Yakn zamanda Nianlanacak ve Nianlanm kzlar, buyurun sohbete:)

buda korkmaz hiper setim bunuda geçen yıl almıştım ama bnmkinin sapları bordo renginde ve tost makinası yerine 12 adet çay bardağı ve altı, bide şekerliği var.

beğendim laa ikisinide.. orjinal duruo bardaklar özellikle kadeh we wiski bardağı tam benlik yerimseniben

kızlar buda cem teflon tencere setim babaannem aldı emekli olduğu için çeyiz alır bana sürekli sağolsun. ama burda 2 tencere var. bendeki 3 tencere 2 kapaklı tava

kaşık setin ne güzelmiş modeli çok hoş.. kaç para sorması ayıpkaydirigubbakcemile2

kızlar buda yemek takımım karaca fine bone serisi 84 parça
krem renginde bnmki bunun rengi beyaz gibi sanki
yemek takımımı alınca satış elemanı kemik tozundan yapıldığını söylemişti.

Son düzenleme:
günlük yemek takımını 6 kişilk mi yoksa 12 kişilik mi almalıyım?

kızlar hatırladığım kadarıyla fiyatlarını söylerim ama tam kuruşu kuruşuna hatırlamıyorum çünkü

yemek takımımı 545 mi 575 mi o arada bişeydi. gracekafam ben bunları evveden aldım sen bilirsin. diğer yerlere göre evve daha uygun bilgine.
sonra kaşık takımı 500lü gibi bişeydi
korkmaz hiper tencere setim 515 gibiydi. tencereniz yoksa hiper set almanızı öneririm.
teflon setimi bilmiyorum babaannem almıştı çünkü
ha bardak setim de 200 küsürlüydü

çilek güle güle kullan tatlım hepside çok cüselll

grace bence 6 kişilik al
yada illa fazla olsun diyorsan iki tane 6 kişilik ama birbirinden farklı yemek takımı alyerimseniben
birinden sıkılınca dierini kullanırsın

ben 6 kişilik alıcam şu kare modeller varya onlardan istiyorum. ama bu defada bulaşık makinasına sığdırmakta zorluk yaşanıyomuş geçen gün kuzenim söylemişti

tam onu diycektim bende bunlar kemik tozundan yapılıo burdaki fiyatları 750den başlıo.. hepsi çok güzel güle güle kullan çilaka.s.

ya ben bitane daha yemek takımı alcam kızlar ama deseni geometrik olmalı yani şöle anlatim çiçek böcek olmıcak desen olarak, çizgiler olabilir kara yada daireler olabilir minik minik.. bide renkli olmıcak, yani krem gümüş beyaz dore siyah-beyaz tonlarında olaibilir..

İyi akşamlar kızlar nasılsınız.opuyorumnanaktan
Yaaaaaaaaaaaaa msnm açılmıyo çileeekkk akannehir
DÜn elektirik gitti msn kökten gitti :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…