- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- 73
- Konu Sahibi heceyarisi
Kizlar ne dusuncegimi bilemedim. Annemle malum hep ayri oldugumuz icin bu zamana kadar aramizda pek bir samimiyet yok. Ve anne kiz olarakta birbirimizi pek tanidigimiz soylenemez. Okulunu yarida biraktigindan evlenmek icin meslegi yok kendisinin ve hep cok gucsuz oldugundan dolayi beni sinir etmistir. Surekli farkli iliskilerde sirf finansal yonden destek almak icin. Neyse yeni yeni kendi basina calismaya basladi. En son bi yerde calisti. Genelde temizlik islernde calisiyo. Calistigi kadinla bende konustum cok iyi bi kadin gibi geldi ilk basta ama sonradan baya agir laflar etmis annemin dedigine gore. Bi arada evden biseylerin kayboldugunu soylemis. Annem ordan ayrildi. Simdi yeni bir kadinin yaninda bu kaidn gercekten iyi anneme cogu konuda destek oldu. Bugun yine annem aradi ve kadin ona degerli esyalarinin oldugu kutu yok demis. Kadin eve yeni tasindigi icin bulamamis olabilir belkide. Ama simdi iki yerde boyle bisey olunce dusunmeden edemedim dogrusu. Her ne kadar yakistirmasamda icime kusku dusuyo acaba mi??