Yakup Avsar beyde burun ameliyati olanlarin resimleri?!

Yaa burnun kısalacağını sanmıyorum ama ben benm doktor zaten demişti çok burun ucunla oynamadım diye düzelttim okdr demişti bende daha kısa istiyodum açıkcası hüsran şuan dahada alışamadım 4 ayı bitirdim ama alışamadım iştee :( ama şuan sağlığa çok önem veriyorum sağlık olduktan sonra gerisine çare var diye düşünüyorum zaten yakup beyde dedii seni bekleticem daha çok yeni olmuşun diyee :) dayanamayıp gidip görüşmüştümde ben levent egepolde oldum ameliyatı

pink7'cim ben tekrar tekrar baktım fotograflara hayır çok güzel burnun. daha kısa olmaz o zaman dudağınla burun arasında ki mesafe çok uzardı. çünkü çenenle burun yüksekliğin ve uzunluğun arasında ki oran geyet güzel şuan.dr 'un da bunu düşünmüştür zaten. bence nefes te alıyorsan güle güle kullan canını da hiç sıkma:))

heueheuehue normal olamadım bi olsammm :D sorun yaşamıcamm vız vızz vızzzzzz daha 15 gündü doktorlarıma surat astım beğenmedim bu ne diyeeee kaçıolar şimdi benden heueheuehu zaman tabi önemli hayatta tutupta 6 ayda dokundurmam zaten burnuma kafadan 9 ay beklicem artı sıcakta ameliyat olmamm ölürüm bennn zaten sıcağaa dayanamıyorum fıttırırım :)

Bol bol gene ananas yiyorum taze vallahi çok iyi geliyorr burundan ödem atıo şişlik indiriyor ve artık morluklarım yok ama ilk hafta okadar çok yedimki görenler inanamamıştıı morluk ilk3 günden sonra temelli gitti

Bol bol gene ananas yiyorum taze vallahi çok iyi geliyorr burundan ödem atıo şişlik indiriyor ve artık morluklarım yok ama ilk hafta okadar çok yedimki görenler inanamamıştıı morluk ilk3 günden sonra temelli gitti

PINK sen kime oldum ameliyatini hic söylemedin galiba...guclubacismile

aaaa ananası dumamıştım iyi oldu öğrendiğimm:)) bende en kısa zaman da olucam fakat bir kere ağzı yanan misali durumum kolay inanmıyorum doktorlara.....yalnız neden o kadar dr girdi ameliyatına ?

ok anladım:)) canım ön görüşmeden ücret alıyorlar mı ? gitmek isterim doktoruna..

ahahahah ben götüriim seni koptummmm :D bukadar sitem ediorm okadar beendn yanii burnu :D revizyonlarını bilmiyorum yalnız revizyonda çok dikkatli ol derim ben ücret alıyorlar ben tanıdık tarafından gitmiştim benden almamışlardı 100 mü ne alıolardı en son

serhat tuncerin hastası vardı forumda sanırım ama tam hatılamıyorum bak yukarda arama butonu var gelişmiş aramayı seç serhat tuncer yaz altta title seçeneğini tıkla arama yap bas konu başlıklarından çıkarıyor sana ordan bak bakim birileri bişey yazmışlarmı

a.sopuyorumnanaktan
ahahahah ben götüriim seni koptummmm :D bukadar sitem ediorm okadar beendn yanii burnu :D revizyonlarını bilmiyorum yalnız revizyonda çok dikkatli ol derim ben ücret alıyorlar ben tanıdık tarafından gitmiştim benden almamışlardı 100 mü ne alıolardı en son

beğendim valla ne diyim :))

Selam Bayanlar,

Yakup Avsar beyde ameliyat olan bayanlarin beni arkadas olarak eklemelerini rica ediyorum LÜTFEN. Resimlerinizi gercekden cok merak ediyorum cünki..

Canımm doktorlar önerilerde yakup avşar bilgilendirmede zaman alıyor ama bazı olan arkların albümleri açık tek tek bakarsan buluyosun bende bakınmıştım buraya resim kopyalayan pek yok diye diyorum yada önceleri sık sık giren arklar nadir giriyolar o yüzden bence sen hastaları kovala :)

Gecmis olsun pink7, ne yalan cok guzel gorunuyor simdiden sis olmasina ragmen kemerde gitmis ohh ne guzel. Gule gule kullan.

Kabul ettigin icin tskl.

Ben daha koyamadim ya tasarim resimlerini:((

Gecmis olsun pink7, ne yalan cok guzel gorunuyor simdiden sis olmasina ragmen kemerde gitmis ohh ne guzel. Gule gule kullan.

Kabul ettigin icin tskl.

Ben daha koyamadim ya tasarim resimlerini:((

Sen niye koyamadın eklemeyi bilmiosan link atayım ordan bakıp ekle

Back
X