Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

selam kiz özel mesajimi yanitlamadin ? neden?akannehir

gozumden kacmis olabilir mi bi bakim hemde bu arada bu kadar korkmana hic ama hic gerek yok cnm ya biz ne acilar cekmisiz dir bu ne ki ustelik burda aci bile yok ,ilgi var ,sevkat var hep ozlediyimiz, ve de sonuda cok mutu olmak var sen daha neyi bkliyosun ki a.s.

Haklisiniz kizlar,

biliyorum ...bende genc yasimda büyük acilar cektim (Allah beterinden saklasin)....

korkum acidan felan asla degil...canlarim...korkum sonra ki olacak sonucdan...suratin ortasi...bide iyi olmazsa depresyona girmek var...

Artik sizi sIkmIcam cezaretsizligimle fistiklar....öpüyorum
kaydirigubbakcemile2

Haklisiniz kizlar,

biliyorum ...bende genc yasimda büyük acilar cektim (Allah beterinden saklasin)....

korkum acidan felan asla degil...canlarim...korkum sonra ki olacak sonucdan...suratin ortasi...bide iyi olmazsa depresyona girmek var...

Artik sizi sIkmIcam cezaretsizligimle fistiklar....öpüyorum
kaydirigubbakcemile2

bizi slktlgln felan yok cnm benim hic korkma doktorum cok buyuk usta hic kimseyi cirkin yapmaz aksine guzeliyine guzellik katacak:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kizlar beni de arkadas olarak eklerseniz cok sevinirim, bende burnumu yakup avsarda yapmayi düsünyorum ama nasil burular yaptigni görmek istiyorum önce..

kisa ve ince burun istiyorum, bi defa yaptirdim hic hosuma gidmiyo malesef hala uzun ve kalin:(

éptt

Yakup beyin hastaları beni de eklerse sevinirim. Ona yaptırmak istiyorum mail attım bir ay oldu hala tasarım yapıp göndermedi :çok üzgünüm:

Kizlar beni de arkadas olarak eklerseniz cok sevinirim, bende burnumu yakup avsarda yapmayi düsünyorum ama nasil burular yaptigni görmek istiyorum önce..

kisa ve ince burun istiyorum, bi defa yaptirdim hic hosuma gidmiyo malesef hala uzun ve kalin:(

éptt

ekledim cnm sormak istediyin bir sey varsa rahatlikla sorabilrisin

Yakup beyin hastaları beni de eklerse sevinirim. Ona yaptırmak istiyorum mail attım bir ay oldu hala tasarım yapıp göndermedi :çok üzgünüm:

chrome cnm ekledim seni sen kendini hic uzme hocam yurt disindayid ondan gec kalmis olabilir en kisa zamanda tasarimin sende olur

selam kizlar bu gun 3 aylik fotolarimi gonderdi yakup bey ve ben bir kez daha ne kadar dogru ve guzel bir karar aldigimi gordum sukurler olsun allahima ki beni yakup avsarla karsilastirdi 3 aylik resimlerim profilide yorumlinizi bekliyorumm hepinizi optum

chrome cnm ekledim seni sen kendini hic uzme hocam yurt disindayid ondan gec kalmis olabilir en kisa zamanda tasarimin sende olur

Teşekkürler cevapladığın için, çok merak ediyodum çünkü.
Cance ve Melide beni eklemişsiniz mesaj sayım yeterli olmadığı için profilinizden yazamadım ama çok doğal görünüyor ikinizinde... :nazar: İnşallah benimde güzel olur eylül sonu ekim başı gibi olmak istiyorum...

Teşekkürler cevapladığın için, çok merak ediyodum çünkü.
Cance ve Melide beni eklemişsiniz mesaj sayım yeterli olmadığı için profilinizden yazamadım ama çok doğal görünüyor ikinizinde... :nazar: İnşallah benimde güzel olur eylül sonu ekim başı gibi olmak istiyorum...

Rica ederim cnm, begendine sevindim. Sormak istedigin birseyler olursa cekinmeden sorabilirsin. Zamanlaman cok guzel burun ameliyati icin bence sicaklar gittikten sonra iylesme surecin daha cabuk ve iyi gecer... Ben cok Yakup Avsar burnu gordum bu gune kadar hem burda hem kendisi de gosterdi ve inan bana hepsi cok guzel ve dogal gorunuyorlardi. Ben dogal olmasina cok onem vermistim:) Insallah seninki de istedigin gibi olur cnm, gorusuruz tekrar:)

éptt

Ekledim seni cnm, bakabilirsin resimlere.

Rica ederim cnm, begendine sevindim. Sormak istedigin birseyler olursa cekinmeden sorabilirsin. Zamanlaman cok guzel burun ameliyati icin bence sicaklar gittikten sonra iylesme surecin daha cabuk ve iyi gecer... Ben cok Yakup Avsar burnu gordum bu gune kadar hem burda hem kendisi de gosterdi ve inan bana hepsi cok guzel ve dogal gorunuyorlardi. Ben dogal olmasina cok onem vermistim:) Insallah seninki de istedigin gibi olur cnm, gorusuruz tekrar:)

Teşekkürler. Bu haftada tasarım göndermezse 2. kez resim göndercem sitesinden.
Yakup bey gerçekten çok güzel yapmış. Gördüğüm kişilerin ameliyat sonrası fotoğrafları tasarımlarından daha başarılı görünüyor.

Aszeynep eklediğin için tşk ederim. İlk günler ki resimlerini paylaştığın için de...

arkadaşlar yakup beye ameliyat olanlar sanki hep birbirine mi benziyor ne :) bu kadar abartmayın yaa sanki tek cerrah o

buraya gelmişsin iyi güzel hoşgeldin de yazdığın toplam 4 cevap 4 ü de yakup Avşar a yönelik bir saldırı boyutunda adeta.kimse kimseyi zorlamıyor su doktora git diye.Yok yardımcı olurum indirim bile yaptırırım vs. :) Yakup Beyin tekniği de kalitesi de sonucları da ortada hata payı ise sıfır ( 0 ) . Abartılıcak birşey yok zaten herşey ortada. kimse başka doktor yok demiyor zaten evet cok basarılı doktorlar var ama hiçbiri Yakup Avşar kadar basarılı değiller.Öyle olmuş olsalardı zaten suan O'nun yerinde olurlardı.
Evet fotoğraf ekliyoruz bu sürecin nasıl bir süreç olduğunu yasayan biri olarak yardımcı olmaya ve sorularını cevaplamaya calışıyoruz.Kimse de birbirine benzemiyor ayrıca ama sen dikkatsizsen bu kimsenin sucu değil.
Herşeyin bir bedeli vardır evt sana pahalı gelebilir Yakup Avşar.Fakat onun değerini asla para ile ödeyemezsiniz biz hastaları da bunun ve her kurusunu helali ile kazandığının farkındayız.
Not : Meyve veren ağaç taşlanır !!

Back
X