• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakışıklı kaynınız ve eski sevgilinizz (rezalet!!!)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasil yani sadece bi benzerlikmi var yoksa gercekten bes yil onceki sevgilimi o resimdeki

Olabilir....koskoca dünya cok kücükmüs aslinda.:delphin:

Nerden nereye benim bir arkadasin eski sevgilisi esinin en yakin kankasinin kuzeni cikti.
Hemde almanya ile türkiye mesafesinde.....:hulya:

Vallaha ne denirki? Eger müstakbel kayni o kisi ise ve arkadasin hala ona karsi bos degilse hicte tanisma faslina girmeden bu isin icinden siyrilmaya baksin, cünkü durum oraya kadar gelirse muhtemelen sadece arkadasin degil müstakbel kaynida onu taniyacak....ve kardesine oglum ben bu kizla ciktim diyecek.....ehhh ondan sonra sevgilisi hala onunla evlilik düsleri kuracakmi sence?:kahve:

Mantikli düsünmek lazim....:delphin:

Ayrica neden önce bir görsün tanissin diye akil veriyorsunki arkadasina? Isim diye birsey var, madem cok benziyor ve isimlerde tutuyor daha ne?

eğer eski sevgilisinin sadece gül cemaline yanıksa
illaki zor bir dönem geçirecektir
ama eski sevgilisinin tavrına kişiliğine falanına feşmekanına aşık olmuşsa
kaynı olacak kişiyle tanışınca geçer
yüzleri gibi huylarıda benzeyecek değilya
hem sonra kaynı ona yengesi gözüyle bakacak
oda kaynına abi gözüyle bakarsa bi problem çıkmaz

ayrıyetten eğer sırf eski sevgilisine benzeyen bir adam görüp
oha falan olabiliyorsa
evlenmeden önce biraz daha düşünmesi gerekir
aklının hala eskide olup olmadığını etraflıca irdelemesi gerkiyor bence

Olabilir....koskoca dünya cok kücükmüs aslinda.:delphin:

Nerden nereye benim bir arkadasin eski sevgilisi esinin en yakin kankasinin kuzeni cikti.
Hemde almanya ile türkiye mesafesinde.....:hulya:

Vallaha ne denirki? Eger müstakbel kayni o kisi ise ve arkadasin hala ona karsi bos degilse hicte tanisma faslina girmeden bu isin icinden siyrilmaya baksin, cünkü durum oraya kadar gelirse muhtemelen sadece arkadasin degil müstakbel kaynida onu taniyacak....ve kardesine oglum ben bu kizla ciktim diyecek.....ehhh ondan sonra sevgilisi hala onunla evlilik düsleri kuracakmi sence?:kahve:

Mantikli düsünmek lazim....:delphin:

Ayrica neden önce bir görsün tanissin diye akil veriyorsunki arkadasina? Isim diye birsey var, madem cok benziyor ve isimlerde tutuyor daha ne?

bi dk yaa kafam karıştıı:uhm:
sadece benzetme yokmu ortada
ex sevgilisi olma ihtimalimi varakannehir

adamın adını sanını bilmiyor musunuz ya?

eğer o kişi o kişi ise yapacak tek birşey var...

benzetilmiştir sadece heralde galiba sanırsam

aklıma cem yılmaz'ın bir repliği geldi ama söylemem ayıp kaydirigubbakcemile3

çocuk mu arkadaşın? saçma sapan işler. 5 yıl önce aşık olduğum adam ayaklarıma kapansa yine onu istemem, kaldı ki ona benzeyen biri, hem de sevgilimin abisi.. yuh devenin sol pabucu...

ne var bu durumda? anlam veremedim benzer benzemistir benziordur...
ne oldu yoksa asik mi olmus kiz yeniden ne yani? normal bi durum unutur gider :S

Benim anladığım kadarıyla sadece benzetmiş.
Ve çok yakışıklı bulmuş, gördükçe iç geçiriyor galiba arkadaş, eski sevgilisine benzettiği içinaklinialirimsmile

Bana kalırsa hala unutamamış eski sevgilisini. Bir resimdeki benzerlik bile bu kadar etkilediyse, hiç evlenmesin o kişiyle derim:delphin:

kızlaaar alemsinizz ya:roflol::roflol::roflol: kaynı eski sevgilisi fln değil sadece benzetme işte amaan başlık ta baya dikkat çekmişş hee:teytey:

yuh yani puhaha:roflol:
Allah cezanı vermesin ya ben bile bu kadar karıştırmadım:mymeka:
başlığı görünce ne sandım biliyor musunuz?
şimdi kızın eski sevgilisi, şimdiki kaynıyla basılmış.....gibi bişi...
adamları homoseksüel yaptım 2 dk dA.. :bbo:

Eh nolmus yani benziyosa ortaligi bukadar velveleye vermenin ne alemi varki........

Bende ayni arkadaslar gibi sandim kayni eski sevgilisimi???
Ama sen benzeme diyosun!!!
Benzeye bilirdi fotografa baktiginda ilk gordugu sey bumu unutamamis arkadasiniz heralde ex sevgilisini.
Kusura bakmayin ama konu bana biraz sacma geldi....

çok saçma düşünceler bunlar ya.
eski sevgiliyi unutamadıysa neden evleniyor,
evleniyorsa "yakışıklı kaynım" nasıl bir tabirdir?
ayıp cidden.

başlığı görünce ne sandım biliyor musunuz?
şimdi kızın eski sevgilisi, şimdiki kaynıyla basılmış.....gibi bişi...
adamları homoseksüel yaptım 2 dk dA.. :bbo:

e bu başlığı okuyanda başka birşey çıkaramaz zati:roflol:

hiç bişi anlamadım ben yahuubayanssulusmile
konu başlığıyla içeriğin hiç alakası yok.:smiley-cool:
hele parantez içinde ki rezalet de ne ola.:roflol:
başlığı okuyunca kesin gene bi baskın olmuş dedim kendi kendime.alsanaalsanasmile

Back
X