- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
yakışıklı olsun olmasın erkekler güzel olmayan kıza bakmıyor bence...onlar için önce tip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendimi güzel bulurum severim aslında genelde. Ama bazen de aynaya bakasım gelmez.
Fakat emellerime alet ettiklerim hep yakışıklı adamlardı. Bir ortamda çoğu kızın dibini düşürecek tiplerdendi gerek çenesiyle gerek görüntüsü ile.
Hele sonuncusu . Bütün bir siteyi peşinden koşturdu yıllarca.![]()
Ben sonuncusuna yakıştırmadım kendimi mesela. Ne bileyim. Çirkin hissediyordum kendimi.
Zaten insan kimi severse , onu güzel görür ve yanında kendini çirkin hisseder bence.
Çoğu arkadaşım, erkekler önce tipe,görünüşe bakar demiş. Haklı .
Ama herkese göre görünüş güzelliği de değişmez mi ? Mesela kimine yuvarlak yüz çirkin gelirken, kimi bunu beğenir.
Yani ben yakışıklı adamların yanında çirkin kız çok gördüm. Ama o da çirkin görseydi elini tutar mıydı?
Demek güzel görüyor. Tip tip de, neye göre kime göre? Herkes farklı bakar![]()
![]()
Ya soylemeden gecemicem bugun forumda hep sizin yorumlarinizi gordum inanilmaz tatli bir konusma tarziniz(yazim) ve samimiyetiniz durustlugunuz var bu sekilde cirkin olsaniz bile tavlardiniz zaten :)
erkeklerin beğendiği kız tipleri çok farklı bazısı beyaz tenli etli butlu sefer bazısı zayıf esmer tenli sever illa çok güzel olması gerekmez ama ilk intibada güzelliğe bakarlar yani
Iyi aksamlar kardeslerim.. Kisa bi soru sormak istiyorum.. Sizce oldukca yakisikli bi erkegin cok güzel olmayan normal güzellikte bi kiza asik olma olasiligi ne kadar. Yani karaktere asik olunabilirmi ? Okuyan ve cevaplayan herkeze cokkk tesekkurler...