şebnemcim canım benim sorma ya.bilion daha düğüne çok.en azından zaman çokken yavaş yavaş ödeme yapalımki.sonra sıkışmayalım dedik.
beyaz eşyaları alcaz aldığımız yerde durakoycak.parasını ödicez.2 sene sonra modelde bi değişiklik olursa yardımcı olcaklar.mantıklı geldi.
onu araştırıom:)
şebnemcim canım benim sorma ya.bilion daha düğüne çok.en azından zaman çokken yavaş yavaş ödeme yapalımki.sonra sıkışmayalım dedik.
beyaz eşyaları alcaz aldığımız yerde durakoycak.parasını ödicez.2 sene sonra modelde bi değişiklik olursa yardımcı olcaklar.mantıklı geldi.
onu araştırıom:)
bitirdik kuşum biz çok şükür.. vallaa ben ancak 1-2 kere yardım edebildim kocişim ödedi vallaaevet gracem bizde aynen sen gibi düşnüoz.iyi yapmışınız bittimi taksitler.
nasıl ödediniz ortakmı
küçük ev aletleri konusunda bana da yardımcı olun hangileri daha iyi? ve neler alacaksınız ben gereksiz istemiyorum yaa tezgahın üzerinde sıra sıra dolabın içine filan .. gerekliler neler?
ilknurcum düğüne çok daha.nişanlım kasım yada şubatta askere gitcek allahın izniyle döbüşte nasip olursa düğün.senin düğün nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?