininide getirsen yine beni secerdi.
sadece yüzümü degil, beni seviyor... bundan daha gurur verici birsey var mi?

nasil ki çok guzel kadinlar cok çirkin adamlara asik olabiliyorlarsa tam tersi de mumkun elbette.

kadini erkegi farketmez neye önem verdigindir onemli olan. zekasina asik olmussa kasinin gozunun sana cirkin gelmesi diye bir sey yok. gonul gözüyle bakmissindir çünkü.

kadinlara gore bu ihtimal erkeklerde biraz daha dusuk sadece ama imkansiz degil kesinlikle.

Eğer yakışıklı adamlar çirkin ya da az güzel kızlara aşık olmasaydı, halk arasında "Allah çirkin şansı versin" lafı olmazdı bi kere :1:

Back
X