Canım merhaba. Burun ameliyatı cidden çok zor bir süreçmiş bunu anladım. Çok kolaymış gibi anlatılıyor. Çok şişlik olmayacak çok morarmayacak aparatlar çıkınca kendini fıstık gibi hissedeceksin gibi şeyler söyleniyor :))) Bu da insanı haliyle büyük bir beklenti içine sokuyor. Yüzüm gözüm felaket morardı. Benim cildim hassasmış. Aparatlar kalktı burun yüzde hiç uyumlu durmuyor günlerce salya sümük ağladım evden dışarı çıkmadım. Bugün benim neredeyse 3.haftam olacak şişler önemli ölçüde indi. Ben hala burnumun kalkıklığına takmış durumdayım. Burnumun ucu günün birinde inecek diye sabırsızlıkla bekliyorum. Ben doktorumdan kalkık burun istememiştim. Öyle ya da böyle burun ucu mutlaka inecek. Kimse tanyeli gibi görünmek istemez. Bu benim psikolojimi acayip bozuyor.
Yakın bir zamanda KBBci bir doktor burnumu muayene etti kameralı cihazlarla. Önceki şikayetimi sordu. Anlattım ne gibi nefes sorunu yaşadığımı ve şekil sorunlarını anlattım. KBBci doktor ameliyatı yapan doktorun yaptığı işi çok beğendi. Mükemmel bir iş çıkarmış dedi. Çünkü burun ameliyatları çok zor ameliyatlar. Özellikle de kapalı teknik çok zor. Doktorum başarılı bir iş çıkardı. Kalkık olan burun ucu da inecek yoksa ben kafayı yerim

( Nefes almada hiçbir problemim yok. Bana özelden resimlerini gönderir misin? Çok ciddi bir sıkıntın yoksa bence hiç ameliyat olma derim. Sonuç beklediğin gibi olmadığı zaman dünyan yıkılıyor çünkü.