Yaklaşık 4 aylık evim huzurlarınızda...

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
Selam kızlar,evleneli yaklaşık 4 ay olucak bir kere taşındığımız için çok süs eşyam yok bu evimize taşınalıı 2 ay oldu.İşte karşınızda benim süssüz evim :):)Buyrun içeri girelimmmm

Oturma odamızzz:80::80::80:

Burasıda giyinme odası yada ütü odası

Yatak odasına doğruu yol alıyoruzzzz

Banyomu değiştirmek istiyorum aslında dolabı kaplamak için çalışmalar içerisindeyimm :):)

İşte pembiş ve mor perdeli mutfağımmmm

Veee son olarak salonumuzz :82::82:

İşte buda yemek takımım kızlar

Çok beğenerek aldığımmm kahvaltı takımım ve su takımım

Azönce yaptığım fotoğraf ağacım sizce nasıll????Resimleri kırpsam olurmu öyle mi kalsın???

Evetttt bukadarrr biz erdik muradımıza darısı tüüüm bekarların başına inşallahhhh AMİN

Son düzenleme:
güle güle oturun canım salon koltukların çok hoş ama evin bana çok süslü geldi yatak odan çok kalabalık görünüyo ben eşya sevmediğim için belkide az ama öz olsun düşüncesindeyim...

güle güle oturun canım salon koltukların çok hoş ama evin bana çok süslü geldi yatak odan çok kalabalık görünüyo ben eşya sevmediğim için belkide az ama öz olsun düşüncesindeyim...

Süslü şeyleri çoook seviyorum canımm ya vazgeçemedim bitürlü :) aslında yatak odamda sadece yatagım vardı ama işte gelen gidenler tuvalet masasını oraya koy dedıler daha cok yatak odası gıbı dursun dıye.Aslında o giysi odasındaydı
Ne yapsam geri mi alsamm??? :) Yorumun için teşekkür ederimmm canım

Güle güle oturun.
Mutluluklar dilerim.

Evin çok şirin. Perdelerini tam göremesem de çok hoşuma gitti. Sade benimkiler gibi

Güle güle oturun.
Mutluluklar dilerim.

Evin çok şirin. Perdelerini tam göremesem de çok hoşuma gitti. Sade benimkiler gibi

Teşekkür ederim yorumun için.Sakallı tülden yaptırdım gece çeker koyarım yakından gündüz ışıktan net olmadı canım

hımm anladım canım şimdi istersen şöyle yapabilirsin komidinin üstündeki bebekleri kaldırıp oraya şık bir gece lambası tuvalet masasının üstündekileri de topla bir iki bişey koy takıları şık kutulara doldur makyaş malzemelerinide öyle kutulara koyup sakla tabi bu benim fikrim canım sen beğeniyosan sorun yok evinin heryeri çok güzel ama yatak odası bana fazla kalabalık geldi

güle güle oturun evinizde çok güzelbir eviniz var manzarayı görünce öerka edip baktım sakaryadaymısınız burası kapmüse giden yolmu.

süssüzmüüüü

güle güle hep mutlulukla yaşayın yeni evinizde..
ama bana görde bazı süsler çok çok fazlaaa

Güle güle oturun.
Benimde fikrim biraz daha yalınlaştırıp, büyük objeler kullanmanızdan yana.

Yani arkadaşımın dediği gibi ortada görünen herşey dekoratif kutulara, yerlerine büyük biblolar abajurlar vs.

Onun harici tüm evin eşyaların güzel

Sevgiler...

ÖNCELİKLE AĞIZ TADIYLA OTURMANI DİLİYORUM.evin nedense gözümü yordu benim ayna kenarındaki stickerlar komidin üzerindeki bebekler...onları ortadan kaldırsan çok daha güzel görünür diye düşünüyorum ben...

bana da ev biraz kalabalıkmış gibi geldi... bence ilk olarak işe o ayna önündeki cicili bicili stickerlardan başlamalısın kesinlikle çok basit ve göz yorucu duruyor. yatak odası da yine aynı şekilde yatak örtün perden şık beyaz sonuçta ferah duruyor ama başucundaki komidinin üzerindekiler de odanın havasını bozuyor yine bence o bebekleri falan da kaldır aynan çok kalabalık orayı da sadeleştirdin mi odan çok daha ferah duracaktır.
Eşyalarınız genel anlamda güzel tabi evinizden mutluluğunuz eksilmesin inşallah

canım yatak oda perdeni ve yemek takımını çok beğendim onun dışında ev biraz kalabalık geldi banada bende sadeliği severim ama mutlulukla otur inşallah

bana göre çok kalabalık bir ev her taraftan dantel sarkıyor güle güle oturun

eviniz çok güzel.çok beğendim.salon koltuklarınız çok şık.düzenli tertemiz bi ev.güle güle oturun.arkadaşların dediği gibi.biraz sadelik gerek yatak odasında.perdeniz ve yatak örtünüz çok şık ışıl ışıl.sade olursa daha göze hitap eder.iyi günlerde oturmanız dileğiyle:)

Yatak odasına bugün gittim kutular aldım şimdi onları doldurup yerleştiricem resim çekip eklerim yine.Yatak odası için söylediklerinizide değerlendiricem kızlar oyuncaklara gelince onların yeri orası değil tabiki ben abajur alana kadar koydum oraya son düzenlemeleri yapıp ekliycem yine :):):)Yorumlarınız için çook teşekkürlerrr

Gerçekten çok beğendim...
Özellikle salonunuzdaki uyuma bittim...
Çok sempatik ve iç ferahlatıcı geldi bana :)
Mutlulukla huzurla güle güle oturun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…