Evet arkadaşlar doktorum sonunda aşılama safhasına geçelim dedi...
bu ay ilaç tedavisine geçecektik aslında, ama bize sordu, isterseniz ilaç tedavisine başlayalım, 2-3 ay bunu deneriz dedi,yok sabrınız kalmadıysa aşılamaya geçelim dedi,kararı bize bıraktı, bizde aşılamaya geçelim zaman kaybetmeyelim dedik.Aslında beklemiyordum, o yüzden çok heyecanlandım.3 defa denicekmişiz,olmazsa tüp bebeğe geçicez,inşallah olurda rahatlarız.
Bu arada guatrımdan dolayı eşim hormon testi yapılmasına gerek olup olmadığını sordu,oda testi yazdı,gittik yaptırdık.
İlaçlarıda yazdı,raporla alınıyormuş ilaçlar,3 kutu gonal-f 450 lik ve 1 kutu ovitrelle.Yalnız ilaçlar için 430 TL fark ödedik,epeyce tutuyormuş!!!
Birde bu iğneyi kendim yapıcakmışım,göbeğin iki parmak sağına,iki parmak soluna,bir gün sağ,bir gün sol,perşembeye kadar,bugün başlıyorum,perşembe gelmemi istedi.
Bu arada hormon testim çıktı,onu götürdüm prolaktin 33 çıkmış,dedi iğnelerden sonra bakalım,yine aynı olucakmı,ona göre tedaviye yön vericek,inşallah düzelir,stresten sanırım,çünkü daha önce normaldi.
Eşimin sperm değerlerine baktı,bir problem yok güzel dedi,morfolojiyi sorduk,klomenle yüzde 1 morfolojide gebe kalan hastalarım var,kafanıza takmayın dedi morfolojiyi.
hemşire ovitrelle yi ben demeden yapmayı dedi,sanırım çatlatma iğnesiymiş,yumurtalar belirgin sayı ve olgunluğa ulaşınca yapılıyor sanırım.
Allahım inşallah olur artık,fallardada ikiz olucak diyor zaten:)
merhaba, öncelikle geçmiş olsun. umarım olumlu sonuç alırzınız. Aynı problemi biz de yaşıyoruz. morfoloji%0-1 çıkıyor. 2 aşılama geçti malesef ben olumlu sonuç alamadım. doktorunuz için : Eşimin sperm değerlerine baktı,bir problem yok güzel dedi,morfolojiyi sorduk,klomenle yüzde 1 morfolojide gebe kalan hastalarım var,kafanıza takmayın dedi morfolojiyi. bizim doktorumuzda aynısını söylüyor. zaten bu yüzden aşılama yaptırdık. doktorunuz kim hangi merkeze gidiyorsunuz merak ettim. sanki aynı doktora gidiyoruz.