teşekkürler canım, sanada geçmiş olsun,inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız...Eğer eşinde varikosel varsa ameliyatın faydası oluyor, benim eşimde sayı ve hareketliliği normal seviyelere getirdi.morfolojisi ameliyatdan önce yüzde 2ydi, sonrasında yüzde 4 oldu ama daha fazla artmıyor,antioksidan kullanıyor,e vitamini ve diğerleri,daha önce yazmıştım,ama oda bıktı o kadar şey içmekten yemekten,o yüzden onunda sabrını tüketmeden aşılamaya geçelim dedik.
SGK ilaçları karşılıyor,normalde 1200 TL tutuyor saydıklarım,eczane doktordan rapor istiyor,özel hastanede olsa raporu yazıyorlar,eczanede rapora göre,yüzdeyi alıyor,hemen hemen üçte birini aldı bizden,bugün ilk iğnemi yaptım,aslında ben yapamadım,eşim yaptı,ilk defa böyle bişey yapıyor,ama eli hafifmiş:)iğneyi göbeğinin iki parmak sağına batırıyosun,elinle etini sıkıyorsun hafifçe,sonrada batırıyosun işte,iğne çok ince,sinek ısırığı gibi bi sızı sadece,kolay yani,150 IU yapmamı söyledi doktor,her enjektörde 450 IU var,3 kullanımlık,paketin içinde 6-7 tane iğne ucu var,her kullanımda atıyorsun,yaptıktan sonra hafif sızlama oldu ilk bi kaç saat ama çok ağrı falan olmadı,atlattım bugünü yani,akşam 8 de yaptım,hergün aynı saatde yapmam gerekiyormuş,yarın göbeğimin sol tarafına yapıcam,perşembe günüde doktoruma gidicem,inşallah sonuç güzel olur...çok heyecanlıyımmm çokkk:)