- 14 Ekim 2016
- 7.143
- 48.206
- 548
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kız gülme krizine girdim. Hakikaten kriz yaniYaşıyorum yerine yatıyorum yazdı sandım ama gerçekten yatıyormuş. Umutsuz vaka değil olağandışı vaka olarak değiştirin adınızı bence her konunuz ayrı bir olağandışılık barındırıyor. Koskoca insan annesiyle yatmaz.
Açıklamıştım alt yorumdaNeden beraber yatıyorsunuz?
Sakin ol champ... ayri yatıyoruz artikBeraber yatmak nedir abartmayin bu kadar. Koskoca kadinlarsiniz
Ama hic görüşmedik daha hic görüşmeden görüntülü konuşmak dogru olur muBiz arkadaşlarımla görüntülü konuşarak arayı açmamaya çalışıyoruz siz de deneyebilirsiniz. Sanırım bu dönemde en fazla böyle sosyalleşebileceğiz.
Maalesef çalıştışı için dışarı çıkmak durumunda kalan herkes risk altında, ne kadar önlem alsak da başımıza gelip gelmeyeceğini bilemeyiz. Siz de annenizin iyiliği için evde daha mesafeli olup ortak kullandığınız yerleri sık sık temizleyerek önlem alabilirsiniz.
He valla ya nişanlı olanlar bile evlenemiyor bizim durum vahim senin yas kac kuzuBu süreçte telefonla görüşün, işler yoluna girerse yüz yüze görüşürsünüz. Kameradan da konuşabilirsiniz.
Benim adayım bile yok, iyice evde kalacağız bu corona yüzünden:)
Öyle yaptikBu süreç geçene kadar yaltaklarınızı ayırın. Aynı sofrada yemek yerken bile mesafe koymanız lazım
Hic görüşmediyseniz araya ne tür bir soğukluk girebilirAma hic görüşmedik daha hic görüşmeden görüntülü konuşmak dogru olur mu
Dedim ya yeni tanıştık cocuk kaç kere gorusmek istedi ama görüşemedik coronadan bu süreçte tamamen koparsa muhabbet diyomHic görüşmediyseniz araya ne tür bir soğukluk girebilir
27 yimBence once annenizle yataklari ayirin yasiniz kac
Ilk görüşmede daha henüz tanımadığı adamla yaramazlık yapan mi söylüyor bunuYaşıyorum yerine yatıyorum yazdı sandım ama gerçekten yatıyormuş. Umutsuz vaka değil olağandışı vaka olarak değiştirin adınızı bence her konunuz ayrı bir olağandışılık barındırıyor. Koskoca insan annesiyle yatmaz.
Sinirlenme tatlım durumun ciddiyetinin farkındayım o yüzden ayri yatiyoruzYa her gün işe gidip , niye 65 yaşında kadınla yatıyorsunuz ?
Hey Allah'ım ...
Annem tek kalamıyor bir yerde hic mesela evde kimse olmasin o evde kalmaz o yuzden ben olmasam bile yeğenlerimle yatarAnnenle mi yatıyorsunYa birgün evlenip gidersen ne olacak ? Önce ayrı yatmaya başla adamla sonra da buluşursun...
Zaten dogru olmadığını bildiğim icin sizinde fikirlerinizi almak istedim şekerimBeyin tutulmasi yasiyorum.
Ise gidip gelip anneyle yatmak nedir bu dönemde?
Güldürdün be bacımYatak ayırmaya karşıyız derken kastettiğimiz kocaydı be bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?