Arkadaslar merhaba. Anneme o kadar söylememe rağmen gitmiş sayıyla altin istemiş. Kendimi cok kotu hissediyorum.
Bastan alayim. Uc ay sonra düğünümüz var kayinvalidem dun annemi aramış . Cocuklar nikah günü baksınlar eylülde evlendirelim. Yöreniz nedir ne istersiniz demis. Annemde bu soruya karşılık siz ne yapabiliyorsaniz ama benim içimden geçen bes bilezik bir de hasir set demis.
Cok moralim bozuldu. Yani sayı verilmesi su bu demesini hic istemiyordum. Ama yaptı yapacağını.
Kayinvalidem ev yaptırıyor su an bizim için aile apartmani. Bir borcun altına girdi. Ev olmasa cok şey yapmak isterim ama ben 100 gr altin yapabilirim diye dusundum demis. Annem de düşünüp kendinizce yaparsınız demis ama benim annem biraz dik konuşmuş sanirim.
Ben araya soğukluk girmesini hic istemiyorum. Yani böyle şeyler ara bozmasın istiyorum ama kayinvalidem sanirim zaten ev yaptırıyorsun gücünüz neye yeterse demesini bekliyormuş. Kendince haklıdır. Annemle de kavga etmek istemiyorum. Nisanlima hasir set yapamayız oglum demis normal set aliriz demis. Ben bunu annemle konuşacağım insanların gücü buymuş diye. Ama kavga etmek istemiyorum. Annemle bu konuyu nasil konuşurum, bir de bu mevzu araya soğukluk acar mi bunlar normal şeyler mi? Keske sayi vermeseydi cok dedim dinlemedi beni. Napicam bilmiyorum artık