• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakisikli erkek ve güzel olmayan kiz ??

Ben kendimi güzel bulurum severim aslında genelde. Ama bazen de aynaya bakasım gelmez.
Fakat emellerime alet ettiklerim hep yakışıklı adamlardı. Bir ortamda çoğu kızın dibini düşürecek tiplerdendi gerek çenesiyle gerek görüntüsü ile.
Hele sonuncusu . Bütün bir siteyi peşinden koşturdu yıllarca. :52: :52:

Ben sonuncusuna yakıştırmadım kendimi mesela. Ne bileyim. Çirkin hissediyordum kendimi.
Zaten insan kimi severse , onu güzel görür ve yanında kendini çirkin hisseder bence.
Çoğu arkadaşım, erkekler önce tipe,görünüşe bakar demiş. Haklı .
Ama herkese göre görünüş güzelliği de değişmez mi ? Mesela kimine yuvarlak yüz çirkin gelirken, kimi bunu beğenir.
Yani ben yakışıklı adamların yanında çirkin kız çok gördüm. Ama o da çirkin görseydi elini tutar mıydı?
Demek güzel görüyor. Tip tip de, neye göre kime göre? Herkes farklı bakar :34: :12:

Anlaşılan sen sadece görselliği önemsiyosun ve sen böyle düşünürken dediğin şey tabiki olmaz yakışıklı erkek güzel kadın ister (konu sahibinin bakış açısına göre )

aşk tan ne anladıgına gore degisir... :ssz:

üstelik "guzel degilse karakterlidir, birinden biri kesin olmalı " gibi bir durum olmak zorunda da degil bence, ikisi de olmayabilir.

Ben kendimi güzel bulurum severim aslında genelde. Ama bazen de aynaya bakasım gelmez.
Fakat emellerime alet ettiklerim hep yakışıklı adamlardı. Bir ortamda çoğu kızın dibini düşürecek tiplerdendi gerek çenesiyle gerek görüntüsü ile.
Hele sonuncusu . Bütün bir siteyi peşinden koşturdu yıllarca. :52: :52:

Ben sonuncusuna yakıştırmadım kendimi mesela. Ne bileyim. Çirkin hissediyordum kendimi.
Zaten insan kimi severse , onu güzel görür ve yanında kendini çirkin hisseder bence.
Çoğu arkadaşım, erkekler önce tipe,görünüşe bakar demiş. Haklı .
Ama herkese göre görünüş güzelliği de değişmez mi ? Mesela kimine yuvarlak yüz çirkin gelirken, kimi bunu beğenir.
Yani ben yakışıklı adamların yanında çirkin kız çok gördüm. Ama o da çirkin görseydi elini tutar mıydı?
Demek güzel görüyor. Tip tip de, neye göre kime göre? Herkes farklı bakar :34: :12:

Ya soylemeden gecemicem bugun forumda hep sizin yorumlarinizi gordum inanilmaz tatli bir konusma tarziniz(yazim) ve samimiyetiniz durustlugunuz var bu sekilde cirkin olsaniz bile tavlardiniz zaten :)

Ben hayatmda sayili kisiyi yakisikli bulmusumdur hayatta kolay begenmem ve Ben sevgilimi inanilmaz yakisikli buluyorum ve bircok yerde ortalamanin cok ustu bir tip bence ama eski esinin (cocuklugundan beri beraber oldugu kadin) resmini gordum soka ugradim bu kdr yakisikli bir adamin bu kdr cirkin(allah affetsin) bir kadinla ne isi olabilir dedim ama olmus iste ve o zamanlar o hicte cirkin gormemis o kadini hatta kendini asagi gormus..

Dehset cirkin adamlarla beraber olup yakisikliydi demesiyle meshur bir arkdsm sevgilimin resmini gorup kiz gibi fazla guzel ben daha erkeksi tipleri begeniyorm demisti bebej yuzlu okdugu icin :) gayet kasli ve erkeksi bir tiptir ama buda kz arkdsmn gorusu
Velhasilkelam neye gore guzel kime gore yakisikli? :)

Ya soylemeden gecemicem bugun forumda hep sizin yorumlarinizi gordum inanilmaz tatli bir konusma tarziniz(yazim) ve samimiyetiniz durustlugunuz var bu sekilde cirkin olsaniz bile tavlardiniz zaten :)

Teşekkür ederim canım :17: :17: Sağol :16:
Ama bence sen öyle gördüğün için . Yani bence sen çok tatlısın ve öyle görüyorsun :31:
Mest ettin cümlelerinle beni utandım yahu ... :21: :17:
İnşallah kız hadi inşallah, bir tane daaha böyle senin gibi güzel bakan ama karşıt cinsini ağıma düşürsem yeter, nikah masasına oturtcam :27:

Son düzenleme:
karşıdaki erkeğin karakterine bakar canım. eğer yakısıklı olduğu kadar sağlam karakterli biriyse seni neden sevmesin ki ? zaten sadece ambalajına değer biçecekse bırak da sevmesin. insan sevdikten sonra hiç kimse gözüne sevdiğinden daha güzel görünemez.

Bence bu herkesin bakış açısına göre değişebilir bir konu. Ben mesela kendimi çok çok güzel bulmam, bu yaşıma kadar beni sevenlerin hepsi de sen çok karakterli bir kızsın, çok iyi bir insansın diye iltifat etmiştir. Bir defasında dayanamayıp birisine bu ne ya çirkin miyim yani dediğim de ya hayır aksine çok güzel bir kızsın ama bir erkek sana bunu kolay kolay söyleyemez çünkü çok sert duruyorsun, o yüzden de insanlar hep karakterini övüyor yanlış anlaşılmamak için demişti. :9: Şimdi mesela bir çocuk var benimle tanışmak istedi, çocuk cidden çok yakışıklı, arkadaşıma dedim bu çocuk beni beğenmez diye, arkadaşım ya o fiziksel özelliklere önem vermez, seni çok hanım bulmuş dedi. Tabii sinir oldum, çirkinsin ama görüşelim mi diyo dedim, o da yok ya resmini görüp beğenmiş zaten, hoş kızmış dedi ama sen yanlış anlama diye söyleme diye tembihledi bana dedi. Buradan şu sonuç çıkıyor her erkek önce kız güzel mi diye bakar, ama eğer sen de karakter yoksa, istersen dünyalar güzeli ol, o iş olmaz... :34:

Çok saçma bir soru. Çirkin kızlar dönüp etraflarındaki güzel ruhlu ama çirkin erkeklere bakmaz da neden yakışıklı erkeklerin onları sevmelerini arzular. Samimi değiliz hislerimizde, düşüncelerimizde hiç samimiyet yok. Diğer insanların olgunca davranıp tipe değil karaktere ruh güzelliğine bakmasını istiyoruz ama biz ne kadarını yapıyoruz? Neden gönlü güzel bi adamla olmaz o çirkin kızda hep o çevrenin en yakışıklısına aşık olur? Sonrada bu dünya çok acımasız herkes tipe bakıyor diye ağlar. Çirkin bir kız ve yakışıklı erkek ilişkisi bence olmaz.

erkeklerin beğendiği kız tipleri çok farklı bazısı beyaz tenli etli butlu sefer bazısı zayıf esmer tenli sever illa çok güzel olması gerekmez ama ilk intibada güzelliğe bakarlar yani

erkeklerin beğendiği kız tipleri çok farklı bazısı beyaz tenli etli butlu sefer bazısı zayıf esmer tenli sever illa çok güzel olması gerekmez ama ilk intibada güzelliğe bakarlar yani

Bence de, yani hicbir erkek fiziksel olarak cekilmedigi bir kiza gitmez. Bence hikmet, herkesin farkli insanlari cekici bulmasinda, herkesin zevkinin farkli olmasinda.

Mesele bana gore en cekici, guzel kadin Ask-i Memnu Bihter :1: Hintli bir arkadasim beni diziyi seyrederken gordu, ben de ona bu fikrimi soyledim. O da bu kadinin neresi guzel, bence cok zyif dedi. O sirada Nihal sahneye cikinca, bu daha guzel dedi , inanmadim :53: Bu arkadas bir de saglikli, tombikce , pembe yanaklari seviyor; bana gore tombik yanak bir kadini sevimli yapar, ama cekicilikten uzaklastirir.

Yani herkesin zevki farkli, bize guzel gelmeyen bir kadin bir erkege guzel gelebilir...erkek ve kadin zevki cidden cok farkli. :3:

Her erkek güzellik delisi olnuyor ki..bakıyorsun cok yakışıklı adam yaninda normal bir tip kiz yada tam tersi.istese daha guzelini bulur ama iste..bence eskidendi o güzellik bir numaralı kriter.artik erkeklerde mantigina uyan hayatini kolaylastiran calisan özellikle memur kesimden kizlar ariyor.ben bunu cok gördüm.

bence kimse bu çirkin kız! kendine bakım yapıp güzelleşmeli..:23:
sonuçta o erkeğin arkadaşlarının "olum ne buluyosun şu kız da?" sorularına üzülmez mi? yada sevgilisinin bi kız arkadaşı geldiğinde kız güzelse kendini kötü hissetmez mi?
tabi soruyorum neye göre kime göre çirkin?
ama yinede yakışıklı erkeğin yanındaki çirkin kız olarak görüyorsa kendini (eminim öyle değildir, herkesin kendine göre bi güzelliği var)
bi yerden başlamalı biz ki çirkin bettyle büyümüş bi nesiliz bu gaz bizde var. yani bende var :1: forumdaki herkes seve seve yardım edebilir.
dine bağlamak istemem ama şu da var yaratan hepimizi çok güzel yaratıyor. sadece biraz bakım:54:

Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...

aşık olmanın görünüşle çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum.. belki dikkat çekici olabilir ama bir kişiye sırf güzel diye aşık olunmaz bence.

Back
X