- Konu Sahibi BenJademin
Ameliyattan sonra dediğim 4 ayım doldu kontrole gittim doktorlarıma kanama olma sebebide burnumun içinde kapalı teknik oldum için kesikler şişti ödem oldu ödemlerimde zor geçiyor hatta sağ burun içimde kocaman şişlik var hala geçmedi bekliyorum insin diye kanama sebebi kılcal damarlarım çatlamış birde kulak çubuğuyla temizleyip merhem yapıodum ama sadece ucuna yap diye uyarılmadıım içinde zamanla kanama oluştu çok şükürr durdu yakup bey saolsunn sadece ucuna sürüceksin ileri götürme sakın dedi bi çok şeyi yakup bey uyardı beni hee birdee sölemeden edemicem yeditepe hastanesinde yavuz selim pata kbb uzmanı allah razı olsun 3 merhem önerdide onla nefes alabiliyorum :) burnum tıkanıyo çünkü
yaa nasıl iş yapıyorlar anlamıyorumm.. pinkcim ödem olur ama hala tek taraflı şişlik olması normalmiymiş sordun mu bunu doktorlarına. çünkü benim bir arkadaşım bunda 4 yıl önce onur erole ameliyat oluyor.evet burnu çok güzel ucu bitişi fakat onun sol tarafın da dışarıdanda görünebilecek bir şişlik kalıyor.bunu üstüne onur bey diyor ki masaj yap sürekli zamanla geçecek.