Merak ettiğim bir konu var.Daha doğrusu emin olmadığım ama farkettiğim ve sizin de bu konuda ne düşündüğünüzü merak ettiğim bir konu
Erkekler güzel kadınları sever.Bunu hepimiz biliyoruz.
Peki Yakışıklı erkekler de arkadaş seçimlerinde de güzel kadınları mı seçerler?
Allahın selamını vermekten kaçınırlar bazen
Çünkü bunu hakedecek kadar güzel değilsindir,biraz fazla kilon vardır,vs..
Erkekler gün geçtikçe daha mı acımasız oluyor ne?
valla su an var ya erkekler hakkında hicbirsey duymak dusunmek istemiyorum
hepsi ayni ve basit
o kadar uzun uzun dusunmeye bile gerek bunlari
bi tanesi izle hepsi ayni iste
isine gelenle arkadaslik ederler bunu diyim sana
ben de çevreme bakarak düşündüm bunu şimdi.
gerçekten de güzel kızlarla arkadaşlık ediyorlar.
karakterin hiçbir önemi kalmadı erkekler içinde..
gerçi kızlar için de belki aynıdır bu.
ben sizin gibi düşünmüyorum
yakışıklı erkekler güzel kızlarla dostluk kurmak istermiş falan...
sehir efsanesi bunlar
erkek eger yakışıklı oldugu kadar zeki ise kendi gibi zeki kızlarla arkadaşlık kurmak istiyor
sempatiklik ariyor, sohbet edebilmek, anlaşilmak istiyor
bir erkek için sevgilinin aptalı çekilebilir(amaç bellidir) ama arkadaşın aptalı cekilemez
ne alakası var yakışıklı olmak ve görgü adap sahibi olmak farklı şeyler şimdi sana bir allahın selamını fazla görüyorsa dışı cilalı içi boş adamdır bu adamın verdiği selamdan ne olur:)) bu arada erkekler ilk başta güzele gelir sonra aşka gelirler
bencede görüntüye önem veren erkeğin amacı başkadır gurbaya kesinlikle katılıyoruma.s
arkadaşlıkta önemli olan fikirdir anlaşabilmektir sıkılmadan sohbet edebilmektir
çok yakışıklı veya güzel olabilir ama iki kelimeyi bir araya getiripte sohbet edemez insanı sıkar
Eğer ki bir insan size dış görünüşünüzle değer verip konuşuyorsa hiç muhatap olmayın
bana güzel olduğum için değer verecek adamla hiç işim olmaz :dilcikar:
ne demişler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter.....sengözlerimebaksanab
valla su an var ya erkekler hakkında hicbirsey duymak dusunmek istemiyorum
hepsi ayni ve basit
o kadar uzun uzun dusunmeye bile gerek bunlari
bi tanesi izle hepsi ayni iste
isine gelenle arkadaslik ederler bunu diyim sana
haklısın aslında hiç öyle fazla düşünmeye gerek yok hepsi nasılda birbirinin aynı
gerçi onlara kalırsa kız milleti işte hepsi aynı deyip çıkıyorlar işin içinden..
onlar başka şeylerin peşine düştükleri için peşine düştükleri şeylerin arkasından bu çıkıyor bu sefer suçu kız milletine yüklüyorlar..bizler sevginin peşindeyiz duygularımızla hareket ederiz paraydı zenginlikti bir kızı da bunları istemekle suçlayamayız çünkü bi kadın geleceğini garantiye almak ister bunu daçok görmesinler değilmi a.s.
amaan çok da umrumdaydı beğenmeyen slm vermesin :enbuyukkk:
malesef bu eski köye yeni adet oldu..
ama bu arkadaş seçme konusunda genelleme yapmamak lazım..
buna dikkat etmeyen erkekler de vardır ama malesef çoğu ediyor..
çünkü erkekleri bu dönem öyle bir hale getirdi ki(hepsi için söylemiyorum) arkadaşı olan bir kızdan bile baktıklarında haz almak istiyorlar..
daha doğrusu dönem demeyelim de bu dönemdeki kız tipi bu durma getirdi erkekleri..
ben erkekleri çözemedim..
çözersem gelir burda anlatırım söz veriyorum..
cnm ya tabiki hepsini genelleyemeyizki ama çoğunluk böyle demekle haksız değiliz sanıyorum..
buna dikkat etmeyen erkek ya kendisi de tipsizdir yada tipsiz olduğunu düşünür ve güzel kadınların kendine bakmayacağını yada arkadaşlılk yapmayacağını düşündüğün için aramaz kızlar erkekler kendi dış görünüşleri hakkında kızlardan daha fazla kafa yoruyor bence daha fazla kompleks yapıyorlar çok da iyi oluyor oh olsun onlara tatlicadiarzu
bilmiyorum valla erkekler kızları da kendine benzetti :1no2:
Bu konuya kendi çevremi düşünerek cevap vermem gerekirse...
Sanırım ben şanslı kesimdenim...
Çünkü arkadaşlarımlarım hepsi görünüşüme değil kişiliğime,düşüncelerime,davranışlarıma önem veren kişiler...Zaten görünüşümden dolayı arkdaşlık etmek isteyen kişileri yanıma yaklaştırmam bile...Benden uzak allaha yakın olsunlar derim...Bana yakışıklı arkadaş değil...Düşünceli arkadaş lazım...Seçilen değil seçen kişi olmak isterim açıkcası...
Bu bir gerçek istisnalar dışında erkekler arkadaşlıkta olsun sevgili seçimlerinde olsun zor kızları severler...Görünüşümden dolayı benimle arkadaşlık yapmayan bir insan açıkcası hiç ama hiç umrumda olmaz bende onu görmezden gelirim...Ki bu tarz karaktere sahip insanlar karşıma çıkmadı değil...Görmezden geldim ve kendileri konuşmak için çabaladılar..Ama nafile...jeyyar
suuuççç bizdeeee çünkü bulunmazz hint kumaşıı muamelesii yapıyoruzz :mymeka:
sonradaa onlarr kendilerinii bi halt sanıyorr, insann olmadann insan seçiyorlar!
zor günümde yanımda olmasını istediğim kalbini sevdiğim
adam ya da kadın güzel olsa ne farkeder çirkin olsa ne ...fisfisfis
benimle susmasını benimle kalbini konuşturmasını ne istediğimi bilmesi
benim canım sıkkın olduğunda nen var irem deyip derdime derman olmaya çalışması
benim için yeter de artar bile Şeniz
Allah beğenmiş Yaratmış beğenmemek benim veya erkeklerin ne haddine
beğenmeyenin cehenneme kadar yolu var buyursun gitsin
walla kızlar ben hep buna dikkkkat ettım,
ulen dedım ben cırkın bı kız degılım normal bır guzellıgım cok guzelım de demem yani cırkın sayılmam
bakıyodum acayıp yakısıklı erkeklerın yanında guzel guzel kızlar yahu dıyodum bunlar bırbırını nasıl buluyor ben neden hep gıdıp armut gıbı erkeklerı buluyorum tıfıl tıkknaz cırkın benden kısa zayıf garıp görunuslulerı begenıyorum dıyodum kı ben genelde cırkın erkek begenıyorum sonucunu cıkarmıstım
ama son bı iki sefer ugrastım ve dengim erkek buldum
yani aslında bıraz seçimle de alakalıymış
en son way be dedım yakısıklı erkekle de cıkılabılıyomuş
bıraz çaba meselesı sanırım denk gelme meselesınden öte ugrasmak gerekıyo secıcı olmak gerekıyomuş. a.s