Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

@cance: burnun güzel canim...bence karakteristik bi burun olmus...misal simdiki burnun eski burnunun kücülmüs, kemigi düzeltilmis, düzgünlestirilmis versionu.. yani bambaska bi burun gibi degil... dogal yani... bence basarili... Insallah herkesde basarili bi burun yapiyordur doktor bey...

canim benim cok sag ol tabi ki guzel ben bir an bile subbe duyamdim aman burasi kotu demedim cunku basarili ameliyat oldu ve de cok sis daha eh her kez beyenecek diye bir sey yok ama her kezin zevkelri baska onemlisi benim ebeyenmem bi de cogunlugun tabi ki darisi basina guzelimm:lepi:

benim dotkorlar hakkinda hic bir bilgim yok burda okudumgum yorumlar disinda butceme uygun fiyat arastiriyorum bogazici tip merkezi 2000=kdv tugrul maral 1500 euro dun yakup avsar bey ise 9500 tl fiyat verdi :)
arkadaslar fiyatlar doktorun ismini duyurmasi ve hastane ve semtle alakali oldugun udusnuyorum tabiki ismi duyulan doktor daha cok gecmiste iyi ornekler vermis doktordur buna suphe yok ama 100 burun yapti 100 de guzel olcak degil garantisi yok diye dusunuyorum ayrica aman bu ucuz yapamaz diyede bir dusunce yok yani biraz sans isi gibi geliyo bu is bana insallah memun kalirim benim tek korkum cidden goruntude bir bozukluk yok ama tabi cokta hos degil ameliyat sonrasi daha kotu olmasini veya saglik problemi olmasini istemem tek korkum bu okuyorum burnum dustu revizyon gibi haberler yani bicak altina iki kere yatmak yazik cekilen aciya insallah yolunda gider hersey hepimiz memun kaliriz burunlardan arkadaslar .

ooooooo valla o daha güzel ben bi kavisli takardım bi düz bi burun ucu kalkıkkk bi normal:)koleksiyonum olurdu eminim kaydirigubbakcemile3

Merhaba Nem, senin burnunu cok merak ettim cok begenen var burda bende bakabilirmiyim?
Ark.istegi gonderdim kabul edersen sevinirim, tsk ediyorum

sadet81

Burun estetik operasyonlarimizda MIKRO MOTOR sistemi kullanarak burun kemikleriniz kesilerek ve törpülenerek operasyon gerçeklesmektedir. Bu teknik yeni uygulmaya koyacağım bir ameliyat tekniği olmayıp son bir kaç yıldır gittikçe geliştirerek başarı ile uyguladığım bir ameliyattır. Ve bu konuda geniş bir ameliyat serim bulunmakta olup sadece Türkiye'de değil tüm dünyada kabul ettirdiğim ve çok ilgi uyandıran, tüm estetik cerrahlar tarafından ilgi ve beğeni ile karşılanan bir metoddur. Ameliyatlarımızda klasik yöntemlerde oldugu gibi burun kemikleri kırılmamaktadır. Kırma işlemi yapılmadığı, zarif ve çok ince aletlerle çalışıldığı için iyileşme süreci hızlıdır. Ayrıca burun dışında açık teknik ameliyatlardan dolayı oluşan kesi izi, ameliyatlarımızda oluşmamakta olup burun içinden çalışılmaktadır. Ameliyattan hemen sonra ve iyileşme süreci boyunca ağrı ve acınız olmamaktadır. Ameliyatın teknik özellikleri nedeniyle, bu ameliyatla sadece burun estetiği değil varsa deviasyon ve nefes alma probleminiz de giderilmektedir. Zarif cerrahi teknik ile sizi hem istediğiniz burun şekline hem de rahat nefes almaya kavustururken konforu da siz hastalarımıza TAMPONSUZ burun ameliyatı yaparak sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Burun operasyonu öncesi kliniğimizde endoskopik muayeneniz yapılarak bilgisayar tasarımınızda ameliyat sonrasi oluşacak burun şekliniz belirlenir. Bu tasarımınız iki şekilde yapılabilmektedir. ılki hastalarımız için standart olarak yapılan yan profil üzerinden çalışılan iki boyutlu burun tasarımıdır. Diğeri ise yeni bir teknoloji kullanılarak ve kliniğimizde THREE-D VECTRA SıSTEMı ile aynı anda 9 ayrı kameradan çekilecek olan fotoğrafınız üzerinde yapılacak olan üç boyutlu tasarımınızdır. Ancak bu çalışma belli bir ücret karşılığında ve hastamızın isteği ile yapılan bir tasarım olup eğer hastamız ameliyat olmaya karar verirse alınan bu ücret ameliyat masrafından düşülmektedir. Ameliyat günü hastanemizde ameliyat öncesi tetkikleriniz yapılarak anestezi doktorumuz tarafindan muayeneniz gerçekleştirilir. Ameliyatiniz ortalama 2 saat sürmektedir ve ameliyat sonrasi 1 gece hastanede yatışınız olur. Hastaneden ayrıldıktan sonra burun üzerinizde alçı ve atel olmadığı ve tampon kullanılmadığı için sıkıntı çekmezsiniz. Iyileşme süreciniz yaklaşık 1 hafta sürer.Muayene randevusu alabilir ya da ön ve yandan (profil) fotografınızı göndermeniz durumunda bilgisayar tasarımı ile ameliyat öncesi ve sonrası durumunuzu görebilirsiniz. Fotoğraflarınız tam yan ve karşı profilden birer adet olmak üzere, tam yüzünüzü kaplayacak şekilde, düz bir arka zemin üzerinde digital kamera ile çekilmiş olmalıdır.( Fotoğraflar jpg formatında ve iki adet olmalıdır). Fotoğraflarınızı yazıştığımız bu mail adresinden gönderebilirsiniz.Ameliyat ücretimiz burun deformitesine ve operasyon yapılacak hastaneye göre. değişebildiğinden fiyatlar hakkında konuşmak için telefonla kliniğimizi arayabilirsiniz... (Özel ve resmi hiç bir sigorta estetik operasyonu karşılamamaktadır.) Ameliyatlarımı hastalarımın konforunu ve sağlık açısından güvenliğini düşünerek Acıbadem Maslak Hastanesi'nde gerçekleştirmekteyim.Burun operasyonu tecrübe + teknik donanım + uzman ekip gerektiren hassas bir iştir. Burun amelıyatı konusunda dünya çapinda çalışan bir klinik olmanın gururunu yasamaktayız.. Daha ayrıntılı bilgi edinmek ve ücretsiz muayene randevusu almak için randevu hattımızdan asistanım Asuman Hanım'ı arayabilirsiniz. Telefon numaranızı vermeniz halinde biz de size dönebiliriz. Sağlıcakla kalınız. Op. Dr. Yakup AVŞAR :hooray:______________________________________________________________________ RANDEVU HATTI: (0212) - 270 09 93

Son düzenleme:
Yakup Bey'in yaptığı burunlar güzel hoş ama çok para yaa bide hep yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız yaptırıyo Türkiyede yaşayan ve Yakup Bey'in hastası olan birine hiç rastlamadım nedense.

canceee döktürmüşünnn kaydirigubbakcemile3 yaaa kime ne bakıyosun sen beğendinmi beğendin burnunukiii gerçekten dün gördümmm vallahiiii hayırlı olsunn tasarımdn milim farklı diyemedim :) opuyorumnanaktan :lepi:

Yakup Bey'in yaptığı burunlar güzel hoş ama çok para yaa bide hep yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız yaptırıyo Türkiyede yaşayan ve Yakup Bey'in hastası olan birine hiç rastlamadım nedense.

peki soyle bir sey aklina geldi mi yakup beyin butun hasatalri buraya uye mi acaba :jeyyar: senin oyle sansin varsa gitsen de turk kadinlarini muhaeneanesinde gorsen beyler ise nerdeyse kadinlar kadar ve burunlari da bambaska guzel oluyo

ewet fiyatlar astronomık bnm neredeyse 10 ay olcak amılyt olalı kendı doktoruma olmadan once yakup beyden fıyat almıstım ozaman 5 bındı ındrım dahıl deıl kı oyle bır obsiyonda vardı sımdı ındrım yapmıyormus dılek hanım kuzenım olmak ıstıor kendısıne eger olursa ondan baskasına olmayacakmıs kendısı almanyada ondan baskasını arastrmıyor bıle orda yakup avsar cok populermıs ıranlı komsuları gelıp yaptrmıs almayadan ole ole duymuslar onlarda ve acıkcasını solemek gerekrse hıc bır hastadan memnun olmadgna daır tek bırsey duymadım burun boylaryla oynamıyor evet ama muazzam sımetrık karakterıstık burunlar yapıyor herkesın yuzune gore yapıyor bırkere ayrıcada burun dusmesı yahut kemık cıkması yada nefes sorunu gıbı prblem yasayanda olmadı takıbımce bnde muaynanesıne gttgımde 2 bey bır bayan gormustum atelı alınmıs ınanlmaz derece kusuruszdu burunlar işte fiyatlarda bırden arttı cok populer oldu kendısı ama bır kısıde cıkıp bnım burnumu guzel yapmadı dıyemez ayrıca pink 5 yada 6 ay deıl en az 1 yıl gecmesı gerekıyormus revızyon yapması ıcın 2 yıl olsa cok daha ıyıymıs bılmıyorum sordunmu kendısıne ama 1 yıldan evel revızyon yapmıyormus

aynen sana katiliyorum...nedeni ise fatih beyle yakup beyin ozellikle YURTDISINDA boy boy habire reklamlarinin cikmasi...fiyati cok pahali ya sirf isimede para vermemek gerek diye düsünüyorum bende resim yolladim tasarim sanki kaba taslak yapilmisdi ve ben begenmedim...:oklava:

ben aslında daha çok hepsi birbirine benziyor demek istedim bir burun ve başka burun arasında fazla bir fark yok. bence bir çok kişi yakup avşara ameliyat olmadanda mutluluğu yaşıyor. her yüze farklı burunla yapabilen doktorlar benim için asıl bir numara doktorlar. bu konuda bana katılan kişilerde vardır eminim ama işte kimse dile getirmez. saygılar

ben dile getiriyorum sana katiliyorum:) bencede her yüze farkli burun yapabilen doktor süphesiz en iyi doktordur:D

aynen sana katiliyorum...nedeni ise fatih beyle yakup beyin ozellikle YURTDISINDA boy boy habire reklamlarinin cikmasi...fiyati cok pahali ya sirf isimede para vermemek gerek diye düsünüyorum bende resim yolladim tasarim sanki kaba taslak yapilmisdi ve ben begenmedim...:oklava:

Merhaba Acelya, ben hic gormedim Dr. Yakup Avsarin reklamini burda yurtdisinda ne dergilerde nede televisionda sasirdim simdi, Fatih Dagdelen'in cok reklami oluyor dogru. Sen nerde gordun bunlarin reklamini? Sana katiliyorum kesinlikle isime para vermemek konusunda.

Ben basarilarini gordukten sonra aldim karari ona olmayi, ben muyananesine gittigimde orda olmus insanlar vardi ve cok hos gorunuyorlardi ve cok mutluydular.

Tabiki kimse 100 de 100 emin olamaz ama basarili bir dr oldugunu dusunuyorum insallah yanilmam. Saglik bu hicbirseylen olculmez diye de dusunuyorum, ameliyatlari yaptigi hastande acibadem maslak (bizim yurtdisinda alisik oldugumuz kaliteli guvenilir hastaneler gibi) bunlarin hep etkisi var iste ucretinin o kadar yuksek olmasi.

ewet fiyatlar astronomık bnm neredeyse 10 ay olcak amılyt olalı kendı doktoruma olmadan once yakup beyden fıyat almıstım ozaman 5 bındı ındrım dahıl deıl kı oyle bır obsiyonda vardı sımdı ındrım yapmıyormus dılek hanım kuzenım olmak ıstıor kendısıne eger olursa ondan baskasına olmayacakmıs kendısı almanyada ondan baskasını arastrmıyor bıle orda yakup avsar cok populermıs ıranlı komsuları gelıp yaptrmıs almayadan ole ole duymuslar onlarda ve acıkcasını solemek gerekrse hıc bır hastadan memnun olmadgna daır tek bırsey duymadım burun boylaryla oynamıyor evet ama muazzam sımetrık karakterıstık burunlar yapıyor herkesın yuzune gore yapıyor bırkere ayrıcada burun dusmesı yahut kemık cıkması yada nefes sorunu gıbı prblem yasayanda olmadı takıbımce bnde muaynanesıne gttgımde 2 bey bır bayan gormustum atelı alınmıs ınanlmaz derece kusuruszdu burunlar işte fiyatlarda bırden arttı cok populer oldu kendısı ama bır kısıde cıkıp bnım burnumu guzel yapmadı dıyemez ayrıca pink 5 yada 6 ay deıl en az 1 yıl gecmesı gerekıyormus revızyon yapması ıcın 2 yıl olsa cok daha ıyıymıs bılmıyorum sordunmu kendısıne ama 1 yıldan evel revızyon yapmıyormus

:))))))) bana 1 yıl demedi ama senden sonra anladımkiii 1 yıldn önce yapmıcak çünkü ben revizyon için görüşmeye gittiğimde seni takibe alıcam ben sana sölicem dedi ama hiiiç çaktırmadı :) sadece açık ameliyat olsaydım ilkinde 2 yıl asla el sürmezdim dedii bitek onu hatırlıyorum umarım nefes sorunumuda çözer yakup bey çünkü 2 seçenek değerlendiriyorum estetik cerrahsa yakup beyi tercih edicem ama kbb da araştırıyorum bakalım

ben dile getiriyorum sana katiliyorum:) bencede her yüze farkli burun yapabilen doktor süphesiz en iyi doktordur:D

kiz aceliyam o alintiyi ben yazmadim guzelim ya,laylaylom diye bir arkadas yazdi banl kendisi hala sanirim ben ona cevap vermisitim sonradan ve ismim orda bulunuyodu .Simdi guzelim madem icine sinmiyo doktorum sakin haa yaptirma dktrolar o kadar cok ki uffff sen doktor iste ,bi de tasarim isi o kadar kolay deil emailee haledileecek bir sorun deil yanina gideceksin ve soyleyeceksin ben boyle istiyorum paray veriyosun duduyu calan da sen olacaksin canimmmzemuszemus ama yine diyorum madem hosuna gitmiyo baska doktorlarin kapisini calmak kaliyo

hangi kanalda o reklemlar dora kliniyin cikiyo ikide bir dogru da estenin hic birtanesine raslayamadim zevkle gurur duyarak izlerdim:asigim:

merhaba arkadaslar bende maeliyat olucam size bir seyd anismak istiyorum ameliyattan sonra cilt sorunu yasayan oldumu aranizda? bir interbnet sitesinde okudum cilt dgeisiyormus hatta cilt bakiim istiyormus bazi doktorlar ben ergenlikte bile yuzumde sivilce gormedim beni biraz korkuttu bu durum geciciyse neyse ama umarim kalici degildir :)
kizlar birde bir gun hastanede kalisimiz var ertesi gun eve doindugumde yataktami kalicaz yoksa normal yasama devam edebiliyormuyuz morluklar kac gun devam ediyor soruyorum cunku ben yurtdisindan izinli gelicem ona gore sure ayarlamaya calisiyorum lutfen yardim edin bana .
cok tesekkurler arkadaslar.

merhaba arkadaslar bende maeliyat olucam size bir seyd anismak istiyorum ameliyattan sonra cilt sorunu yasayan oldumu aranizda? bir interbnet sitesinde okudum cilt dgeisiyormus hatta cilt bakiim istiyormus bazi doktorlar ben ergenlikte bile yuzumde sivilce gormedim beni biraz korkuttu bu durum geciciyse neyse ama umarim kalici degildir :)
kizlar birde bir gun hastanede kalisimiz var ertesi gun eve doindugumde yataktami kalicaz yoksa normal yasama devam edebiliyormuyuz morluklar kac gun devam ediyor soruyorum cunku ben yurtdisindan izinli gelicem ona gore sure ayarlamaya calisiyorum lutfen yardim edin bana .
cok tesekkurler arkadaslar.

canim oncelikle ameliyat sonrasi komplikasyonlar kişiden kişiye değişiyor mesela ben mide bulantısından 2 gün ayaga kalkamadım kimileri ameliyattan 5 6 saat sonra evine gitmiş. O nedenle hastaneden bir gecede cıkarım yada morluk olur mu olmaz mı tamamen bünye meselesi bazıları hiç morarmıyor kimisinin gözüne bile kan oturuyor. Sivilcede aynen oyle burunda ister istemez siyah noktalar olusuyor ama bende ekstra hiç sivilce cıkmadı, ancak ameliyat oncesi bir cilt bakımı yaptirman senin yararına olacaktır,hemen toparlansan bile en az 1 haftayı bu işe ayırmalısın, rahat bir dönem geçirmek için zaten alçilarını maximum 1 haftada alırlar:) good luck!:1hug:

hangi kanalda o reklemlar dora kliniyin cikiyo ikide bir dogru da estenin hic birtanesine raslayamadim zevkle gurur duyarak izlerdim:asigim:

canim almanyada ha bire cikiyo avrsa genelde tv lerde konuk olarak dora ise reklamlarda bi suru varrr yoksa ben kendiligimden uydurmuyorum...elbetteki icime sinen bi doktoru blmak icinde zorlu bi asamdan gecmem gerekiyor bunuda biliyorum...o yuzden kafamdaki soru isaretinin gitmesi icinde mail attim...fiyatii cooook hastanesi super temizz herseye okey,ama demem o ki ben bu forumda baska iyi doktorlarada rastladim...yani temiz calisan titiz calisan baska doktorlarimizda vardir mutlaka .guclubacismilekafamdakileri sirayla eliyorum hepsi bu...elbetteki mesleginde iyi bi doktordur bu tartisamayiz, sadece dikkatimi ceken sey bu foruma genelde yurt disindaki üyelerin genelde yakup bey yada fatih bey hakkinda israr etmeleri ....sonucda isteyen istedigi kiseye yaptirir zevk meselesi:) hürrmetlerr

Back
X