Yaklaşık 4 aylık evim huzurlarınızda...

Güle güle otur canım.. Rabbim huzurunu daim etsin inş.

evet yatak odasındaki, eviin diger köşelerindeki fazlalıklardan kurtulursan evin daha da şık duracak.
salon mobilyaların çok güzel.
yatak odandaki örtünde güzel.
sadece üstündeki o tülü kaybet :)))
yemek takımın kahvaltı takımın çok güzel çok beğendim.
kahvaltı takımının markasnı yazarsan sevinirim.
güle güle mutlu günlerde oturun.

Çok temiz ve bakımlı bir eviniz var maşallahAllah güzel günlerde oturmayı nasip etsin..Dediğiniz kadarda süssüz değil miş eviniz=)

bana göree çokkkkkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllll öncelikle çok sade süsüm püsüm yok demişsin ama gerek yok canım bence ayrıca modaya cok uygun mobilyaların asla geri de kalmıycak tarzda ve abartıdan uzak bayıldım

Ayy çok mutlu oldum teşekkür ederim daha iyileri senin olsun

Canım kankam benim güle güle otur iyi günlerde.
Şimdiikkk salonuna bayıldımm yatak odanda beyaz beyaz miss gibi oohh süper..
Ama o bebecikle ayıcığı kaldır bence tatlım olmamış
Bide banyo dolabından sarkan örtülerde olmamış dantelli.Banyoda dantel olmaz bence.
Mutfak cici takımlarını bende beyendımm kankacımm
herşey güzell... ıns banyo dolabınada guzel bı cozum bulursun
ıns huzur ıcınde oturun bı omur boyu

bencede oyuncaklarla, banyodaki dantelleri,aynadaki stickerları, salondaki küçük objeleri kaldır. bide oturma odandaki koltuğunla halın uyumsuz gibi ama zamanla zaten sıkıldıkça değişiklik yaparsın. güle güle otur.

her şey çok güzel allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.arkadaşlarıma katılıyorum birazcık sadeleştirmeyle dört dörtlük olur eminim

her şey çok güzel allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.arkadaşlarıma katılıyorum birazcık sadeleştirmeyle dört dörtlük olur eminim

Şimdik şöyle cevaplıyım hepinizi:):) Oturma odama ve mutfagıma halı almamıştımoyuzden uydurdum bıseler.Dün gidip aldım geldim akşama çekip resimllerini ekliycem yatak odasınıda makyaj masasının üstünü banyoya taşıdım küçük kutulara koydum banyodaki dolabımı siyah ile kapladım aksesuarlarım siyah olduğu için bitek banyoya siyah taşlı bi klozet takım ve siyah çamaşır makine örtüsü alıcam onlarıda alınca koyarım kapıdaki aynadaki stickerlar benim eserim değil benden önceki kiracı yapmış sökmeye çalıştım ama duvar döküldüğü için elleyemedim üzerine bende pembe fiyonk yaptım batmışken tam batsın diye şaka bi yana oraya şuan bir çözümüm yok gibi..Ama düşünmekteyimm Hepinişze teşekkür ederimmmm.

4 aylık süssüz ev demişsin ama benim 6 yıllık evimde daha az süs var.anladığım kadarıyla şatafatlı pırıltılı şeyleri seviyorsun ama bence o minik minik süsler göz yorar bence bazılarını kaldırmalısın.bunun dışında porselen takımların baharatlıkların çok hoş.güle güle mutlulujkla otur.

evin güzel.seni inanılmaz temiz gördüm.maşallah her yerin şıkır şıkır.herşey yerli yerinde.tebrikler...

Eviniz güzel döşenmiş ama ben de objeleri fazla buldum....ayrıca resim ağacı hoş olmuş resimleri kırpmayın bence, orijinal halyle daha güzel...mutluluklar....

evin güzel.seni inanılmaz temiz gördüm.maşallah her yerin şıkır şıkır.herşey yerli yerinde.tebrikler...

Teşekkür ederim elimden geldiğince temiz olmaya gayret ediyorum beğenmenize sevindim

bence süslü bir ev allah ağzınızın tadını bozmasın, hep mutlu olun yuvanızda inşallah...

Canım güle güle oturun inş ama banada fazla kalabalık geldi bide tavsiye banyodaki ürünlerinin pembe etiketini cıkarmayı unutmussun sanırım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…