yakisiklilik-guzellik ciftlerde esit olmali mi ??

vallejo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
354
67
38
Konya
Mrb kizlar uzun suredir takip ediyorum size bugun uye oldum .bikac aydir ciktigim biri var aile dostumuz cocuk cok sempatik esprili cana yakin fakat fazla yakisikli degil fizik olarakta uzun degil bu kisi dun ailesine benimle ciktigini soylemis dun annesi beni aradi annemde yanimdaydi onunla ciktigimi bilmiyodu ve suphelendi bende cikmiyoruz ama beni seviyomus diyiverdim ama yengem kuzenlerim ve annem kimse olumlu bakmadi senin yanina yakismiyo diye benimde kafam karisti ilerde bunu sorun yapar miyim bilmiyorum akil verir misiniz biraz ??

Son düzenleme:
Arkadaşa katılıyorum, sevseniz hiç aklınız karışmazdı.

Biri benim sevdiğime çirkin diyecekte, ben onun lafıyla ilişkimi sorgulayacağım...Konuşturmam bile.
.

Son düzenleme:

şöyle bir laf vardır canım kuzguna yavrusu anka görünürmüş. senin annen yengen kuzenin diye yanına yakıştırmıyorlardır.

sen zaten aşık değilsin o belli çocuğu oyalama boşuna. şu yazınla da bana ayrıca itici geldin.

bence sen daha şimdiden sorun yapıyorsun ileride yapıcağın garanti. çocuğa acıdım valla madem böyle düşünüyorsun çocuğun da zamanını çalma.

emin ol kimsenin çevresi kimseyi yakıştıramıyor. hep böyledir. muhakkak sana yakışmıyor lafları yapılır.

zannedersin o kişi de bulunmaz hint kumaşı. insanların ailesi neticede kimseyi yakıştıramıyorlar.

emin ol onun çevresi de seni beğenmez.

Kaç yaşındasın sen? Bu soruyu 18in üstünde birinden beklemem açıkçası.

Yakışıklı olup seni umursamayan, arayıp sormayan, ilgilenmeyen birini mi istersin (en az üç konu açılıyor günde bu tarz şikayetlerden burda)
yoksa yakışıklı olmasa da beni sevsin, el üstünde tutsun mu dersin.
İki örnek sadece illa bu iki uç olacak diye bir şey yok tabiki.
İlk yorumdaki gibi sevsen kafaya takmazdım böyle şeyleri bence de. Belli ki sevmyorsun. Ya da yakışıklı değil diye sevmeyi istemiyorsun.

arkadaşlara katılıyorum canım sevseydin takmazdın. nişanlımın son dönemler saçları döküldü biri bişey dediği zaman benim dedğim aynen şu " o benim için dünyanın en yakışıklısı en sırma saçlısı" :))) takmıyorum yani

bence bu düşünceler çok saçma ileriyi kimse bilemez ama sen milletin lafını bu kadar dert ediyorsan ve edeceksen bence çocuktan ayrıl çocuga da kendine de yazık etme. ayrıca sen nasıl birlikte oldugun kişiye laf söyletiyosun ki ben olsam ağzını actırmazdım kimsenin. kime düşmüş benim sevdiğim kişiyi yargılamak.

Yakışıklılık güzellik mi? Kime göre neye göre? ?

Ya her zaman koruyorum onu bzen saci sakali uzuyo falan kuzenim ona sakadan maymun diyo seviyorum ben o maymunu diyorum.surekli sen guzelsin cikma onla diyolar ayrilmiyorum seviyorum ama ben her konuda cabuk gaza geliyorum bu yuzden kafamin karismasi

Kız sen bilmiyormusun?
Eş seçiminde;
- erkek kızdan daha zengin olacak,
- erkek kızdan daha eğitimli olacak,
- erkek kızdan daha çok para kazanacak,
- erkek kızdan daha kültürlü olacak,
- erkek kızdan daha statülü+kariyerli olacak,
- erkek kızdan daha uzun olacak,
- erkek kızdan daha yakışıklı olacak...
kurallarını.

Ayy sonra da "kadın erkek eşit olmalı" filan diye komiklikler yapıyoruz.

kime göre neye göre güzelsin? kendi ailene, çevrene göre tabi güzel olacaksın sonuçta kuzgun-yavrusu ilişkisi.. ama bence de çıkma bu çocukla, önce biraz olgunlaş.. mesela yüz güzelliğinin, kalp güzelliğinden daha değerli olmadığını öğrenene kadar

Aşk bütün farklılıkları dengeler canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…