Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

cance burnun güzel beyendim süper olmusun eski resimlerine bakinca baya büyük bi degisiklik var ve yüzüne farkli bi hafa vermis brun ne kadarda degistiriyo insanin yüzünü güle güle kulan canima.s.

cok cok tskler ederim canim evt bende umut etmezdim bir burun insani boyle deistirsin daris benim gibi cok isteyenlerin basina YAKUP AVSAR

slm geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş... :) ben ameliyat olmayı düşünüyorum.. acaba ameliyatına nekadar ödedin öğrenebilirmiyim :Saruboceq:

öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim :) biraz pahalıymış ama en iyisi diyorlar.. benim aklımdaki tek isim yakup avşar zaten.. para biriktirmeye dvm.. geçtiğimiz aralık ayında 5000 tl diyorlardı tam biriktirdim olmuş 9000 :) neyse o kaçar ben kovalarım artık .. görüşmek üzere ..özelden msj atamıyorum henüz yeni olduğumdan

öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim :) biraz pahalıymış ama en iyisi diyorlar.. benim aklımdaki tek isim yakup avşar zaten.. para biriktirmeye dvm.. geçtiğimiz aralık ayında 5000 tl diyorlardı tam biriktirdim olmuş 9000 :) neyse o kaçar ben kovalarım artık .. görüşmek üzere ..özelden msj atamıyorum henüz yeni olduğumdan

Yakup bey e bende 2009 agustos gibi gitmiştim 5000 di şimdi revizyon için görüşmeye gittiğimde tek hastaneyle anlaşmalı oldukları için fiyatlar sabitlenmiş orda olursan şukadar burda olursan bukadar kalkmış ne yazıkkiii :(

Ben yeni uye oldum arkadaslar, bu site tam olarak nasil calisiyor anlamayi deniyorum:)
Bende mayis veya haziran gibi burun estetigi olmak istiyorum dr yakup avsarda, o tarihler arasinda olmak isteyen baska arkadaslar var mi burda?

Aszeynep merhaba, sen herhalde haziranin ilk haftasi olmayi dusunuyorsun degil mi?

Ben cok heycanliyim arkadaslar, on gorusme yaptim martta, tasarim cok guzel insallah gercekten oyle guzel olur.

bizim burunlar kaldı desene :) yakup avşarda ısrar etmemin sebebi ameliyattan sonra tampon ağrı vs olmuyormuş.. ben çok mıymırık biriyim ve acayipte korkuyorum bu ameliyat olayınadn :))

Son düzenleme:
Yakup bey e bende 2009 agustos gibi gitmiştim 5000 di şimdi revizyon için görüşmeye gittiğimde tek hastaneyle anlaşmalı oldukları için fiyatlar sabitlenmiş orda olursan şukadar burda olursan bukadar kalkmış ne yazıkkiii :(

bizim burunlar kaldı desene :) yakup avşarda ısrar etmemin sebebi ameliyattan sonra tampon ağrı vs olmuyormuş.. ben çok mıymırık biriyim ve acayipte korkuyorum bu ameliyat olayınadn :))

Hosbulduk cance, tsk ederim. Diyorum ya ben daha alisamadim bu siteye, tasarimi koymaya calisisacagim.

Mayis veya haziranda olmak isteyen arkadaslar var mi dr yakup avsara?
Cance senin burnun cok guzel olmus kiz, sis olmasina ragmen sekil belli. Gule gule kullan:)
Darisi bana insallah hersey guzel gecer.
Benim su andan onden problem yok o kadar ama yan profil guzel degil.

Ayyy bilmiyorumda umarım yanılmıyorumdur yakup avşar burna önem veriyor kasap değil diye biliyorum valla revizyon olmaya karar verirsem burnu yakup beye emanet edebilirim umarım yanılmıyorumdurr çünkü okadar doktorla görüştümm burun içindeki kıkırdakların elmas değerinde olduğundan bahseden tek doktor yakup beydii artı günde 1 ameliyat alıp sadece tek hastasıyla ilgilenmesi güzel birşey çoğu doktor günde kaç ameliyata koşuyor bence buda önemli

Evet oyleymis pink7, banada oyle dedi o gun sadece sana yogunlasicagim diye. Bu da insana daha cok guven veriyor, ne bilim ben hic baska dr arastirmadim o yuzden aslinda kafamda cok karisik degil.

Insallah hersey guzel illerler, ben sadece narkozdan cok korkuyorum daha once hic ameliyat gecirmedimde. Cok hassasda midem var, arkadaslar arasinda mide bulantisi icin tiyo varsa sevinirim:-)

Yurtdisindan giden arkadaslar; kac gun orda olmak gerekiyor? hotelde mi kaldiniz?

keske bende yakup beye olabilsem ah ah

selam cnm bana özel mesaj yazmissin malesef geri özelden mesaj yazamiyorum.

sorunun cevabina gelince ben daha doktora sormadim o konu hakkinda bisey, ön görüsmeden sonra söyler herhalde..

bence doktor beye sor öyle bisey mümkünmü diye....insallah olur olmazsa emre ilhan beyde cok iyi doktor diyorlar ve onun biraz daha uygunmus diyorlar..

seni cok iyi anliyorum, keske yardimci olabilsem...

Ayyy bilmiyorumda umarım yanılmıyorumdur yakup avşar burna önem veriyor kasap değil diye biliyorum valla revizyon olmaya karar verirsem burnu yakup beye emanet edebilirim umarım yanılmıyorumdurr çünkü okadar doktorla görüştümm burun içindeki kıkırdakların elmas değerinde olduğundan bahseden tek doktor yakup beydii artı günde 1 ameliyat alıp sadece tek hastasıyla ilgilenmesi güzel birşey çoğu doktor günde kaç ameliyata koşuyor bence buda önemli

pink7 canım albüm yaptım çok net değil fotolar gerçeği tam yansıtmıyor cep ten çektim şimdi ama bu haliylede yorumlarını belkiyorum.

Back
X