- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Cok güzel ozetlemissinizNe güzel söylemiş babanız. Bazıları burda okuyorum da yok her şeyi erkek ailesi yapıyormuş, kızın ailesi anca istermiş bide beğenmezlermiş. Erkek ailesi ev alırmış mobilya alırmış kızın aileside sadece tabak çanak alırmış yinede yaranamazlarmış. Yemişim evlerinide taktığı takılarıda sanki gelini düşünüyorlar da yapıyorlar. Taktıklarıda onların, evleride onların valla. İstemeye gelince takıları bir güzel istiyorlar geri. Boş işler ya. Şimdi bu konuda da geline yapılan bir ev var :)) Kimse bir şey yapmak zorunda değil yapmasın da zaten ama bari gelinimize ev yapıyoruz denmesine şimdi onlarda haklı düşündüğümde.. oğlum dizimin dibinde olsun, gelin bana hizmet etsin, istediğim an müdahale edebileyim, hep birlikte olalım, her şey bizim kurallarımıza göre olsun diyecek halleri yok

Konu sahibi girme hic o toplara. Böyle bi mesele icin aileni de karsina alma.
Altinla tabi ki değer ölcülmez ama karsi taraf hic iyi niyetli gibi gelmedi bana.
Ben de hicbisey istemedim ailem de istemedi hatta babam sart kostu biz bisey istemiyoruz içinizden ne gelirse dedi. Ama tek sartim su sonra cocuklarin ellerinden almaya kalkmayin altinlari falan dedi.
Sanki babam bunu söylememiş gibi kadın basladi altinlar diye pesimizde dolanmaya.
Yani dicegim o ki. Sen ne kadar alcakgonulluluk yapsan da degerin bilinmicek. Kimse ooo bu kız nasil da terbiyeli gözü tok bilmem ne demicek. Altinlari vermedi dicekler... bu böyledir. O yüzden annenle sakın kavga etme bunun icin cok pisman olursun. Annen karsi tarafi tanimis ki böyle davraniyo birak girme araya.
Bırak annen sert davraniyosa davransin bazi insanlar hakediyo. Sinsilik yapmasin karsi taraf da o zaman. Ev yapiyoruz falan hikaye hepsi inanma. İmzayi atana kadar hepsi.