Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

psisgo en iyisini yapıyorsun canım
bende yatak örtüm tencerelerim yemek takımımı falan aldım geçen ay
bu ayda bornoz setimle bir kaç nevresim aldım
aradan çıksın diye
beyaz eşyayı bizde senin gibi düşünüyoruz ama ben önce
küçük ev aletlerimi alacam
hangi marka alacaksınız?

bizde öyle yaptık canım aldık ödedik duruyor şuan aldığımız yerde adam aynısını söyledi bize alacağınız zaman bakarsınız model yükseltecekseniz aradaki farkı ödersiniz biz ne kdr isterseniz saklarız dedi.. işte nerdeyse 1 seneyi geçti orrda depoda duruyorlar ... birde konuşruken dedim ki herhangi bir şubesinden alabilir miyiz dedim .. öyle değil mi belki orası kapandı birşey oldu tabiiki dedi türkiyenin her yerinden alabilrsiniz dedi... ben simensten aldım canım bütün beyaz eşyalarımı...

şebnemcim bende beyaz eşya taksidine girdikten sora param oldukça nevresim yemek takımı mutfak eşyaları onları halledim diom.
beyaz eşyayı bosch düşünüom canım.baya uzmanlatım biraz araştırma yapınca:)

evet gracem bizde aynen sen gibi düşnüoz.iyi yapmışınız bittimi taksitler.
nasıl ödediniz ortakmı

küçük ev aletleri konusunda bana da yardımcı olun hangileri daha iyi? ve neler alacaksınız ben gereksiz istemiyorum yaa tezgahın üzerinde sıra sıra dolabın içine filan .. gerekliler neler?

ilknurcum düğüne çok daha.nişanlım kasım yada şubatta askere gitcek allahın izniyle döbüşte nasip olursa düğün.senin düğün nezaman?

evet gracem bizde aynen sen gibi düşnüoz.iyi yapmışınız bittimi taksitler.
nasıl ödediniz ortakmı
bitirdik kuşum biz çok şükür.. vallaa ben ancak 1-2 kere yardım edebildim kocişim ödedi vallaa

ütüde tefal ile philips diolar.ama philips ten mennun olan çok.robot konusunda daha araştırma yapmadım.

bende arçelik düşünüyorum beyaz eşyalarımı canım bosch daha mı iyiki sence?
bu arada nevresim takımını yatak örtüsünü taçtan çok güzel modeller var birde indirimde ben sık sık takip ediyorum sana haber veririm canım istersen modelleri çok güzel hemde dayanıklı

gracem iyiymiş valla sizin.hanginleri aldınız 3 nüde aldınızmı
bende dedim çamaşırı bulaşığı ben alim buzdolabını sen al.benimkide ortak olsun dedi

şebnemcim arçelik olduğundan pahalı diolar.bide bi kaç şikayet duydum.sinek küçük mide bulandırır hesabı bosch alayım dedim.nişanlımda bosch istio hem.
valla kuşum hbr ver banada çok sevinirim

evet canım sen ne düşünüyorsun bu konuda
ne almayı düşünüyosun bende çok kararsızım
mayısta alıcam bende anneler günü dolayısıyla baya indirim oluyor
küçük ev aletleri konusunda bana da yardımcı olun hangileri daha iyi? ve neler alacaksınız ben gereksiz istemiyorum yaa tezgahın üzerinde sıra sıra dolabın içine filan .. gerekliler neler?

ilknurcum düğüne çok daha.nişanlım kasım yada şubatta askere gitcek allahın izniyle döbüşte nasip olursa düğün.senin düğün nezaman?

canım bizimde askerlik var on beş ay.
kasımda gidicek sonra dönünce olucak canım.
2011 yazında inşallah.

ben şunları düşünüyorum :

su ısıtıcı
tost makinası
ütü
rondo
ekmek kızartma
mikro dalga
elektirk süpürgesi
robotum var benim almayacağım o sebeple

şebnem sen bu işi kapmışın.hiç aklıma gelmezdi anneler günnüde almak:)
iyi filir kız baya kampanya yapıolar demi hem :)ama çok var daha küçük ev aletleri almak mantıklımı sürekli yenisi çıkıo ya

beyaz eşyada siemens boch iyi kızlar
bizde boch düşünüyoruz,arçelik eskisi gibi iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…