Yakışıklı olunur mu ? Yoksa yakışıklı doğulur mu?

ManyetikKarpuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
167
0
0
İstanbul
Kızlar, öncelikle herkese merhaba ...

2 sene evvel başımdan geçen bir şeyi anlatacam size ;

Ben o zaman lise son sınıftaydım bizim sınıftan biri benden hoşlanıyordu. Bana çıkma teklif etti . Çocuk uzun boyluydu . Ama zayıf olduğu için mi yoksa sivilce falan olduğu için mi beğenmemiştim onu . Kabul etmedim o yüzden.

Aradan iki yıl geçti.
Eski arkadaşlar ile bi yerde toplanmaya karar verdik . O da gelmişti oraya. Onu görünce gözlerime inanamadım. Boyu 1.85-1.90 falan kilo almış , sivilceleri falan geçmiş fıstık gibi olmuştu . Kendi kendime nasıl bunu kaçırdım dedim . 1 haftadır içim içimi yiyor acaba hala benden hoşlanıyor mu diye.

Velhasıl kelam sormak istediğim soruya geleyim .

Yakışıklı olunur mu ? Yoksa yakışıklı doğulur mu ?

Yakışıklı doğulur!!!:74:
Adam sivilceli de olsa,kilo alıp verse de,paspal da giyinse,kirli sakal ya da top sakal bıraksa hatta sinek kaydı traş da olsa adam yakışıklıysa yapacak bir şey yok kardeşim!:16:
Hatta zamanla tipi iyice oturur iyicene hoş görünür insana!:nazar::69:

Yakışıklı doğulur!!!:74:
Adam sivilceli de olsa,kilo alıp verse de,paspal da giyinse,kirli sakal ya da top sakal bıraksa hatta sinek kaydı traş da olsa adam yakışıklıysa yapacak bir şey yok kardeşim!:16:
Hatta zamanla tipi iyice oturur iyicene hoş görünür insana!:nazar::69:

O zaman şöyle dersek nasıl olur ;

Bazı erkekler karizmatik değil ama yakışıklıdır , bazı erkekler ise yakışıklı ama karizmatik değildir...

Bir de bazı erkekler vardır hem karizmatik hem de yakışıklıdır, işte onların tadından yenmez .

O erkekleri genelde başkaları kapmıştır :((

O zaman şöyle dersek nasıl olur ;

Bazı erkekler karizmatik değil ama yakışıklıdır , bazı erkekler ise yakışıklı ama karizmatik değildir...

Bir de bazı erkekler vardır hem karizmatik hem de yakışıklıdır, işte onların tadından yenmez .

O erkekleri genelde başkaları kapmıştır :((

Karizma neyim anlamam ben!:19:
Beğendiysem olay bitmiştir.
Bazıları kapık olsa da elbette bizim gibi hayallerini arayanlar da vardır ve bir gün bir yerlerde çarpışılır.:nazar::69:

Yakışıklı doğulur:82:
Yakışıklı olmayıp sevecen tatlı olanlar da vardır elbet ama konumuzun yakışıklılık olduğunu düşünerek onları es geçiyorum...
Kıyafetle saçla başla yakışıklı olmaya çalışanlar da uğraşmasınlar fazla, bir gün kendinize bakmazsanız hemen aslınıza dönersiniz:19:
Çirkin kadın yoktur sözü bizim için, siz kendi derdinize yanın:27:

olay ye kurkum ye mi:) cirkindi kabul etmedim simdi yakisikli olmus duusnsemmi:) hehehe maskeye degil yuregine bakin bence.. maskesi ne kadar yakisikli olsada mutlaka bitecektir birgun:) iletisim ve iyi yurek kazanir:) bunu cok defa tecrube ettim.. yakisiklilik kazandiginda durum genelde husran oluyo:) istisnalar kaideyi bozmaz ama guzel ve begenilen olunca sanki cogumuzun burnumu kalkiyo ne:)

yakışıklı doğulur bence kimisine Allah bi güzellik,tip,karizma veriyo ki waowwww diyosun yani :34:
hele bi de buna giyim kuşam da eklenirse tam olur yani

Demekki sen sadece dış görünüşe bakıyosun
Adamın huyu ne suyu ne hiç bişey bilmeden pişman olmuşsun:1:

Sorunun cevabıda ne yakışıklı olunur nede doğulur
Erkeklerde estetik yaptırıyo artık bambaşka bir insan oluyolar
Kimi nezaman ne olcağı belli olmaz işte:97:

buda şunun gibi olmuş
çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır..
tipsiz erkek yoktur, bakımsız erkek vardır.. :37:
püff bence insan bakımlı ve ağırbaşlı olduktan sonra gerisi olur diye düşünüyorum.
sonuçta yakışıklı olmayan ama sevilen erkeklere sempatik diyoruzz olay bu :27:

doğarken biraz alt yapıyla doğmuşsa eğer; gerisi bakım giyim spor ile yakışıklı hale gelinebilir.. engin altan düzyatan'ın koçum benim dizisindeki hallerine bir de şimdiki haline bakın ne demek istediğimi anlayın..

doğarken biraz alt yapıyla doğmuşsa eğer; gerisi bakım giyim spor ile yakışıklı hale gelinebilir.. engin altan düzyatan'ın koçum benim dizisindeki hallerine bir de şimdiki haline bakın ne demek istediğimi anlayın..

Hakkaten çok değişmiş . Bu da gösteriyor ki yakışıklı doğulmaz , olunur :)) yani ben haklıyım :61::61:

$engn2.webp $d4055_CANLIPARA.webp

:9::9::9: Ornek superr yaaaa!!

Bence olunur!! Eskiden yakisikli dedigim adamlar simdiki hallerini gorunce sasiriyorum ya! Ve tam tersi olanlar oluyor, simdi onlari gorunce vayyyy be nerden nereye diyesim geliyor :9:

Back
X