- Konu Sahibi Belkibigunn
Baktım simdiIlk sayfaya yazdım bak bi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktım simdiIlk sayfaya yazdım bak bi![]()
Evet bize geldi ve ilk fırsatta hatta ondan sonra bulduğu her fırsattaAy noldu kiz optu mu![]()
Çok sağol canım teşekkür ederim sizlerin yardımı ve verdiği cesaretlerleBaktım simdicekingenliğini seninle beraber asar daha da insallah. Mutlu olmana sevindim
![]()
Adam acildiEvet bize geldi ve ilk fırsatta hatta ondan sonra bulduğu her fırsatta
Ay sorma uyuyan yılanı uyandırdım galibaAdam acildi![]()
Kiz adami durduramiyorum hep istiyor diye konu acma sakin sonraAy sorma uyuyan yılanı uyandırdım galiba![]()
Ay Walla bilmiyorum dün çıldırmış gibiydiKiz adami durduramiyorum hep istiyor diye konu acma sakin sonra
Rayina oturur merak etme tadini cikar![]()
Evett beklenen oldu şükürkaçırdım, geri dönüp okumaya da üşendim
şimdi sorum şu :
neee ağzından mı öpmüşşşşşşş ?![]()
Gerçekten öyleydi dedi ben senden o cesareti bekliyodum kendimde bulamıyordm sende bu cesareti verdiğin için bana pişman olacaksınCanim benim esimde öyleydi.. ilk görüstügümüz zamanlar öpücügü birak sarilmazdi bile bana. Biz 9 ay boyunca hergün görüstük, sarilmalar oluyordu tabiki bir müddet sonra. Nisanlilikta yanagimdan öperdi, ilerisine gitmezdi. Imam nikahi dügünden 4 ay önce oldu, ozamanda dudagimdan öpmezdi. Dügün gecesi öptü. Bizde fazla cinsellikle ilgili konusmazdik. Simdi evliyiz ve cok arzuluyor, cok fazla istiyor. Bence simdilik tadini cikar, evlendikten sonra bunalirsin![]()